Finał: Wisla Kraków- Lotos Gdynia

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 06 maja 2007, 18:01

kwassek pisze:http://www.youtube.com/watch?v=m7P9to0U1PY

szkoda tylko ze jakosc marna ... i ktos mial "padake" jak to krecil ;)
to tylko pokazuje, że hala jest Priorytetem :!: :!:
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 06 maja 2007, 19:03

Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 06 maja 2007, 20:08

... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

BARTOLINO
Administrator

Postautor: BARTOLINO » 07 maja 2007, 17:50

Podziękowania dla głównych organizatorów spraw kibicowskich na Wiśle. Nie będę tu wymieniał wszystkich oddzielnie, bo wiadomo o kim mówię.
Chłopaki zrobiliście w tym sezonie kawał dobrej roboty :) . Udało się zainteresować koszem większą grupę osób, a doping na wielu meczach był super. Jeszcze raz gratki i do zobaczenia w nowym sezonie :) ...
"Jeśli człowiek nie odkrył czegoś, za co gotów jest umrzeć, nie jest godzien, by żyć."

https://bartolino78.wordpress.com

don.deks00
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: don.deks00 » 07 maja 2007, 21:52

Ja mam tylko takie skromne pytanie... Reakcji zawodniczek na urozmaicony przez race doping można sie domyśleć, ale mnie dreczy pytanie jak na ten element oprawy pomeczowej zareagowała obsługa obiektu?? Bo był to dla nich pewnie problem... Pozdro

a tu link ze zdjeciem:
http://plkk.pl/index.php?id=1278
sorry za błedy leci spontan

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 07 maja 2007, 22:02

Oj widac ze ktos tu jest poczatkujacy ... nie pierwszy raz w tym sezonie jak i w poprzednim odpalalismy race ... i obsluga obiektu nic sobie z tego nie zrobila. Wszyscy raczej wiedzieli ze beda race, poza tym to juz bylo po meczu, wiec zadne kary nie mogly wejsc w gre :) ... Zreszta ... to juz powoli staje sie tradycja -> race w hali przy Reymonta ;)

Grzesiek.
Nowy na forum

Postautor: Grzesiek. » 08 maja 2007, 09:29

kwassek pisze:Oj widac ze ktos tu jest poczatkujacy ... nie pierwszy raz w tym sezonie jak i w poprzednim odpalalismy race ... i obsluga obiektu nic sobie z tego nie zrobila. Wszyscy raczej wiedzieli ze beda race, poza tym to juz bylo po meczu, wiec zadne kary nie mogly wejsc w gre :) ... Zreszta ... to juz powoli staje sie tradycja -> race w hali przy Reymonta ;)

Nie raz juz zadymilismy hale:)
Zjeeeeeeeeemy Waaaaaaaas K**********rwaaaaaaaa, wpadac do Krakowa:)

don.deks00
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: don.deks00 » 08 maja 2007, 17:02

Wiecie ja tam nie zajmowałem sie wnikliwym śledzeniem opraw kibiców innych drużyn... A jak tu zobaczyłem race na obiekcie zamknietym to sie troche zdziwilem i postanowilem zapytać czy nie było z tym problemów... ale skoro robicie to czesto i nie macie problemów z obsługą obiektu to macie szczescie... My jak odpalalismy kaskady takie na tort to latali o wiadro z woda w razie czego... Ze strony prawa to race dymne zabronione są nawet na meczach na otwartej przestrzeni ale zawsze istnieje jakies wyjscie...
sorry za błedy leci spontan

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 08 maja 2007, 17:31

owszem sa zabronione... aczkolwiek kiedy zostana odpalone po zakonczeniu spotkania, nie beda nalozone na klub jakiekolwiek kary => tym bardziej ze na Lotosie odpalalismy okolo 20 min po zakonczeniu meczu, a na turnieju przed sezonem w ostatniej minucie spotkania (jednak byl to turniej organizowany przez TS Wisła ... i wladze ligi nie mialy tutaj nic do gadania ) :)

Oczywiscie nie mowie ze nie placilismy kar ( bo za spotkania kadetek, juniorek i 1 ligi troszke nam nalozyli kar) .. ale to byly sporadyczne wypadki przy pracy -> euforia itp ;)

Grzesiek.
Nowy na forum

Postautor: Grzesiek. » 13 maja 2007, 10:56

kwassek pisze:owszem sa zabronione... aczkolwiek kiedy zostana odpalone po zakonczeniu spotkania, nie beda nalozone na klub jakiekolwiek kary => tym bardziej ze na Lotosie odpalalismy okolo 20 min po zakonczeniu meczu, a na turnieju przed sezonem w ostatniej minucie spotkania (jednak byl to turniej organizowany przez TS Wisła ... i wladze ligi nie mialy tutaj nic do gadania ) :)

Oczywiscie nie mowie ze nie placilismy kar ( bo za spotkania kadetek, juniorek i 1 ligi troszke nam nalozyli kar) .. ale to byly sporadyczne wypadki przy pracy -> euforia itp ;)

Euforia po ktorej mam poprzypalane rzeczy;) ale warto:)
Zjeeeeeeeeemy Waaaaaaaas K**********rwaaaaaaaa, wpadac do Krakowa:)

Wróć do „Kibice”