Ooooo czyżby pierwsze krojenie w ekstraklasie kobiet w tym sezonie? Cos bliżej może ... ?TyLkO AzS KKJG pisze:Ale jednego wam nie zapomne ze nam flage jumneliscie...
A jeszcze ochrona wspolpracowala z wami:/![]()
15 kolejka: AZS Gorzów Wlkp. - AZS Jelenia Góra
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
Mielismy rozwieszone 2 flagi...
Po 2 bokach jak robilismy ultras ochroniarze do nas podeszli i do nas z łapami..to my do nich zeby wypierda...li
,ale oni do nas z łapami zebysmy nic nie widzieli jak mi ziomus z Gorzowa nie wierzysz ze nam ukradli flage u was to mozesz sie spytac kazdej zawodniczki od nas...
Po 2 bokach jak robilismy ultras ochroniarze do nas podeszli i do nas z łapami..to my do nich zeby wypierda...li
,ale oni do nas z łapami zebysmy nic nie widzieli jak mi ziomus z Gorzowa nie wierzysz ze nam ukradli flage u was to mozesz sie spytac kazdej zawodniczki od nas...
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2007, 22:13 przez TyLkO AzS KKJG, łącznie zmieniany 1 raz.
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
Potem na nas czekali z 15 albo 20 pod chala wiec ochroniarze nas odpowadzili do busa jak poszli znow wyskoczyli banda chlystkow wiec zwialem kij i chcilem isc na nich kiedy oni juz byli kolo mnie rozpoczyli nas ochroniarze...
Cfaniaki to ze nas bylo 4 a nich 15...
Ciekawe czy przyjada do Jeleniej Góry i beda tak kozaczyli...
bez komentarza...
Cfaniaki to ze nas bylo 4 a nich 15...
Ciekawe czy przyjada do Jeleniej Góry i beda tak kozaczyli...
bez komentarza...
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
wez wogole co ty gadasz po pierwszy nie jak odpalalismy zimne ognie tylko"tortorki" a to jest duzo roznica...
A pozatym nawet tego nie widziales jak ochroniarze sie na nas napinali i co powiesz moze jeszcze ze nam nie jumneliscie flagi?
A pozatym nawet tego nie widziales jak ochroniarze sie na nas napinali i co powiesz moze jeszcze ze nam nie jumneliscie flagi?
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
szczerze to ja byłem na konferencji, chłopaki od nas stali na hali. Moge dać głowe że tego, jeśli wogóle coś takiego miało miejsce, nie zrobił nikt z klubu kibica. A za kibiców Stilonu i ochroniarzy to nie odpowiadam

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
Niech te wasze chlopaczki przyjada do Jeleniej Góry zobaczymy jacy beda cwani...

Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2007, 22:12 przez TyLkO AzS KKJG, łącznie zmieniany 1 raz.
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Słuchaj nie chce sie kłócić, ale obrażasz ludzi którzy nic nie mają z tym wspólnego. Jeśli zrobili to ludzie ze Stilonu to na pewno mili ich szale, wiec jak widziałeś ze kroili wam flage to musiałes tez widziec szale jakie mieli.

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie: