Aspekty pozasportowe z meczu Odra Brzeg-CCC

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 10 grudnia 2006, 12:08

Dyskusje o kibicowaniu w dziale KIBICE! Trzymajcie się zasad i nie zaśmiecajcie wątków stricte sportowych, inaczej posty będa usuwane!
Obrazek
Obrazek

Wojtek
Żak

Postautor: Wojtek » 10 grudnia 2006, 12:29

Mikey pisze:Dyskusje o kibicowaniu w dziale KIBICE! Trzymajcie się zasad i nie zaśmiecajcie wątków stricte sportowych, inaczej posty będa usuwane!

a informacje o debilnych postanowieniach administratorów tez nie są na temat meczu i kto je bedzie usuwał??

Wojtek
Żak

Postautor: Wojtek » 10 grudnia 2006, 12:45

O to wiadomość jaką dostalem na privie od Mikey'a: "Przestań podskakiwać, jak ci sie nie podobają zasady na forum to z niego nie korzystaj. Regulamin forum został przyjety przez ogół i Brzeg nie będzie robił sobie wyjątków. Albo się trzymacie zasad jak wszyscy albo do widzenia".
Sluchaj bo widze ze jak dziecku trzeba Ci wyjaśni pare rzeczy!

po pierwszej - grozić możesz swoim przyjaciołom, rodzinie, bliskim - ja do takich nie należe i nie zamierzam należeć!!

po drugie - pokarz mi regulamin bo jakos nie moge go znaleźć na forum!

po trzecie - jeżeli jest temat dotyczący meczu to są wypowiedzi dotyczące meczu! jeżeli Cie nie interesuje to ze ochroniarze w Brzegu biją kibiców bez powodu to poprostu nie czytaj tego tekstu!

po czwarte - jest wolność słowa - jeżeli nie naruszam czyjejś godności, nietykalności osobistej, nie bluzgam to nie masz prawa usuwać moich tekstów!!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 10 grudnia 2006, 12:48

Wojtek pisze:
Mikey pisze:Dyskusje o kibicowaniu w dziale KIBICE! Trzymajcie się zasad i nie zaśmiecajcie wątków stricte sportowych, inaczej posty będa usuwane!

a informacje o debilnych postanowieniach administratorów tez nie są na temat meczu i kto je bedzie usuwał??

Wojtek, ja zupełnie nie rozumiem Twojego (i nie tylko) toku rozumowania :?
Są osoby na tym Forum których nie interesuje czytanie postów o sprawach kibicowskich, więc powstało specjalne podforum w którym można tylko i do woli dyskutować o kibicowaniu. Czy tak trudno to pojąć :?:
Jednak widzę że Wy - kibice z Brzegu konsekwentnie to olewacie i odnoszę wrażenie że celowo robicie wszystkim na złość :? Naprawdę tego nie rozumiem :? :? :?
Broń Boże nie chcę Was porównywać, ale Wasze zachowanie przypomina mi postępowanie pewnej grupy z pólnocy kraju, która też strzelała fochy aż w końcu zabrała zabawki i poszła do własnej piaskownicy :?

Pozdrawiam
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Wojtek
Żak

Postautor: Wojtek » 10 grudnia 2006, 12:54

Szymon pisze:
Wojtek pisze:

Są osoby na tym Forum których nie interesuje czytanie postów o sprawach kibicowskich, więc powstało specjalne podforum w którym można tylko i do woli dyskutować o kibicowaniu. Czy tak trudno to pojąć :?:
Jednak widzę że Wy - kibice z Brzegu konsekwentnie to olewacie i odnoszę wrażenie że celowo robicie wszystkim na złość :? Naprawdę tego nie rozumiem :? :? :?
Broń Boże nie chcę Was porównywać, ale Wasze zachowanie przypomina mi postępowanie pewnej grupy z pólnocy kraju, która też strzelała fochy aż w końcu zabrała zabawki i poszła do własnej piaskownicy :?

Pozdrawiam

Bardzo Cię prosze nie porównuj nas do Gdynii! nikt nie zamierza nic robić na złość ale to jest smieszne zeby pisząc o meczu nie można było wypowiedzieć się w sprawach dopingu? odpowiedzcie sobie na pytanie czy dla was jest kibicowanie? ja nie zamierzam sie z nikim kłócić anie sprzeczac ani zasmiecac tego wątku "stricte sportowego" moimi wywodami, żeby przypadkiem ktoś kto chce czytac o meczu musiał czytać o kibicach!
pozdrawiam!

