Gregor pisze:wlodi9 pisze: macanie przed wejsciem oczywiscie nawet po jajkach
Lubisz to....![]()
No uwielbiam. Po dobranocce juz Młynio jest wiec proponuje senik. Miłych snów
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
wlodi9 pisze:Gregor pisze:wlodi9 pisze: macanie przed wejsciem oczywiscie nawet po jajkach
Lubisz to....![]()
Gregor pisze:wlodi9 pisze:Gregor pisze:wlodi9 pisze: macanie przed wejsciem oczywiscie nawet po jajkach
Lubisz to....![]()
Takk a co ty taki rozeznany w godzinach puszczania dobranocek
Ty a dziś słyszałeś jak Ci wołałem bo jak nie to już nie wiem co mam zrobić.....
czuken pisze:A gdzie ,,cipindelki"?
Mozarthio pisze:Ehh nie ladnei sie neiktorzy z Polkowic zachowują pobrane ze strony: CCC Polkowice
kibic 29.03.2008, 15:55
wierzymy w was dziewczyny!!!
FORZA ORZEŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
KIBIC 30.03.2008, 13:31
ZBIERAMY WIARE NA MECZ Z NAJWIEKSZA KOSA CZYLI Z LESZNEM ICH SZMACIAZE LALI NAS PALAMI A MY ICH DZIAJ PIASTKAMI PRZYLASCIE 17.30 I 5 ZŁ NIE ZAŁOWAC !!!!!!!!ORZEL POLKOWICE
Kto was lał palami? bo nie wiem o co chodzi , sami sobie robicie kose z Lesznem .

ZBIERAMY WIARE NA MECZ Z NAJWIEKSZA KOSA CZYLI Z LESZNEM ICH SZMACIAZE LALI NAS PALAMI A MY ICH DZIAJ PIASTKAMI PRZYLASCIE 17.30 I 5 ZŁ NIE ZAŁOWAC !!!!!!!!ORZEL POLKOWICE
wlodi9 pisze:Od nas 26 osob, bus i auto. Heh... eskorta od Polkowic prawie do samego Lesznachyba z 10km od Leszna sie odlaczyli!!!
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości