Kibiców AZS w Gorzowie 6 dopingujacych
+ 8 zawodniczek Olimpii Poznań
A co ma falbubaz na flagach napisane? Bo my nie mamy pojęcia co oni mają my mamy to haslo na szalikach i po prostu taką flage też zrobiliśmy.
Pozdrawiam
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
Łukasz-fan pisze:Korekta:
A co ma falbubaz na flagach napisane? Bo my nie mamy pojęcia co oni mają my mamy to haslo na szalikach i po prostu taką flage też zrobiliśmy.
Pozdrawiam
ŻOŁNIERZ pisze:Łukasz-fan pisze:Korekta:
Pozdrawiam
Chciałeś chyba powiedzię koleżko ,,+ rezerwowych zawodniczek AZS P-ń,,.
OLIMPIA TYLKO JEDNA W POZNANIU.
MARAS pisze:ŻOŁNIERZ pisze:Łukasz-fan pisze:Korekta:
Pozdrawiam
Chciałeś chyba powiedzię koleżko ,,+ rezerwowych zawodniczek AZS P-ń,,.
OLIMPIA TYLKO JEDNA W POZNANIU.
Jeszcze nie może do tego przywyknąć.
elen pisze:To własnie ze mna rozmawiałes, ja tez pozdrwiawiam. A co do tych przy wejściu, niestety inteligenci to tam nie siedzą. Naszeczescie my wchodzimy innym wejsciem
ŻOŁNIERZ pisze:Skoro ich nie ma to dlaczego piszesz AZSII? Hmm. A możesz mi powiedzieć pod jakim adresem leżą karty zawodniczek.... Weroniki Idziak itd. Są to zawodniczki AZSu Poznań. Czy z tym klubem mają podpisane kontrakty? Mają? Mają. Więc to jakieś piep...... . ma podpisany kontrakt z AZSem a reprezentuje Olimpię. A mój głos proszę odebrać w jeden sposób. Skoro ktoś (nie ważne z czyjej to winy) ma podpisany kontrakt z AZSem i gra w zespole który nie może awansować bo prawnie grają w nim zawodniczki AZSu to napewno nie można powiedzieć ,że to jest Olimpia. To tak jak kiedyś powstał Twór Lechia-Olimpia Gdańsk. Nazwa swoje, a życie swoje. i to nie ważne czy mi się to podoba czy nie. patrzymy tylko na prawny aspekt sprawy. Uważasz Mytek ,że prawnie jest inaczej? Uciekam od argumentu,ze trener tego zespołu z I ligi siedzi na ławce zespołu ekstraklasy to tylko umacnia moją tezę. i każda inna jest dorabianiem ideologi do faktów.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości