A ja bedac pare razy w Polkowicach poznaje tych panow ;D Naczelni krzykacze rozpoczynajacy ciagle "Ce-Ce-Ce"![]()
a mi sie wydaje, ze chociaz tak samo ubrani to chyba nie Ci sami
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
A ja bedac pare razy w Polkowicach poznaje tych panow ;D Naczelni krzykacze rozpoczynajacy ciagle "Ce-Ce-Ce"![]()

Łukasz (L) pisze:Odra Brzeg - Lider Pruszków
3 wyjazd w plkk i kolejny w dzień roboczy - tym razem wypadł piątek godz 18.30 - nie tak strasznie ale jednak wolne trzeba było brać od szkoły/pracy - dzięki temu znowu kilka osób musi zrezygnować z wyjazdu (w tym ja) Wybór transportu od razu pada na Polskie Koleje Państwowe - szybkie ogarnięcie ekipy i rozkładu i jedziemy. O 7 rano z "Zachodniego" rusza w podróż 8 kibiców Lidera. Na miejscu w Brzegu chłopak od nas zostaje zaatakowany przez kilku drechów z osiedla (niestety strata szalika) - szybka reakcja reszty grupy - sprint między blokami - zabawe kończy policja i prowadzi na hale.... Później próby "spotkania na osobności" jednak jedna z większych ekip na Dolnym Śląsku informuje nas że Ci ludzie nie maja nic wspólnego ze sferą kibicowską i nie warto ryzykowac jakichś krzywych akcji. Na hali jak zwykle doping przez całe 40min.
Kolejny wyjazd w tygodniu zaliczony
Piątek - Brzeg Dolny - 360km - 8 osób![]()
Teraz Łomianki - środa i kończą sie wyjazdy w tygodniu na jakiś czas

kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Łukasz (L) pisze:PS2. - czy ktoś wie co to jest ta cała Siemaszka? - na zumi tego nie mogłem znaleźć

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości