Ty koleś weź sobie coś na wstrzymanie. Byłeś na kilku meczach Odry i myślisz ze świecisz??
PS.Mam jedno pytanie do Ciebie jak przyjdzie nowy sponsor np.Górażdże i nazwa klubu się zmieni na Górażdże Brzeg to będziecie krzyczeć Górażdże(nie mam nic do nich). Bo jedna osoba powiedziała że nawet by pasowało krzyczeć Górażdże.
Odra Brzeg - ŁKS Łódź
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
Tak, właśnie tak myślę. No powiedz, podoba Ci się jak śpiewam?
Górażdże powiadasz, to nie żaden wygwizdówek, ich akcje wysoko stoją na giełdzie, choć trochę mi się nie rymuje.
PS. Niech wybiorą dziewczyny, bo na kibiców z Brzegu nie zawsze można liczyć szczególnie na wyjazdach.
Górażdże powiadasz, to nie żaden wygwizdówek, ich akcje wysoko stoją na giełdzie, choć trochę mi się nie rymuje.
PS. Niech wybiorą dziewczyny, bo na kibiców z Brzegu nie zawsze można liczyć szczególnie na wyjazdach.
You'll never walk alone
-
gulchynsky
- Młodzik
zdanek pisze:...podoba Ci się jak śpiewam?
Paranoja... śpiewasz na meczach tylko po to, żeby innym się podobało??
zdanek pisze:Górażdże powiadasz, to nie żaden wygwizdówek, ich akcje wysoko stoją na giełdzie, choć trochę mi się nie rymuje.
Co mają akcje na giełdzie do kibicowania drużynie? Nie chodzi o to, żeby za sponsora wziąć firmę, która najwyżej stoi z akcjami, tylko o to, czy kibicujesz drużynie, czy temu, czemu każą Ci kibicować. To czy sponsorem jest PKN Orlen czy KoziaMordka SA jest najmniej ważne. Dla Ciebie najważniejsza powinna być drużyna, której kibicujesz, a nie nazwa, którą starają Ci się narzucić.
Tak i jeszcze płacę za występ.
Podobno doping pomaga, a my robimy to dla drużyny. Dziewczynom robi się cieplej. Jesteśmy kibicami i staramy się dopingować jak najlepiej (nie zawsze wychodzi zorganizowanie). Nikt nam jednak niczego nie narzuca, choć rażą niepochlebne recenzje. Jak przyszedłem ODRA była okrzykiem drużyny i w statucie klubu. Nie pozostało mi nic innego jak wskoczyć do rozpędzonego pociągu i przyłączyć się do pozostałych kibiców.
Podobno doping pomaga, a my robimy to dla drużyny. Dziewczynom robi się cieplej. Jesteśmy kibicami i staramy się dopingować jak najlepiej (nie zawsze wychodzi zorganizowanie). Nikt nam jednak niczego nie narzuca, choć rażą niepochlebne recenzje. Jak przyszedłem ODRA była okrzykiem drużyny i w statucie klubu. Nie pozostało mi nic innego jak wskoczyć do rozpędzonego pociągu i przyłączyć się do pozostałych kibiców.
You'll never walk alone
-
gulchynsky
- Młodzik
zdanek pisze:Tak i jeszcze płacę za występ.![]()
...a jeszcze niedawno mówiłeś przecież, że Odra to jest w nazwie tylko od sponsora... po moich dwóch postach na forum wierny kibic już nagle zmienił zdanie?
Napisałem też,że jest nazwą klubu. Nie czepiaj się i zacznij kibicować. Odra jest nazwą klubu i sponsora co widnieje w statucie od bodajże 2001 roku.
Po prostu starsi kibice Stali tego nie trawią (nie dziwię się im, ale taka jest rzeczywistość).
Nie jestem jednak pewien czy gdyby PWC Odra przestało sponsorować klub, to w nazwie pozostałaby Odra. Nowy sponsor strategiczny najprawdopodobniej by to zmienił.
Po prostu starsi kibice Stali tego nie trawią (nie dziwię się im, ale taka jest rzeczywistość).
Nie jestem jednak pewien czy gdyby PWC Odra przestało sponsorować klub, to w nazwie pozostałaby Odra. Nowy sponsor strategiczny najprawdopodobniej by to zmienił.
You'll never walk alone
-
gulchynsky
- Młodzik
zdanek pisze:Nie czepiaj się i zacznij kibicować.
Nie ma to jak iść na ilość a nie jakość, prawda?
zdanek pisze:Nie jestem jednak pewien czy gdyby PWC Odra przestało sponsorować klub, to w nazwie pozostałaby Odra. Nowy sponsor strategiczny najprawdopodobniej by to zmienił.
Czyli jak jakakolwiek firma dla przykładu Coca-Cola zostałaby sponsorem Wisły Kraków, to jako sponsor strategiczny zmieniłby nazwę klubu z Wisła Kraków na Coca-Cola Kraków...? Coś chyba nie tak...