Turniej kibiców

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

bigbird
Żak
Kontaktowanie:

Re: Turniej kibiców

Postautor: bigbird » 06 lipca 2010, 10:16

Endrju pisze:Osobiscie bylbym chetny ale tylko i wylacznie na jakis weekend bo w tygodniu WORK ;/

No niestety, bardzo nam przykro ale mamy do dyspozycji halę tylko od poniedziałku do piątku… :cry:

Ze względu na niewielkie zainteresowanie naszym pomysłem, ja i Rzymi rezygnujemy z organizacji dwudniowego turnieju. Jeśli są natomiast jakieś chętne ekipy do rozegrania towarzyskiego meczu kibiców z ekipa Lotosu, serdeczne zapraszamy. Mamy wynajętą halę w Gdańsku na dwa terminy: czwartek 22 lipca o 20:00 i środa 28 lipca o 20:00. Cena na opłacenie hali: 10zł od osoby. Jeśli są chętni, prosimy o zgłaszanie się do godz. 20:00 w czwartek 8 lipca – nie później!!! Prosimy wtedy również o następujące informacje:

- skąd ekipa
- ile osób przyjedzie
- czy chcielibyście żeby Wam załatwiono zakwaterowanie na noc po meczu, a jeśli tak to do ilu zł bylibyście gotowi zapłacić od osoby (mam obecnie na oku kilka miejsc gdzie od osoby wychodziłoby mniej więcej 50-70zł, ale na pewno znajdzie sie równiez taniej)

Przy okazji możemy również zaoferować Wam atrakcje typu zwiedzanie itp. ;)

bigbird
Żak
Kontaktowanie:

Re: Turniej kibiców

Postautor: bigbird » 11 lipca 2010, 19:52

Nie ma zgloszen wiec zadnego turnieju nie organizujemy.

Wróć do „Kibice”