MUKS - Tęcza

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 09 grudnia 2007, 18:48

Dobra fajnie tylko bez napinki
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]

rataj891
Nowy na forum

Postautor: rataj891 » 09 grudnia 2007, 19:14

i znow sie zaczyna... - do dyskusji wlaczaja sie niepotrzebnie osoby, ktore z tym meczem NIE MIAłY KOMPLETNIE NIC WSPóLNEGO !!!!!!!!! ani z tyymi druzynami nie maja !
...::: TĘCZA LESZNO :::...

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 09 grudnia 2007, 20:32

wlodi9 pisze:
Wrona pisze:Byłem osobiście na meczu i powiem ze doping bez rzadnych rewelacji...Siedziałem po drugiej stronie hali i słyszałem jakies okrzyki kibiców Dudy...Pozdro 8) 8) 8)

Ten tekst pisany w zazdrości??

Pzd :wink:
Żadna zazdroś...Ja tylko stwierdzam fakty..A tak wogóle byla transmisja w tv..I kazdy kyo chciał mogł zobaczyc Wasz doping :)
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 09 grudnia 2007, 20:36

wlodi9 pisze:
Wrona pisze:Byłem osobiście na meczu i powiem ze doping bez rzadnych rewelacji...Siedziałem po drugiej stronie hali i słyszałem jakies okrzyki kibiców Dudy...Pozdro 8) 8) 8)

Jeszcze bym zrozumial piszac, że Duda wygrała mecz, ale kibice Dudy to juz przegiecie :evil: !!

Temat juz byl wspominany w dziale kibice odnośnie czemu7 napisałem Duda a nie Tęcza...
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 09 grudnia 2007, 20:48

Wrona pisze:
wlodi9 pisze:

Jeszcze bym zrozumial piszac, że Duda wygrała mecz, ale kibice Dudy to juz przegiecie :evil: !!

Temat juz byl wspominany w dziale kibice odnośnie czemu7 napisałem Duda a nie Tęcza...

Temat byl w dziale aktualnosci :wink: i czytalem go przed przeczytaniem tego tematu i myslisz ,że pisalbym o tym samym tylko w innym dziale?? :roll:

Tam bylo odnosnie gratulacji dla Dudy, a tutaj napisales o kibicach Dudy, a to nie to samo i nie wiem jak tak mozesz pisac tym bardziej ze nie raz juz byla o tym mowa :? ,

T Ę C Z A
L E S Z N O

tomaszek

Postautor: tomaszek » 09 grudnia 2007, 21:48

Proponuje kolegom z Leszna od dziś pisać na kibiców AZS - KIBICE INEI :lol: :lol: :lol:

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 09 grudnia 2007, 22:05

tomaszek pisze:Proponuje kolegom z Leszna od dziś pisać na kibiców AZS - KIBICE INEI :lol: :lol: :lol:

proponuje zebys sie rozebral i popatrzyl na siebie przed lustrem :lol: :D 8) :twisted:
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 09 grudnia 2007, 22:10

Szanujmy się 8)
T Ę C Z A
L E S Z N O

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 09 grudnia 2007, 22:12

TyLkO AzS KKJG pisze:
tomaszek pisze:Proponuje kolegom z Leszna od dziś pisać na kibiców AZS - KIBICE INEI :lol: :lol: :lol:

proponuje zebys sie rozebral i popatrzyl na siebie przed lustrem :lol: :D 8) :twisted:

Dlaczego :shock: 8)
Skoro My na ich prosbe piszemy np. "kibice AZS'u", to dlaczego koledzy z Poznania nie moga okreslac nas jako kibice Tęczy :!:

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 09 grudnia 2007, 22:12

Proszę wszystkich o spokój 8) ...Już nie raz była dyskusja na temat nazwy klubów, nazw do których są przywiązani kibice itd. Tak więc starajmy się szanować...Łatwo Wam zapamiętać, że przykładowo Wisła to Wisła a nie Can-Pack lub ŁKS to ŁKS, a nie Siemens, to dlaczego tak trudno co niektórym zapamiętać, że Leszno to Tęcza, Polkowice to Orzeł a Poznań to AZS bądź MUKS.

Pozdrawiam wszystkich (szczególnie sąsiadów z ligowej tabelii - Leszno :twisted: )

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 09 grudnia 2007, 22:15

tadeo86 pisze:
Pozdrawiam wszystkich (szczególnie sąsiadów z ligowej tabelii - Leszno :twisted: )

I oby tak zostalo do końca, meczyk o 3 miejsce jak dla mnie kibica Tęczy na dzien dzisiejszy z Gorzowem to byloby cos pieknego, nie wiem jak kibice Gorzowa, moze celuja w finał 8)

Równiez Pozdrawiam :wink:
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 09 grudnia 2007, 22:37

Pujan pisze:ja pomeczu mam tyle do powiedzenia....

Obrazek

:lol: :lol:
T Ę C Z A
L E S Z N O

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 09 grudnia 2007, 22:44

To była mała prowokacja żeby sprawdzić czy umiecie walczyć o nazwę swojego klubu i nie utożsamiacie sie ze sponsorem :lol: :lol:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 09 grudnia 2007, 22:53

MARAS pisze:To była mała prowokacja żeby sprawdzić czy umiecie walczyć o nazwę swojego klubu i nie utożsamiacie sie ze sponsorem :lol: :lol:

Tak tak, ciekawe czemu Ci nie wierze :wink: . Jak widzisz jestesmy wierni TĘCZY nie sponsorom 8) .

KONIEC
T Ę C Z A
L E S Z N O

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 09 grudnia 2007, 22:55

wlodi9 pisze:
MARAS pisze:To była mała prowokacja żeby sprawdzić czy umiecie walczyć o nazwę swojego klubu i nie utożsamiacie sie ze sponsorem :lol: :lol:

Tak tak, ciekawe czemu Ci nie wierze :wink: . Jak widzisz jestesmy wierni TĘCZY nie sponsorom 8) .

KONIEC

Dobra nie spinaj sie juz temat zamkniety koniec!!

Wróć do „Kibice”