wlodi9 pisze:Hah.. wczesniej jeszcze kilka innych wersji tego filmiku, ze spiewami itp. i bylo widac ze to nasz szal, tylko czemu kupujecie szal by go zaraz spalic, to jest najdziwniejsze![]()
Cała prawda o niektorych kibcach z pewnego klubu...
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Łukasz (L) pisze:
A napinanie sie na forum - no cóż - ani to chwały nikomu nie przyniesie, ani nikogo nie oczerni....
Przynajmniej w oczach ludzi-kibiców - którzy dobrze znają Polskie realia w koszykówce kobiet....
A po niektórych akcjach w ostatnim czasie kilka ekip bardzo dużo straciło w moich oczach - m.in. po rzeczach które sa tu zamieszczane np. filmik z samej góry tematu....
Ja tu się nie napinam ale daje do zrozumienia że takie gdranie nie ma sensu:
bo:
Orzeł - szczerze mówiąc jeżeli to oni zrobili taki filmik - to 30pkt w lidze hool's i wygrają tegoroczny plebiscyt - nagroda do odbioru w siedzibie pzkosz-a Laughing
Tęcza: - może należy piętnowac takie rzeczy - bo także przenoszenie pewnych zachowań ze stadionów moze być nie na miejscu - ale zawalczyliście tą samą bronią - dokopać komuś na necie - oni na youtube - to ja skontruje i dam taki temacik na forum - a co, niech mają...
Łukasz (L)
Goście - wreszcie ktoś przyjechał - w sile najpier 5 potem razem 9 osób...
Co do gości - przez pewne akcje podczas meczu piłkarskiego na początku sezonu Żyrardowianka - Milan ciśnienie było naprawde duże... I juz podczas 2 kwarty zdobywamy szalik żyrki - co ciekawe bez najmniejszego oporu gości.... Szalik zostaje wywieszony na barierce i co ciekawe kolega z zyrardowa przychodzi zaczyna nas przepraszac za różne rzeczy i prosi o zwrot Ostatecznie ten szalik ląduje na ziemi a własnieciel jak gdyby nigdy nic podnosi go i ucieka do swoich Po tym goście zupełnie milkną i w spokoju oglądaja mecz..
hmmmmmm

WislaLive.pl
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
KKobi8 pisze:wlodi9 pisze:Hah.. wczesniej jeszcze kilka innych wersji tego filmiku, ze spiewami itp. i bylo widac ze to nasz szal, tylko czemu kupujecie szal by go zaraz spalic, to jest najdziwniejsze![]()
<lol2>
Taka szokujaca prawda jest dla Ciebie?? A jak juz skroiliscie (w co watpie) to jakiemus pikniczkowi ktory sobie siedzial grzeczniutko na hali
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
- Łukasz_UFB
- Młodzik
jedyna mądra wypowiedź w temacie to kolegi z Pruszkowa. Z tego co pamiętam jak np. Brzeska Stal paliła szal jednego z klubów (ciekawe, którego...) to nikt nie robił z tego przyklejonego topicu --" wow zobaczcie jacy oni są nie grzeczni, palą swoje 25 zł "
ale sensację widzę, że filmik wzbudził nieziemską
to już lepiej wrzucić jak chuligani z Polkowic odpalili w Hali w Lesznie świece dymne
ale sensację widzę, że filmik wzbudził nieziemską

Bodzio ale co ci tak to lezy na sercu ? wstydzisz sie ze to twoi znajomi czy tez sam brales w tym udzial? bo normalnie widze ze nie daje ci to spokoju , ochlon bylo minelo
CBŚ cie scigac przecez nei bedzie hehe
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
Łukasz (L) pisze:
A napinanie sie na forum - no cóż - ani to chwały nikomu nie przyniesie, ani nikogo nie oczerni....
Przynajmniej w oczach ludzi-kibiców - którzy dobrze znają Polskie realia w koszykówce kobiet....
czyli jakie realia bo czegoś nie wiem
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
wstyd? nie, czy brałem udział ? nie, aczkolwiek jak ktoś mnie zna ten wie, że mi bliżej zawsze było do stadionu piłki nożnej a tam takie sytuacje są powszechne, więc mi to rybka. dużo się mówi na kk o nie łączeniu kosza z piłką nożną, jednak dużo osób interesuję i uczestniczy w obu wydarzeniachMozarthio pisze:Bodzio ale co ci tak to lezy na sercu ? wstydzisz sie ze to twoi znajomi czy tez sam brales w tym udzial? bo normalnie widze ze nie daje ci to spokoju , ochlon bylo mineloCBŚ cie scigac przecez nei bedzie hehe
ochłoń? panie u mnie luzik

- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Łukasz (L) pisze:Wiedziałem ze to przytoczysz - ale pragne zauważyć - że napisałem to w relacji - i nie koniecznie musiało mi się to podobać.... - a to już inna sprawa....
może i to była relacja powątpiewam jednak w to .gdyż usmieszki w tekscie nie powodują ze można to przyjąć za suchą relację, a raczej pochwalenie się,
po drugie mi jak się jakas akcja nie podoba to raczej jej zamieszczenie pozostawiam innym,a sam unikam , przeciez jako przedstawiciel Lidera nie masz żadnego obowiązku informowania o takich rzeczach zwłaszcza jeślisą sprzeczne z przekonaniami
mniejsza z tym, akcja na wasze konto

WislaLive.pl
- Tomek_AZS_KK
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Szalik się spalił no proszę... : )
swego czasu kibice JEDNEJ z drużyn założyli w internecie anty forum AZS KK hehehe na tyle nieudolnie że napisał tam post tylko bot reklamowy ale oczywiscie herb do góry nogami obelgi ...
I jakoś nikt z tego grubego wątku nie robił. Tak to już jest jednym szaliki giną innym ktoś podpala
ehhh co sie dzieje co sie dzieje
hahahahaha

swego czasu kibice JEDNEJ z drużyn założyli w internecie anty forum AZS KK hehehe na tyle nieudolnie że napisał tam post tylko bot reklamowy ale oczywiscie herb do góry nogami obelgi ...
I jakoś nikt z tego grubego wątku nie robił. Tak to już jest jednym szaliki giną innym ktoś podpala
ehhh co sie dzieje co sie dzieje
hahahahaha
BYŁ BĘDZIE JEST ! AZS !