a co do tego ze godizne przed meczem hala swiecila pustkami, to fakt, bo jesce wtedy bramy na sektory były zamkniete ...
20 kolejka: Włókniarz Pabianice - Tęcza Leszno
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
nasz doping na meczu w porownaniu do ostatnich meczy tragedia... nic nie ciaglismy długo, szybko ucichało... Kibicow z Leszna słyszalem tlyko jak nasz doping przycichał... Było ich 15?? cos koło tego
a co do tego ze godizne przed meczem hala swiecila pustkami, to fakt, bo jesce wtedy bramy na sektory były zamkniete ...
a i tak na marginesie jak wszedlismy to nikt nic nie krzyczal tylko rozwieszalismy nasza 13 osobe czyli nasza sektoroke nie ma to jak odrazu pojechach nowo utworzone kk .
To jest tak jak w szkole jak np klasa znienawidzi jakas osobe doniesie ze np uderzyl kogos to co zrobi nic bo jak im to udowodni .
To jest smiech na sali co sie dzieje .
A kibicow z Łodzi juz przeproslismy za naszych kibicow chodz jeszcze wtedy nie bylo kk.ALe po tym jjak zobaczylem ludzi ktorzy w 1 rzedzie na bandzie polewaja sobie wodke to stwierdzilem ze sien ie dziwie dlaczego u nas do takich rzeczy dochodzi ;/ . Jeszcze raz przepraszamy za naszych ludzi kibicow z Łodzi
To jest tak jak w szkole jak np klasa znienawidzi jakas osobe doniesie ze np uderzyl kogos to co zrobi nic bo jak im to udowodni .
To jest smiech na sali co sie dzieje .
A kibicow z Łodzi juz przeproslismy za naszych kibicow chodz jeszcze wtedy nie bylo kk.ALe po tym jjak zobaczylem ludzi ktorzy w 1 rzedzie na bandzie polewaja sobie wodke to stwierdzilem ze sien ie dziwie dlaczego u nas do takich rzeczy dochodzi ;/ . Jeszcze raz przepraszamy za naszych ludzi kibicow z Łodzi
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
Ekipa z Leszna.
Fakt, że młoda, ale dobrze zorganizowana, głośna, perspektywiczna i rozwojowa
Może i cos głupiego krzyknęli przed meczem.
Ja osobiście nie słyszałem, bo dość późno przyszedłem.
Ale nawet gdyby, to...
ja osobiście mam takie teksty głęboko w d...
Można powiedzieć, że już nawet pod esicą.
Mnie to po prostu nie rusza i nie prowokuje do niczego
Przyjechali, dopingowali praktycznie cały mecz, wierzyli w swoje dziewczyny i za to im chwała
Oby tak dalej
Może i kiedyś będzie okazja sprawdzić osobiście jak się "rozwinęli" na ich hali.
Pozdrawiam.

Fakt, że młoda, ale dobrze zorganizowana, głośna, perspektywiczna i rozwojowa
Ale nawet gdyby, to...
ja osobiście mam takie teksty głęboko w d...
Mnie to po prostu nie rusza i nie prowokuje do niczego
Przyjechali, dopingowali praktycznie cały mecz, wierzyli w swoje dziewczyny i za to im chwała
Oby tak dalej
Może i kiedyś będzie okazja sprawdzić osobiście jak się "rozwinęli" na ich hali.
Pozdrawiam.

