8. kolejka 18.11.2006
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
wiesz jak to jest teraz, "bezpieczenstwo" jest ważniejsze od kibiców, niesety sport staje sie coraz bardziej nieprzyjazny dla kibiców...
Szkoda ze Włókniarz nie ma tych kibiców sprzed kilku-kilkunastu lat, ale tak to jest .. nei ma dobrej piłki to i kibiców mniej. Sam przyjzasz, ze gdyby ŁKS był w 4 lidze kilka lat, też duzo kibiców by opusciło ŁKS
Szkoda ze Włókniarz nie ma tych kibiców sprzed kilku-kilkunastu lat, ale tak to jest .. nei ma dobrej piłki to i kibiców mniej. Sam przyjzasz, ze gdyby ŁKS był w 4 lidze kilka lat, też duzo kibiców by opusciło ŁKS
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
FANATYK89 pisze:wiesz jak to jest teraz, "bezpieczenstwo" jest ważniejsze od kibiców, niesety sport staje sie coraz bardziej nieprzyjazny dla kibiców...
Absolutnie sie nie zgadzam-starzy kibice Wlokniarza byli aktywni, bylo ich wielu, choć piłka nigdy u Was nie byla pierwszoplanowa. A co do nas: kiedy dołowaliśmy w drugiej lidze piłkarskiej na mecze przychodziło czasem więcej osób niż na niektore druzyny w ekstraklasie.

no, 2 liga to jescze nie jest kiepsko...
Wiesz, Włókniarz miał piłke w 2 lidze, to zawsze i kibiców też było wiecej, niestety Pabianice to miasto za blisko łodzi, gdzie sa dwie, jedne z najlepszych i najsilniejszych ekiip kibicowsko, co oczywiscie proadzi do tego, że wiekszosc pabianiczan identyfikuje sie z jednym czy drugim z łódzkich klubów
Wiesz, Włókniarz miał piłke w 2 lidze, to zawsze i kibiców też było wiecej, niestety Pabianice to miasto za blisko łodzi, gdzie sa dwie, jedne z najlepszych i najsilniejszych ekiip kibicowsko, co oczywiscie proadzi do tego, że wiekszosc pabianiczan identyfikuje sie z jednym czy drugim z łódzkich klubów
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
Lisu pisze: Jestem po rozmowach z jednym z Waszych działaczy (Grzanka), otrzymaliśmy tylko 40 biletów i ogólnie władze klubu starają się zrobić wszystko żeby było nas jak najmniej.
A ja mam info z "okolic" Zbyszka, że będziecie mieli 70 biletów.
Bedzie więc porządny pojedynek na gardła
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
simon pisze:no tak... 40+x+20=70 równanie jest proste...![]()
![]()
Poważnie
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Mikey pisze:Sprzedaż biltów po uprzednim sprawdzaniu dowodu z miejscem zamieszkania jak czasem w zamierzchłych czasach w Pabianicach bywalo jest najzwyczajniej w swiecie niezgodna z prawem. Kazdy kto przybędzie pod kasę ma prawo sobie kupić taki bilet jaki mu się podoba, bez względu na to czy jest z Łodzi, z Widzewa czy Bździna Dolnego. Jeżeli dojdzie do takiej sytuacji że przed meczem ktos bedzie sprawdzal bilety przy kasach i nie daj boze nie sprzeda nam biletu bo ktoś bedzie zameldowany w Lodzi a nie Pabianicach zarząd Włokniarza strzeli sobie samobója. Mam nadzieję ze działacze z Pabianic tego błedu nie uczynią.
Sorry bardzo, ale skąd to wiesz
W kwestii ilości biletów dla kibiców ŁKSu. Hmm.... nie zabieram głosu, gdyż uważam że rację mają i kibice ŁKSu (narzekający na ich małą ilośc) i działacze klubowi (obawiający się ewentualnych zamieszek itp.)
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

BasketFan pisze:A ja mam info z "okolic" Zbyszka, że będziecie mieli 70 biletów.![]()
Bedzie więc porządny pojedynek na gardła![]()
![]()
Masz rację tylko że 40 biletów trafia do kasy i kupią je kibice którzy będą dopingować a reszta trafia w ręce osób które jadą raczej "oglądać mecz". Mam nadzieję że rozumiesz o czym mówię.
Kibicowsko derby wypadły dość dobrzem szkoda tylko wyniku:(
Nasz młyn porównywalny do młynu gości, jednak nie wszyscy spiewali:/
Ale rozmawiałem z jednym z przyjezdnych podczas przerwy, stwierdził, ze mamy dobry doping;) Zero oprawy z obu stron, jedynie głośne spiewy i wspaniała atmosfra na trybunach, bez przeskadzania w dopiingu jednej i drugiej ekipy.
Nasz młyn porównywalny do młynu gości, jednak nie wszyscy spiewali:/
Ale rozmawiałem z jednym z przyjezdnych podczas przerwy, stwierdził, ze mamy dobry doping;) Zero oprawy z obu stron, jedynie głośne spiewy i wspaniała atmosfra na trybunach, bez przeskadzania w dopiingu jednej i drugiej ekipy.