Odra Brzeg - AZS Gorzow

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 28 listopada 2007, 16:14

MARAS pisze:
Barti pisze:
MARAS pisze:rzeczywiscie było słychać tylko gorzowian,ale też bez rewelki jak na taką liczbe. W 8 osób naprawde można zrobić petarde na sali tym bardziej przy biernej postawie gospodarzy.

Nas własnie ta cisza na hali uśpiła :D Jak sobie przerwy robiliśmy, to normalnie miałem wrażenie, że słychać oddechy koszykarek :D Maras my sobie zdajemy sprawę, że ten mecz pod względem dopingu z Naszej strony był bez rewelacji (8 osób to naprawdę niewiele), ale czekam na 8-mke z Waszej strony, która dominuje halę w Brzegu. :D Ja natomiast (bez obrazy oczywiście) mam w pamięci obraz poznańskich AZS-aków, których na play off-ach w zeszłym sezonie u Was w Arenie nie słyszałem, a było Was więcej niż 8.

Arena to Arena! Ale swoją drogą nas hartuje w dopingu bo będąć w Jeleniej Górze w 4 osoby byliśmy naprawde słyszalni. Więc w osiem osób to by huczało:]

Ale nie zapomnij ze pozwolismy wam na to:) zeby bylo was slychac:) 8) :D
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]

Wróć do „Kibice”