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 10 grudnia 2006, 13:00

To chyba wynika z przyzwyczajenia.Opisująs subietkywnie sportową stronę meczu nie można obojętnie przejsc obok spraw kibicowania.Rozumiem że jest odpowiedni dział postaram si w nim pisac ale zawsze ktoś wtrąci coś o kibicach. A cały burdel w tym temacie zaczął sie od posta YorkiBoy bo powiedział co go boli bo to on dostał po ryju.Tyle byłoby na temat gdyby nie tekst "Po Chuj na nas czekaliście" i znowu napinka.Więc prosze nie obarczac winą tylko kibiców z Brzegu.Bo niewielu ich wypowiedziało sie w tym wątku.

Pozdro.

Przeczytajcie i usuńcie :D
Ja go znam to jest ten no...:)

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 10 grudnia 2006, 13:06

Wojtek pisze:
Szymon pisze:
Wojtek pisze:

Pozdrawiam

Bardzo Cię prosze nie porównuj nas do Gdynii! nikt nie zamierza nic robić na złość ale to jest smieszne zeby pisząc o meczu nie można było wypowiedzieć się w sprawach dopingu? odpowiedzcie sobie na pytanie czy dla was jest kibicowanie? ja nie zamierzam sie z nikim kłócić anie sprzeczac ani zasmiecac tego wątku "stricte sportowego" moimi wywodami, żeby przypadkiem ktoś kto chce czytac o meczu musiał czytać o kibicach!
pozdrawiam!

Przecież wyraźnie napisałem że nie chcę Was porównywać :!:
Piszesz Wojtek, że jest to śmieszne iż pisząc o meczu nie można wspomnieć o dopingu. Może i jest to smieszne, tylko racz zauważyć, że czy to w tym temacie, czy w temacie o Waszym meczu w Jeleniej, jedna osoba wspomniała o kibicowaniu, druga odpowiedziałą, trzecia też skontrowała i później rozmowa zaczynała się natychmiast rozrastać na ten temat :!: Wczuj się w osobę której to nie interesuje. Chce coś poczytać o stronie sportowej meczu a musi przeglądąc kilka stron dyskusji o kibicowaniu :?
Po to właśnie jest dział KIBICE :!: :!: :!: Kogo nie interesuje to tam nie wchodzi a Ci co tym żyją mogą dowoli podyskutować.
Poza tym, dział KBICE ma jeszcze inną rolę do spełnienia. ROZRUSZANIE RUCHU KIBICOWSKIEGO NA KOSZYKÓWCE KOBIET :!: :!: :!:
Zwróć uwagę, ile w tym sezonie ekip jeździ na wyjazdy!!!! Uważam że jest w tym małą zasługa naszego forumowego działu. Przynajmniej dla mnie, nakręca on koniunkturę na wyjazdy.
Niestety, w tym dziale nie uczestniczycie Wy, a szkoda :?
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 10 grudnia 2006, 13:10

Temat uwazam za zakonczony
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2006, 13:11 przez Mikey, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Obrazek

Wojtek
Żak

Postautor: Wojtek » 10 grudnia 2006, 13:10

Bez komentarza zostawie to co napisale Szymonie! mam nadzieje ze podforum "KIBICE" nakręci się pozytywnie;) i zawitasz w sobote w Brzegu i bedziemy mogli spokojnie porozmawiać! POZDRAWIAM:)

WŁÓKNIARZ ODRA DWA BRATANKI I DO KOSZA I DO SZKLANKI :lol:

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 10 grudnia 2006, 13:13

Po co usuwac posty kiedy je można poprostu przeniesc do działu KIBICE
Ja go znam to jest ten no...:)

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 10 grudnia 2006, 14:17

jak zawsze jest problem i jak zawsze maja go te same osoby...

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 10 grudnia 2006, 14:26

szkoda ze na zadnym zdjeciu nie ma zadnej z grup kibicow... po raz kolejny zreszta...

Bułuś :)
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Bułuś :) » 10 grudnia 2006, 14:53

hellraiser pisze:Odra Brzeg spadnie..........
Tak wytypowałem ...

"Odra to jest POTĘGA !! Odra NAJLEPSZA jest !!"
Odraz nie spadznie !!

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 11 grudnia 2006, 08:21

Wróć do „Kibice”