Cała prawda o niektorych kibcach z pewnego klubu...

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

KKobi8
Amator

Postautor: KKobi8 » 30 stycznia 2009, 23:20

wlodi9 pisze:Hah.. wczesniej jeszcze kilka innych wersji tego filmiku, ze spiewami itp. i bylo widac ze to nasz szal, tylko czemu kupujecie szal by go zaraz spalic, to jest najdziwniejsze :lol: :lol:

:shock: <lol2>
Tylko Ty, w moim sercu ty, jeden jedyny niepokonany Orzeł kochany !!!

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 31 stycznia 2009, 09:40

Łukasz (L) pisze:
A napinanie sie na forum - no cóż - ani to chwały nikomu nie przyniesie, ani nikogo nie oczerni....
Przynajmniej w oczach ludzi-kibiców - którzy dobrze znają Polskie realia w koszykówce kobiet....

A po niektórych akcjach w ostatnim czasie kilka ekip bardzo dużo straciło w moich oczach - m.in. po rzeczach które sa tu zamieszczane np. filmik z samej góry tematu.... :?

Ja tu się nie napinam ale daje do zrozumienia że takie gdranie nie ma sensu:
bo:
Orzeł - szczerze mówiąc jeżeli to oni zrobili taki filmik - to 30pkt w lidze hool's i wygrają tegoroczny plebiscyt - nagroda do odbioru w siedzibie pzkosz-a Laughing
Tęcza: - może należy piętnowac takie rzeczy - bo także przenoszenie pewnych zachowań ze stadionów moze być nie na miejscu - ale zawalczyliście tą samą bronią - dokopać komuś na necie - oni na youtube - to ja skontruje i dam taki temacik na forum - a co, niech mają...

Łukasz (L)
Goście - wreszcie ktoś przyjechał - w sile najpier 5 potem razem 9 osób...
Co do gości - przez pewne akcje podczas meczu piłkarskiego na początku sezonu Żyrardowianka - Milan ciśnienie było naprawde duże... I juz podczas 2 kwarty zdobywamy szalik żyrki - co ciekawe bez najmniejszego oporu gości.... Szalik zostaje wywieszony na barierce i co ciekawe kolega z zyrardowa przychodzi zaczyna nas przepraszac za różne rzeczy i prosi o zwrot Ostatecznie ten szalik ląduje na ziemi a własnieciel jak gdyby nigdy nic podnosi go i ucieka do swoich Po tym goście zupełnie milkną i w spokoju oglądaja mecz..

hmmmmmm

:roll: :roll:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 31 stycznia 2009, 10:20

KKobi8 pisze:
wlodi9 pisze:Hah.. wczesniej jeszcze kilka innych wersji tego filmiku, ze spiewami itp. i bylo widac ze to nasz szal, tylko czemu kupujecie szal by go zaraz spalic, to jest najdziwniejsze :lol: :lol:

:shock: <lol2>

Taka szokujaca prawda jest dla Ciebie?? A jak juz skroiliscie (w co watpie) to jakiemus pikniczkowi ktory sobie siedzial grzeczniutko na hali :roll:
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 31 stycznia 2009, 10:25

Wiedziałem ze to przytoczysz - ale pragne zauważyć - że napisałem to w relacji - i nie koniecznie musiało mi się to podobać.... - a to już inna sprawa....
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 31 stycznia 2009, 10:26

jedyna mądra wypowiedź w temacie to kolegi z Pruszkowa. Z tego co pamiętam jak np. Brzeska Stal paliła szal jednego z klubów (ciekawe, którego...) to nikt nie robił z tego przyklejonego topicu --" wow zobaczcie jacy oni są nie grzeczni, palą swoje 25 zł " :D
ale sensację widzę, że filmik wzbudził nieziemską :D to już lepiej wrzucić jak chuligani z Polkowic odpalili w Hali w Lesznie świece dymne
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 31 stycznia 2009, 11:01

głupote drogi Bodziu zawsze lepiej strofować :) i pokazywać fakty :)
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 31 stycznia 2009, 11:23