Ostatnio zmieniony 19 lutego 2007, 11:15 przez BasketFan, łącznie zmieniany 1 raz.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
BasketFan pisze:Ekipa z Leszna.
Fak, że młoda, ale dobrze zorganizowana, głośna, perspektywiczna i rozwojowa![]()
Ale nawet gdyby, to...
ja osobiście mam takie teksty głęboko w d...![]()
Mnie to po prostu nie rusza i nie prowokuje do niczego![]()
Przyjechali, dopingowali praktycznie cały mecz, wierzyli w swoje dziewczyny i za to im chwała![]()
Oby tak dalej![]()
Pozdrawiam.
Bardzo mi się podoba Twoje podejście do tych spraw. Widzę, że niektórzy zaraz dopatrują się prowokacji itp. choć na pewno mają też trochę racji, gdyż nie każdy kibic nazywa się BasketFan...
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ

- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Widzę, że niektórzy zaraz dopatrują się prowokacji itp. choć na pewno mają też trochę racji, gdyż nie każdy kibic nazywa się BasketFan...
Patrese ja tylko napisałem że na kazdym stadionie w Polsce taki okrzyk jest odbierany jako prowokacja i zazwyczaj wywołuje złośc miejscowych. Mnie osobiście rozśmieszyłoby gdyby ta ekipa ze zdjęc na hali ŁKS by to zaspiewala , ale zwracam uwage ze ja to nie cały LKS i młodzi gniewni w Łodzi ruszyliby do ataku. Zwrócilem uwage na problem a nie na to czy mnie by to ruszyło czy nie. My możemy się porozumiec, ale to nie znaczy że setki innych by to zrozumiała stąd moja uwaga, przestroga na przyszłosć dla tych młodych kibiców z Leszna. Pozdrawiam

- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
Mikey pisze: My możemy się porozumiec, ale to nie znaczy że setki innych by to zrozumiała stąd moja uwaga, przestroga na przyszłosć dla tych młodych kibiców z Leszna. Pozdrawiam
O tak. Tu się zgodzę.
Nie jestem w stanie odpowiadać za reakcję innych kibiców np. z Pabianic, choć tak jak mówię mnie to nie rusza.
Ale "pilnować" się z tekstami trzeba wszędzie
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
No i nasz "młynek"
Tym razem bez jakiejś super oprawy, bez super dopingu,ale...
No właśnie, ale nie było też i super emocji, to może dlatego

- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
Mikey pisze:Widzę, że niektórzy zaraz dopatrują się prowokacji itp. choć na pewno mają też trochę racji, gdyż nie każdy kibic nazywa się BasketFan...
Patrese ja tylko napisałem że na kazdym stadionie w Polsce taki okrzyk jest odbierany jako prowokacja i zazwyczaj wywołuje złośc miejscowych. Mnie osobiście rozśmieszyłoby gdyby ta ekipa ze zdjęc na hali ŁKS by to zaspiewala , ale zwracam uwage ze ja to nie cały LKS i młodzi gniewni w Łodzi ruszyliby do ataku. Zwrócilem uwage na problem a nie na to czy mnie by to ruszyło czy nie. My możemy się porozumiec, ale to nie znaczy że setki innych by to zrozumiała stąd moja uwaga, przestroga na przyszłosć dla tych młodych kibiców z Leszna. Pozdrawiam
Wiem, wiem. Wiec pozostaje mi chyba uzupełnić moją myśl :
Bardzo mi się podoba wasze podejście do tych spraw. Widzę, że niektórzy zaraz dopatrują się prowokacji itp. choć na pewno mają też trochę racji, gdyż nie każdy kibic nazywa się BasketFan, Mikey... i na pewno prawie wszyscy na tym forum...
Pozdrawiam również.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ

-
above_the_rim
- Amator
No i nasz "młynek"
Najwiekszych emocji dostarczyli nam chyba sędziowie
a i tak w ogole kto by sie prowolowal w 12 osob powtarz 12 osob na wyjezdzie gdzie wy macie oczy korwa to jest jak wpuszczenie myszy do stada kotow
Widzisz, nas to nie sprowokowało, ale problem w tym, ze innych moze prowokowac. Jak juz ktos wczesniej zaznaczyl trzeba sie pilnowac z tekstami wszedzie.
omg niezle znowu jakies historie z du..... wziete mozna i tak . a co do tego jak ty to w ogole mogles slyszec jakc CIebie tam nie bylo poniewaz bylismy pierwszymi kibicami na tej hali
Powiadasz z du... wyjete? Stalismy przy was jak wchodziliscie na sektor i jeden z mlodszych agentow krzyknal "jestesmy u siebie". A stalismy przy was, jak wchodziiscie na sektor dla przyjezdnych.
A co do naszego dopingu, to myslalem, ze bedzie hardcore, ale nie wiem co sie stalo, ze tak slaboo w porownaniu do tego, co bylo wczesniej. Moze dlatego, ze w niedziele mecz byl
- Belfer
- Żak
above_the_rim pisze:No to ze są wizytówką miasta to chyba tak i raczej jest to powód do dumy i nie powinno nikogo dziwic wszak jest to chyba najbardziej utytulowana drużyna w historii Pabianic
Oczywiscie, ze tak! Co masz w Pabianicach znanego? JAKIES zakłady farmaceutyczne i koszykówkę kobiecą. Niekoniecznie w tej kolejnosci.
Człowieku nie rozbrajaj mnie! Skąd ty jesteś? Z Pabianic, czy z przedmieść czytaj - Bugaj! Pabianice to Pabianickie Towarzystwo Cyklistów - najstarszy POLSKI klub, założony w 1906 roku, kilka tygodni wcześniej od Cracovii i Wisły, a należy pamiętać że My byliśmy pod zaborem rosyjskim więc z przejawami polskości było trudniej niż u Franza Jozefa. Przed wojną należeli do jednej z najlepszych ekip w centralnej Polsce, zachaczali nawet o I ligę, zresztą po wojnie też grali w barażach o I ligę. Ale za patriotyzm się płaci, wiedzą to kibice klubów gnojonych przez komunistów, jak Cracovia, Polonia Warszawa czy ŁKS, więc kklub spadał coraz niżej i teraz gra... (chyba A klasa) Co dalej - choćby PROLETARYAT - jedna z najlepszych kapel w historii polskiego punk-rocka, jeśli dobrze pamiętam w 1991 wygrali wszystko w Jarocinie, a rok później dali tam zajebisty koncert (BYŁEM
Fakt zakłady farmaceutyczne (pierwsze w Polsce), ale np. Żarówka, też pierwsza fabryka żarówek w Polsce. Więc może z trochę większym szacunkiem do tego MIASTA (prawa miejskie 1297!) Co do tramwaju to fakt tramwaj jest łódzki, ale takie były założenia w 1900 roku, miała to być linia Zgierz - Łódź - Pabianice, więc gdzie mieli zrobić centralę (w Brzezinach?)
I jeszcze dwie rzeczy:
1. Wstawiasz fotkę Jasia - pseudo Czarna Zaraza, może trochę szacunku do gościa, który dłużej jeździ na mecze koszykarek niż ty masz latek na karku, nikt nie jest doskonały ale troche szacunku nie zaszkodzi
2. Od czasu do czasu w naszym sektorze pojawiają się dinozaury...
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
Proletaryat był boski! - "My nie damy nigdy się!" - byłem w Jarocinie jak wygrywali...
O ile się nie mylę to także Rezerwat - a tramwaj już pare lat nie jest "łódzki" tylko "Tramwaje Podmiejske" SA - wrócił na historyczną trasę, najdłuższą w Europie (nie wiem czy nie w świecie) Ozorków-Zgierz-Łódź-Pabianice - powinno się go pokazywać za pieniądze - przynajmniej amerykanie by tak zrobili...
O ile się nie mylę to także Rezerwat - a tramwaj już pare lat nie jest "łódzki" tylko "Tramwaje Podmiejske" SA - wrócił na historyczną trasę, najdłuższą w Europie (nie wiem czy nie w świecie) Ozorków-Zgierz-Łódź-Pabianice - powinno się go pokazywać za pieniądze - przynajmniej amerykanie by tak zrobili...
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie: