AZS Gorzów - CCC Polkowice - puchar FIBA
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
Orange Boyyy pisze:elen pisze:Tłumaczenie odnośnie bebna... powoduje zagrożenie dla zawodniczek, bo jest blisko parkietu, jak to stwierdził szef ochrony polkowiczanom tez zabroniono.
T już wiadomo dlaczego nie mamy bębna
jak wiadomo ? a czy na sektorze D ten bęben bylby blisko parkietu ? No nie wydaje mi sie
To szefem ochrony nie jest już ten taki łysawy z wąsem koleś??? Chyba miał Wiechu na imię jeśli dobrze pamiętam, zawsze se z nim pare zdań zamieniłem.
P.S.
Mówiłem że w Poznaniu stoją czasami bokserzy na ochronie i może któryś chciał sprawdzić swoje ciosy
P.S.
Mówiłem że w Poznaniu stoją czasami bokserzy na ochronie i może któryś chciał sprawdzić swoje ciosy
Ostatnio zmieniony 10 stycznia 2008, 21:10 przez MARAS, łącznie zmieniany 1 raz.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
-
Orange Boyyy
- Żak
-
malkontent
- Żak
-
Orange Boyyy
- Żak
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Orange Boyyy pisze:malkontent pisze:To ktos chcial rzucac tym bebnem czy jak![]()
![]()
![]()
Co ma beben do wiatraka...![]()
Impel Polkowice... I wszystko jasne...
Powiedzialem im ze sa znani juz w calej Polsce
Moze czas spiewac jak na Legii w meczu z Odra
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
Orange Boyyy
- Żak
-
Orange Boyyy
- Żak
kilka zdań tytułem wyjaśnienia:
Szefem ochrony nie jest już ten sympatyczny "gość z wąsem", jak się go określa. Od tgo zesonu mamy gościa z ... Polkowickiego Centrum Animacji
Zupełnie nie wie o co chodzi w tego typu imprezach i od początku sezonu są z nim dziwne problemy. Już interweniowałem bezpośrednio u niego i "wyżej", czyli u prezesa. Lekka poprawa jest widoczna, bo przynajmniej nie rzucają się cw*le do dziennikarzy
.
Odnośnie bębna - chyba nie sądzicie panowie, że nie mamy bębna z powodu niebezpieczeństwa
a pamiętacie akcję "chuligani precz z koszykarskich sal"? Przeciez od początku te bębny nie były nasze, tylko udostępniał nam j klub. A obecnie - klub zerwał jakąkolwiek współpracę z kibicami i bębny kurzą się w siłowni pod trybunami, albo już poszły na sprzedaż.
Pozdrowienia
Szefem ochrony nie jest już ten sympatyczny "gość z wąsem", jak się go określa. Od tgo zesonu mamy gościa z ... Polkowickiego Centrum Animacji
Odnośnie bębna - chyba nie sądzicie panowie, że nie mamy bębna z powodu niebezpieczeństwa
Pozdrowienia