Mozarthio pisze:głupote drogi Bodziu zawsze lepiej strofować :) i pokazywać fakty :)
różne rodzaje głupoty na świece są, jeżeli ktoś napisze na forum kk --> ktury albo głópi to też założymy nowy temat :D?
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Michał
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Michał » 31 stycznia 2009, 15:33

Bodzio pisze: np. Brzeska Stal paliła szal jednego z klubów

Nic nie paliliśmy, nawet jeżeli coś spłonęło to nikt takich rzeczy nie kręcił :lol: :roll:

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 31 stycznia 2009, 17:41

Bodzio ale co ci tak to lezy na sercu ? wstydzisz sie ze to twoi znajomi czy tez sam brales w tym udzial? bo normalnie widze ze nie daje ci to spokoju , ochlon bylo minelo :) CBŚ cie scigac przecez nei bedzie hehe
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 31 stycznia 2009, 18:38

Łukasz (L) pisze:
A napinanie sie na forum - no cóż - ani to chwały nikomu nie przyniesie, ani nikogo nie oczerni....
Przynajmniej w oczach ludzi-kibiców - którzy dobrze znają Polskie realia w koszykówce kobiet....

czyli jakie realia bo czegoś nie wiem :?
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 31 stycznia 2009, 21:36

Mozarthio pisze:Bodzio ale co ci tak to lezy na sercu ? wstydzisz sie ze to twoi znajomi czy tez sam brales w tym udzial? bo normalnie widze ze nie daje ci to spokoju , ochlon bylo minelo :) CBŚ cie scigac przecez nei bedzie hehe
wstyd? nie, czy brałem udział ? nie, aczkolwiek jak ktoś mnie zna ten wie, że mi bliżej zawsze było do stadionu piłki nożnej a tam takie sytuacje są powszechne, więc mi to rybka. dużo się mówi na kk o nie łączeniu kosza z piłką nożną, jednak dużo osób interesuję i uczestniczy w obu wydarzeniach

ochłoń? panie u mnie luzik :D
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 01 lutego 2009, 04:06

Łukasz (L) pisze:Wiedziałem ze to przytoczysz - ale pragne zauważyć - że napisałem to w relacji - i nie koniecznie musiało mi się to podobać.... - a to już inna sprawa....

może i to była relacja powątpiewam jednak w to .gdyż usmieszki w tekscie nie powodują ze można to przyjąć za suchą relację, a raczej pochwalenie się,

po drugie mi jak się jakas akcja nie podoba to raczej jej zamieszczenie pozostawiam innym,a sam unikam , przeciez jako przedstawiciel Lidera nie masz żadnego obowiązku informowania o takich rzeczach zwłaszcza jeślisą sprzeczne z przekonaniami :)

mniejsza z tym, akcja na wasze konto
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Tomek_AZS_KK
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Tomek_AZS_KK » 02 lutego 2009, 21:58

Szalik się spalił no proszę... : )

swego czasu kibice JEDNEJ z drużyn założyli w internecie anty forum AZS KK hehehe na tyle nieudolnie że napisał tam post tylko bot reklamowy ale oczywiscie herb do góry nogami obelgi ... ;)

I jakoś nikt z tego grubego wątku nie robił. Tak to już jest jednym szaliki giną innym ktoś podpala ;)

ehhh co sie dzieje co sie dzieje

hahahahaha ;) :D
BYŁ BĘDZIE JEST ! AZS !

Awatar użytkownika
PrImACeR
Amator

Postautor: PrImACeR » 02 lutego 2009, 22:16

Żalą się o szalik... A jak ja bym przytoczył wszystkie rozmowy z gg to można wywnioskowac że wy nie szalik a dom mi chcecie spalic :lol:
Obrazek
Przecież Ten Hip-Hop Jest Prosty!
Tak Mówisz?!
To nagraj Płyte Która Będzie Klasykiem Dla Ludzi!...
To Styl, Flow, Orginalnosc
Dużo pracy Tu Nic Niema Nic Za Darmo!

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 02 lutego 2009, 22:34

Młynio nie pisz już w tym temacie, bo już temat zakończony, a ty go roztrząsasz ponownie :wink: 8)
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Wróć do „Kibice”