Tęcza - Orzeł

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 30 marca 2008, 21:19

Gregor pisze:
wlodi9 pisze: macanie przed wejsciem oczywiscie nawet po jajkach :lol:
:wink:

Lubisz to.... :?: :lol:

No uwielbiam. Po dobranocce juz Młynio jest wiec proponuje senik. Miłych snów
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
Gregor
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Gregor » 30 marca 2008, 21:22

wlodi9 pisze:
Gregor pisze:

Takk a co ty taki rozeznany w godzinach puszczania dobranocek
Ty a dziś słyszałeś jak Ci wołałem bo jak nie to już nie wiem co mam zrobić.....

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 30 marca 2008, 21:24

Ty mnie wolales?? Gdzie i kiedy, trzeba bylo podejsc??
A chyba kazdy kto kiedys byl dzieckiem wie o ktorej leci dobranocka :lol: :lol:
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 30 marca 2008, 21:25

Gregor pisze:
wlodi9 pisze:
Gregor pisze:

Takk a co ty taki rozeznany w godzinach puszczania dobranocek
Ty a dziś słyszałeś jak Ci wołałem bo jak nie to już nie wiem co mam zrobić.....

Jak chcesz sobie o bzdetach pisac to weź napisz mu na priva, a nie śmiecisz to forum, bo aż się już cyztac nie chce, 13 stron z czego połowa to glupoty , glupie teksty, które do nieczego nie prowadzą i niczego nie dają tej rozmowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Baran
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Baran » 30 marca 2008, 21:39

czuken pisze:A gdzie ,,cipindelki"?

co do reklam to kto z was sobie robił zdjęcia z naszymi laskami ;p u was jakoś takich nie widziałem...

no czuken sie chyba zastanowił co napisał i po krótkim przemyśleniu skasował posta :oops:

moj nick nie oznacza mojego zachowania czy rozumu ale twoje zachowanie zdecydowanie to pokazuje, i nie usuwaj ciagle postow bo nie beda wiedziec o co chodzi

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 31 marca 2008, 09:29

Ehh nie ladnei sie neiktorzy z Polkowic zachowują pobrane ze strony: CCC Polkowice

kibic 29.03.2008, 15:55
wierzymy w was dziewczyny!!!
FORZA ORZEŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

KIBIC 30.03.2008, 13:31
ZBIERAMY WIARE NA MECZ Z NAJWIEKSZA KOSA CZYLI Z LESZNEM ICH SZMACIAZE LALI NAS PALAMI A MY ICH DZIAJ PIASTKAMI PRZYLASCIE 17.30 I 5 ZŁ NIE ZAŁOWAC !!!!!!!!ORZEL POLKOWICE

Kto was lał palami? bo nie wiem o co chodzi , sami sobie robicie kose z Lesznem .

Powiem tak ja nie mam zadnych animozji do kibicow Polkowic lubiec to mozna zupe pomidorowa lub nie , zwisa mi to , ale mam nadzieje ze ci goscie co podeszli w przerwie meczu do mlyna leszczynskiego beda mieli na tyle odwage zeby przyjechac do Leszna , z tego co wiem to nie byli oni z KK kibica z Polkowic . Wiec jak chca byc twardzi i wogole nei wiem co tam jeszcze, to przyjedzcie , nie bądźcie tchórzami , jak macie ochote na dym to nie tylko na swoim podwórku ale na wyjazdach :) tylko stojcie przed hala bo dalej nie wejdziecie :) ale jak mowie to tylko do tych 8 "pakerow" reszte na ewentualny 5 mecz zapraszamy, mam nadzieje ze bedzie spokojnie i bedzie sie liczyl sportowy doping a nie wzajemne wyzwiska .
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 31 marca 2008, 09:33

Napisał przeciez ze szmaciarze Ich lali, czyli policja. Mieliscie nas piastkami lac, hehe moze dzisiaj :shock: :shock:
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 31 marca 2008, 12:53

T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
hool's
Amator

Postautor: hool's » 31 marca 2008, 15:48

Mozarthio pisze:Ehh nie ladnei sie neiktorzy z Polkowic zachowują pobrane ze strony: CCC Polkowice

kibic 29.03.2008, 15:55
wierzymy w was dziewczyny!!!
FORZA ORZEŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

KIBIC 30.03.2008, 13:31
ZBIERAMY WIARE NA MECZ Z NAJWIEKSZA KOSA CZYLI Z LESZNEM ICH SZMACIAZE LALI NAS PALAMI A MY ICH DZIAJ PIASTKAMI PRZYLASCIE 17.30 I 5 ZŁ NIE ZAŁOWAC !!!!!!!!ORZEL POLKOWICE

Kto was lał palami? bo nie wiem o co chodzi , sami sobie robicie kose z Lesznem .

szkoda ze nie zacytowales kibicow leszna...
Obrazek

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 31 marca 2008, 20:52

Debilll, rzucać się na kibiców z Leszna za to , że Policja nas atakuje. kumatość zajedwabista(zerowa), Na szczęście to tylko pisanie w teorii, bo kto się bardziej napina w realu to wiadomo :wink:
Co do dzisiejszego dopingu to uważam że był słaby, ale patrząc na wynik i na przyjezdnych to i tak dawaliśmy rade.
Ocena wg mnie po 2+. :wink:

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 31 marca 2008, 21:51

Nie patrzac juz na niechec obu KK do siebie, musze przyznac , ze KK Orla Polkowice jest na dobrej drodze do stania sie jednym z najlepszych KK koszykowki w Polsce. Podoba mi sie, ze na meczach w kotle jest ich duzo i mimo slabego wyniku ,,jada" swoje. Za to szacunek. Dzisiejszy mecz mysle, ze z jednej jak i z drugiej strony jak na ilosc kibicow w kotlach byl nienajgorszy. Pozdro dla tych prawdziwych , a srodkowy palec kieruje do Impelka, a w szczegolnosci dla Antonio:D
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 31 marca 2008, 22:07

Orzeł po Meczu.
http://pl.youtube.com/watch?v=jsOSuOQ0Wa4

http://pl.youtube.com/watch?v=b53tSmzMu5M

Jeszcze odnośnie dopingu dobrym ruchem było zejście na dół na wysokość parkietu 2minuty przed końcem, doping nam troszku siadł na "trójkącie",a na na dole nie dość, że Impele troszku zesranne były, że wbiegniemy na parkiet to jeszcze doping zyskał na jakości:P

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 01 kwietnia 2008, 16:16

Od nas 26 osob, bus i auto. Heh... eskorta od Polkowic prawie do samego Leszna :shock: chyba z 10km od Leszna sie odlaczyli!!! :lol: :lol:
T Ę C Z A
L E S Z N O

KKobi8
Amator

Postautor: KKobi8 » 01 kwietnia 2008, 18:53

wlodi9 pisze:Od nas 26 osob, bus i auto. Heh... eskorta od Polkowic prawie do samego Leszna :shock: chyba z 10km od Leszna sie odlaczyli!!! :lol: :lol:

:shock: :shock: :shock: lol no to ladnie.. nas najbardziej eskortowali w Brzegu..do samej autostrady..no ale to bylo kawalek..ale 10km od Leszna? głupki :roll:
Tylko Ty, w moim sercu ty, jeden jedyny niepokonany Orzeł kochany !!!

Wróć do „Kibice”