7 kolejka: Orzeł Polkowice - Tęcza Leszno

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Prizel
Nowy na forum

Postautor: Prizel » 11 listopada 2007, 22:07

to przez wynik powstała taka złość. A kto zaczął kogo najpierw wyzywać bo nie pamiętam ??

Awatar użytkownika
hool's
Amator

Postautor: hool's » 11 listopada 2007, 22:21

a ja pamiętam bardzo dobrze śmieszni kibice z Leszna wyszli z autobusu i zaczeli krzyczek w nasza strone "gramy u siebie..." zalosne to jest :roll: i niech kibice z Leszna nie pisza ze my zaczelismy bo sie wywróce ze smiechu :lol:

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 11 listopada 2007, 22:38

Młynio pisze:NIE NIE WYLACZYŁ SIE NIECHCĄCY SPECJALNIE TO WYŁĄCZYŁEM

BO ONI SĄ TACY MALI DLA NAS :evil: :!: :!: :!:

No to ja wnioskuję o bana dla tego pana albo chociaż o jakieś ostrzeżenia, bo jak na razie nie widzę żadnego. :shock: Mam sygnały, że w pierwszym poście napisał same wulgaryzmy dotyczące Leszna, ale w międzyczasie zdążył je zmienić już 3 razy co chyba nie jest wystarczające, by tego rodzaju chamstwa nie tępić. Nie chcę robić tego sam, by nie być posądzony o stronniczość ale zgodnie z tym pouczeniem :

Od tej pory każdy post na forum "KIBICE" obrażający kibiców przeciwnej drużyny bądź tej konkretnych użytkowników będzie karany BANEM.

Nie musimy się lubić ale powinniśmy szanować. Jeżeli ktoś nie dorósł do dojrzałej dyskusji nie musi się tutaj wpisywać a moderatorzy już o to zadbają!!!

należy się całkowicie.

P.S. 1. To mamy chyba powtórkę z rozrywki. W zeszłym roku nawrzucaliście nam od rasistów, a teraz jest jeszcze gorzej. Tak odreagowujecie porażkę?
P.S. 2. Kibiców z Leszna proszę o powstrzymanie się od ekstremalnych komentarzy.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ
Obrazek

Jasny
Żak

Postautor: Jasny » 11 listopada 2007, 22:43

Przepraszam ale jak zawodniczki przed meczem sie rozgrzewaly , w przerwie schodzily do szatni to bylo slychac odglosy malp , buczenie itp. I to nie tylko ja slyszalem.

Awatar użytkownika
dzida
Nowy na forum

Postautor: dzida » 11 listopada 2007, 22:46

Ty Jasku z Leszna:| co Ty k** pier*** jak to wy zaczeliscie wrzucac NAJ... kibica w Polsce!!

/ ostrzeżenie - daruj sobie te wulgaryzmy - mod /

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 11 listopada 2007, 22:47

Zadziwiająco często we wszelkich 'chuligańskich' akcjach udział biorą kibice z Polkowic, szkoda że póki co tacy odważni są tylko u siebie..
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 11 listopada 2007, 23:00

:D jeszcze nie we wszystkich ;) runda dopiero się zaczęła i na razie mecz z Wisłą i Dudą ;0 szkoda, że mnie nie było, ale widzę, że Gorzów tak samo spięty więc się przejadę :)
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 11 listopada 2007, 23:01

Kolejny osobnik nadający się przynajmniej do ostrzeżenia :
dzida pisze:Ty Jasku z Leszna:| co Ty k** pier*** jak to wy zaczeliscie wrzucac NAJ... kibica w Polsce!!

Nawet nie odpowiadam. Proponuję jedynie przed snem strzelić co najwyżej setę na przełknięcie porażki i nie rozrabiać więcej. :D
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ

Obrazek

Orange Boyyy
Żak

Postautor: Orange Boyyy » 11 listopada 2007, 23:09

Ja powiem tak 8) idzcie juz spac... Pospicjie,posnijcie i jutro cos madrego napiszcie... 8)

rataj891
Nowy na forum

Postautor: rataj891 » 11 listopada 2007, 23:31

super wyjazd super mecz : )

doping bardzo fajny :)

a co do CCC :

najbardziej mnie smieszy to, ze chlopcy w wieku 13-16 lat ( moze mniej ;) ) , siegajacych mi do pempka :) pokazuja w nasza strone fuck'ery i wolaja " chodzcie do nas " :)

uczcie mlodych kibicow kulturalnego dopingu i fajnej zabawy :)

A tak na marginesie - niezly macie młyn tam w Polkowicach ( to byla taka mobilizacja bo wiedzieliscie ze my przyjedziemy czy tak jest ciagle ? ) : )
...::: TĘCZA LESZNO :::...

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 11 listopada 2007, 23:32

raz stanąłem w obronie kibiców z Polkowic. Że ten ruch kibicowski dopiero tam powstaje. Że nie należy generalizować. ale kiedyś im ktoś naprawdę sprawi ścieżkę zdrowia. za dużo i za często. Ze wszystkimi. Mają szczęście że ..................... Oj na Promienistej byliby bardzo grzeczni

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 11 listopada 2007, 23:34

Nic dodac nic ujac :) smieszni jestescie :) echhhhh jak to mozliwe ze 3 druzyna w Polsce przegrala ze "slabiutka" Tęcza :) hahahaha jaki zal z 80 osob w mlynie Polkowic a zachowanie...

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 11 listopada 2007, 23:36

Młynio pisze:a i jeszcze jedno kibice są tacy sami jak koszykarki

tam gdzie ja stałęm było widać jak uderzał w brzuch nasze zawodniczki

jak lezały na ziemi to frani piłka w nogi z całej siły walła ( i to przykre bo to zawodniczka grała u nas)

siwa ile razy dostał w twarz to juz doliczyć sie nie moge !!!

JAKI KLUB TACY KIBICE !!!!!

:roll: :roll: :roll: :roll: Kto niby????
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 11 listopada 2007, 23:36

Młynio pisze:Nie oszukujmy sie to co napisałem to prawda a to jak ściągneli kosuzlki to żałośne było :shock: :D :lol:

zazdrość?? 8) 8)
T Ę C Z A
L E S Z N O

rataj891
Nowy na forum

Postautor: rataj891 » 11 listopada 2007, 23:41

spadl snieg w Polkowicach i "kibice" chcieli zrobic wojne na sniezki ;) juz nie lepiej bylo balwana ulepic ? :)
...::: TĘCZA LESZNO :::...

Wróć do „Kibice”