21 kolejka: AZS Gorzów - Włókniarz Pabianice
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
SEP-CE pisze:Mytek pisze:
W 2004 roku w 6 osob zawitalismy do pewnej hali, wypelnionej po brzegi miejscowa widownią. W te 6 osob przekrzyczelismmy ich wszystkich podczas calego meczu.
to ja tu przypomnie coś co byłowiele razy pisane na forumu nas w tamtej rundzie, całą halę przekrzykiwało 4 Łksiaków !!
... bo trzeba być ostrym, by zostać Rycerzem Wiosny!
- Belfer
- Żak
jeśli pamięć mnie nie myli to trzech świętych Mikołajów z Pabianic przekrzyczało całą halę w Polkowicach (jeśli oczywiście pominiemy bębny)
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
Zanim zaczne: to, ze nie bylo mnie na meczach, akurat w moim poscie przedstawione jest w sposob negatywny.;cesare pisze:ktos Ci każe je czytać ? ja nie, więc jak czytasz to tylko na własną odpowiedzialność
a dziwne bo ja nie chodzę na mecze dla kogoś z forum tylko po to by obejrzeć dobry mecz .. coś z Tobą jest nie tak ? a że nie chodzisz na mecze to masz powód do chwalenia sorry ale teraz mam wyrzuty sumienia że PRZEZE MNIE AZS STRACIł TAK WSPANIAłEGO KIBICA JAK TY:D:D ładnie
![]()
![]()
Szczerze: wkurwiaja mnie na maksa twoje poglady, ze musze cos robic na meczu. Obrazasz mnie swoimi tekstami o waleniu huja i nie pie rdol mi tutaj o jakiejs odpowiedzialnosci, przy czytaniu twoich postow, po to ty biezesz odpowiedzialnosc, za to co piszesz. Masz problem bo nie wychodzi wam doping?! Nie przelewaj swojego zalu na ludzi, ktorzy chodza na hale. Wkurwiasz sie, ze ludzie dpoinguja tylko w zacietych koncowkach?! Wypros ich wszystkich i powiedz, zeby poszli sobie walic huja gdzie indziej?! Nie wiem czy zauwazyles, ale dla wielu ludzi, koszykarki to taka przechowalnia na zime, kiedy nie ma meczow zuzla.
PODSUMOWUJAC: Szanuj kibicow.
Ostatnio zmieniony 28 lutego 2007, 00:58 przez kyS, łącznie zmieniany 1 raz.
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
ehh nie piszę że musisz śpiewać na siłę ale KK (my) jest odpowiedzialne za doping więc wypada by ciągnęli go przez cały mecz (takie jest moje zdanie) <- - - - chodzi głównie o doping przez członków KK, a kibiców szanuję bo .. czy ja gdzieś wcześniej napisałem że ich nie szanuję ? nie napisałem tego a jak kogoś obraziłem co nie było moim zamiarem to wielkie sorry więc myślę że nie ma co się wkurzać i kłócić na forum cieszmy się z tego co mamy
pozdro
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
:)
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!