"Bo ja tańczyć chce... Może nauczysz mnie jak tańczy sie... Ja bujam sie bujam sie... " - oj hitem to było przy ich wyjściu na parkiet
PTS Lider (I liga) - relacje 08/09
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- Łukasz_UFB
- Młodzik
Z tego co sie dowiedziałem te panie były jednorazowo niestety - a szkoda
"Bo ja tańczyć chce... Może nauczysz mnie jak tańczy sie... Ja bujam sie bujam sie... " - oj hitem to było przy ich wyjściu na parkiet
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

- Łukasz_UFB
- Młodzik
- Łukasz_UFB
- Młodzik
Ba - umie sie ruszać
A tak oprócz tego - chce zauważyć że coraz fajniej działa nasze pierwsze oficjalne FC - FC Jaktorów - mieli przyjechać w 10 osób - ale coś nie wypaliło i podbili w 5... - coś czuje ze bedziemy mieli bardzo fajną współprace z nimi
- szkoda tylko ze Milanówek nie zawitał
A tak oprócz tego - chce zauważyć że coraz fajniej działa nasze pierwsze oficjalne FC - FC Jaktorów - mieli przyjechać w 10 osób - ale coś nie wypaliło i podbili w 5... - coś czuje ze bedziemy mieli bardzo fajną współprace z nimi

- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
Łukasz (L) pisze:PTS Lider - MUKS Widzew Łódź....
Na mecz, badź co badź szlagier kolejki (lider z vieceliderem) postanawiamy postawić na jakoś doping - nie przygotowujemy żadnej oprawy....
Zbieramy się w 35-40 osób (w tym 5 FC Jaktorów)
Na zdjeciach nawet 30 nie ma
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
- Łukasz_UFB
- Młodzik
Tamte bodajże 2 są zaraz po przerwie to kilka osób w pobliskim Lidlu była - potem doszli i nie chciało mi sie liczyć - poza tym - jaki jest sens wałkowania na tym forum? - jakis ranking prowadzimy?
- to nie kibice.net - tam koledze ze 130 sie 250 zrobiło raz....
Zresztą zaraz za sektorem mamy otwarte drzwi - i co chwila ktoś na fajeczke wychodzi - jak kibiców gości nie ma - bo nie ma mobilizacji....
Generalnie jak nie wierzysz zdjęciom - uwierz 35-40 osób regularnie śpiewało na naszym sektorze i tym skrawku po prawej na fotkach....
Chcesz wykropkuj sobie na tym i dodaj 2 osoby dokładnie, których akurat nie ma a jak sie przyjrzysz zobaczysz na pozostałych zdjęciach (zagadnia - znajdź różnice
http://www.lider-zdjecia.yoyo.pl/index.php?id=788
Zresztą zaraz za sektorem mamy otwarte drzwi - i co chwila ktoś na fajeczke wychodzi - jak kibiców gości nie ma - bo nie ma mobilizacji....
Generalnie jak nie wierzysz zdjęciom - uwierz 35-40 osób regularnie śpiewało na naszym sektorze i tym skrawku po prawej na fotkach....
Chcesz wykropkuj sobie na tym i dodaj 2 osoby dokładnie, których akurat nie ma a jak sie przyjrzysz zobaczysz na pozostałych zdjęciach (zagadnia - znajdź różnice
http://www.lider-zdjecia.yoyo.pl/index.php?id=788

- Łukasz_UFB
- Młodzik
Korona Kraków - Lider Pruszków
Najdalszy wyjazd w sezonie - na którym byliśmy - osobiście mnie nie było więc pisze z relacji telefonicznej - prowadzonej podczas meczu więc jak coś bedzie źle skoryguje....
Skorygowane - ostateczna wersja....
Do Krakowa zawitaliśmy w 11 osób Wywieszamy 1 flage i jedziemy z dopingiem w asyście werbla - słabym jak na nasze możliwości....
Najdalszy wyjazd w sezonie - na którym byliśmy - osobiście mnie nie było więc pisze z relacji telefonicznej - prowadzonej podczas meczu więc jak coś bedzie źle skoryguje....
Skorygowane - ostateczna wersja....
Do Krakowa zawitaliśmy w 11 osób Wywieszamy 1 flage i jedziemy z dopingiem w asyście werbla - słabym jak na nasze możliwości....
Ostatnio zmieniony 08 marca 2009, 19:19 przez Łukasz_UFB, łącznie zmieniany 1 raz.

- Łukasz_UFB
- Młodzik
Awansu oficjalnie jeszcze nie ma - to jest taka gazetka wygenerowana z neta
Ale nasza sytuacja wygląda tak:
- mamy 4 kolejki do końca (w tym mecze z Widzewem i Koroną jeszcze)
- mamy 3pkt przewagi nad Widzewem i 2 pkt nad Kadusem (ale Kadus ograliśy 2 razy w poprzedniej fazie więc w razie równej liczby pkt jesteśmy przed nimi)
Dlatego awans jest prawie pewny - i tylko katastrofa moze sprawić ze za rok nie zobaczymy się na trybunach PLKK
Ale nasza sytuacja wygląda tak:
- mamy 4 kolejki do końca (w tym mecze z Widzewem i Koroną jeszcze)
- mamy 3pkt przewagi nad Widzewem i 2 pkt nad Kadusem (ale Kadus ograliśy 2 razy w poprzedniej fazie więc w razie równej liczby pkt jesteśmy przed nimi)
Dlatego awans jest prawie pewny - i tylko katastrofa moze sprawić ze za rok nie zobaczymy się na trybunach PLKK

Korona 68 : 74 LIDER
do KRK docieramy w 10-tkę (4 BJSW) ... wywieszamy flagę i w asyście werbelka prowadzimy w miarę regularny i dobry doping ... mecz pełen emocji ... Koronie wychodzi wszystko, lub prawie wszystko ... w szeregach LIDERek daje zauważyć się nerwowość .. mimo wszystko wynik cały czas na styku .... postawa sędziów dodatkowo podkręca atmosfere... co w końcu powoduje serię "pozdrowień" ... no i mamy III kwartę ... to co się działo, jest niedoopisania ... LIDER-ki zrywają się do walki ... i miażdżą Koronę ... do końca kontrolujemy już przebieg meczu .... i odnosimy koleje zwycięstwo, które tak bardzo przybliża nas do upragnionego awansu ...
... i tej wersji będziemy się trzymać ..
)
do KRK docieramy w 10-tkę (4 BJSW) ... wywieszamy flagę i w asyście werbelka prowadzimy w miarę regularny i dobry doping ... mecz pełen emocji ... Koronie wychodzi wszystko, lub prawie wszystko ... w szeregach LIDERek daje zauważyć się nerwowość .. mimo wszystko wynik cały czas na styku .... postawa sędziów dodatkowo podkręca atmosfere... co w końcu powoduje serię "pozdrowień" ... no i mamy III kwartę ... to co się działo, jest niedoopisania ... LIDER-ki zrywają się do walki ... i miażdżą Koronę ... do końca kontrolujemy już przebieg meczu .... i odnosimy koleje zwycięstwo, które tak bardzo przybliża nas do upragnionego awansu ...
... i tej wersji będziemy się trzymać ..
> > > PTS LIDER < < <
Mógłbym zrezygnować, ale rzecz w tym, że lubię to, co robię....
Mógłbym zrezygnować, ale rzecz w tym, że lubię to, co robię....
- Łukasz_UFB
- Młodzik
Heh - na werbelek ma dwa ustawienia - normalny werbel i taki "murzyński" - pewnie chłopaki bawili się tym drugim ustawieniem
A może teraz rozwiejmy tą jedną osobę która nie zgadza się w relacji
- bo zaraz bedzie ze zawyżamy -
Rafi - liczyłeś pennego? - niby fotograf ale jeździ z nami wszędzie - tzn do naszej grupy przynależy - liczyłes go?
A może teraz rozwiejmy tą jedną osobę która nie zgadza się w relacji
Rafi - liczyłeś pennego? - niby fotograf ale jeździ z nami wszędzie - tzn do naszej grupy przynależy - liczyłes go?