Aspekty pozasportowe z meczu Odra Brzeg-CCC
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
O to wiadomość jaką dostalem na privie od Mikey'a: "Przestań podskakiwać, jak ci sie nie podobają zasady na forum to z niego nie korzystaj. Regulamin forum został przyjety przez ogół i Brzeg nie będzie robił sobie wyjątków. Albo się trzymacie zasad jak wszyscy albo do widzenia".
Sluchaj bo widze ze jak dziecku trzeba Ci wyjaśni pare rzeczy!
po pierwszej - grozić możesz swoim przyjaciołom, rodzinie, bliskim - ja do takich nie należe i nie zamierzam należeć!!
po drugie - pokarz mi regulamin bo jakos nie moge go znaleźć na forum!
po trzecie - jeżeli jest temat dotyczący meczu to są wypowiedzi dotyczące meczu! jeżeli Cie nie interesuje to ze ochroniarze w Brzegu biją kibiców bez powodu to poprostu nie czytaj tego tekstu!
po czwarte - jest wolność słowa - jeżeli nie naruszam czyjejś godności, nietykalności osobistej, nie bluzgam to nie masz prawa usuwać moich tekstów!!
Sluchaj bo widze ze jak dziecku trzeba Ci wyjaśni pare rzeczy!
po pierwszej - grozić możesz swoim przyjaciołom, rodzinie, bliskim - ja do takich nie należe i nie zamierzam należeć!!
po drugie - pokarz mi regulamin bo jakos nie moge go znaleźć na forum!
po trzecie - jeżeli jest temat dotyczący meczu to są wypowiedzi dotyczące meczu! jeżeli Cie nie interesuje to ze ochroniarze w Brzegu biją kibiców bez powodu to poprostu nie czytaj tego tekstu!
po czwarte - jest wolność słowa - jeżeli nie naruszam czyjejś godności, nietykalności osobistej, nie bluzgam to nie masz prawa usuwać moich tekstów!!
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Wojtek pisze:Mikey pisze:Dyskusje o kibicowaniu w dziale KIBICE! Trzymajcie się zasad i nie zaśmiecajcie wątków stricte sportowych, inaczej posty będa usuwane!
a informacje o debilnych postanowieniach administratorów tez nie są na temat meczu i kto je bedzie usuwał??
Wojtek, ja zupełnie nie rozumiem Twojego (i nie tylko) toku rozumowania
Są osoby na tym Forum których nie interesuje czytanie postów o sprawach kibicowskich, więc powstało specjalne podforum w którym można tylko i do woli dyskutować o kibicowaniu. Czy tak trudno to pojąć
Jednak widzę że Wy - kibice z Brzegu konsekwentnie to olewacie i odnoszę wrażenie że celowo robicie wszystkim na złość
Broń Boże nie chcę Was porównywać, ale Wasze zachowanie przypomina mi postępowanie pewnej grupy z pólnocy kraju, która też strzelała fochy aż w końcu zabrała zabawki i poszła do własnej piaskownicy
Pozdrawiam
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Szymon pisze:Wojtek pisze:Mikey pisze:Dyskusje o kibicowaniu w dziale KIBICE! Trzymajcie się zasad i nie zaśmiecajcie wątków stricte sportowych, inaczej posty będa usuwane!
a informacje o debilnych postanowieniach administratorów tez nie są na temat meczu i kto je bedzie usuwał??
Wojtek, ja zupełnie nie rozumiem Twojego (i nie tylko) toku rozumowania![]()
Są osoby na tym Forum których nie interesuje czytanie postów o sprawach kibicowskich, więc powstało specjalne podforum w którym można tylko i do woli dyskutować o kibicowaniu. Czy tak trudno to pojąć![]()
Jednak widzę że Wy - kibice z Brzegu konsekwentnie to olewacie i odnoszę wrażenie że celowo robicie wszystkim na złośćNaprawdę tego nie rozumiem
![]()
![]()
![]()
Broń Boże nie chcę Was porównywać, ale Wasze zachowanie przypomina mi postępowanie pewnej grupy z pólnocy kraju, która też strzelała fochy aż w końcu zabrała zabawki i poszła do własnej piaskownicy![]()
Pozdrawiam
Bardzo Cię prosze nie porównuj nas do Gdynii! nikt nie zamierza nic robić na złość ale to jest smieszne zeby pisząc o meczu nie można było wypowiedzieć się w sprawach dopingu? odpowiedzcie sobie na pytanie czy dla was jest kibicowanie? ja nie zamierzam sie z nikim kłócić anie sprzeczac ani zasmiecac tego wątku "stricte sportowego" moimi wywodami, żeby przypadkiem ktoś kto chce czytac o meczu musiał czytać o kibicach!
pozdrawiam!
- Brodacz
- Żak
- Kontaktowanie:
To chyba wynika z przyzwyczajenia.Opisująs subietkywnie sportową stronę meczu nie można obojętnie przejsc obok spraw kibicowania.Rozumiem że jest odpowiedni dział postaram si w nim pisac ale zawsze ktoś wtrąci coś o kibicach. A cały burdel w tym temacie zaczął sie od posta YorkiBoy bo powiedział co go boli bo to on dostał po ryju.Tyle byłoby na temat gdyby nie tekst "Po Chuj na nas czekaliście" i znowu napinka.Więc prosze nie obarczac winą tylko kibiców z Brzegu.Bo niewielu ich wypowiedziało sie w tym wątku.
Pozdro.
Przeczytajcie i usuńcie
Pozdro.
Przeczytajcie i usuńcie
Ja go znam to jest ten no...
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Wojtek pisze:Szymon pisze:Wojtek pisze:Mikey pisze:Dyskusje o kibicowaniu w dziale KIBICE! Trzymajcie się zasad i nie zaśmiecajcie wątków stricte sportowych, inaczej posty będa usuwane!
Wojtek, ja zupełnie nie rozumiem Twojego (i nie tylko) toku rozumowania![]()
Są osoby na tym Forum których nie interesuje czytanie postów o sprawach kibicowskich, więc powstało specjalne podforum w którym można tylko i do woli dyskutować o kibicowaniu. Czy tak trudno to pojąć![]()
Jednak widzę że Wy - kibice z Brzegu konsekwentnie to olewacie i odnoszę wrażenie że celowo robicie wszystkim na złośćNaprawdę tego nie rozumiem
![]()
![]()
![]()
Broń Boże nie chcę Was porównywać, ale Wasze zachowanie przypomina mi postępowanie pewnej grupy z pólnocy kraju, która też strzelała fochy aż w końcu zabrała zabawki i poszła do własnej piaskownicy![]()
Pozdrawiam
Bardzo Cię prosze nie porównuj nas do Gdynii! nikt nie zamierza nic robić na złość ale to jest smieszne zeby pisząc o meczu nie można było wypowiedzieć się w sprawach dopingu? odpowiedzcie sobie na pytanie czy dla was jest kibicowanie? ja nie zamierzam sie z nikim kłócić anie sprzeczac ani zasmiecac tego wątku "stricte sportowego" moimi wywodami, żeby przypadkiem ktoś kto chce czytac o meczu musiał czytać o kibicach!
pozdrawiam!
Przecież wyraźnie napisałem że nie chcę Was porównywać
Piszesz Wojtek, że jest to śmieszne iż pisząc o meczu nie można wspomnieć o dopingu. Może i jest to smieszne, tylko racz zauważyć, że czy to w tym temacie, czy w temacie o Waszym meczu w Jeleniej, jedna osoba wspomniała o kibicowaniu, druga odpowiedziałą, trzecia też skontrowała i później rozmowa zaczynała się natychmiast rozrastać na ten temat
Po to właśnie jest dział KIBICE
Poza tym, dział KBICE ma jeszcze inną rolę do spełnienia. ROZRUSZANIE RUCHU KIBICOWSKIEGO NA KOSZYKÓWCE KOBIET
Zwróć uwagę, ile w tym sezonie ekip jeździ na wyjazdy!!!! Uważam że jest w tym małą zasługa naszego forumowego działu. Przynajmniej dla mnie, nakręca on koniunkturę na wyjazdy.
Niestety, w tym dziale nie uczestniczycie Wy, a szkoda
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Ciąg dalszy dyskusji:
http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=5486
http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=5486