Marco pisze:Lisu ja jestem za. Jedynie mozna modyfikować nazwe tematu i dopisywać nr meczu. NIe ma się co rozdrabniać.
Zmieniałem na "Finał: Wisła Kraków - Lotos Gdynia"
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
To oczko jak mniemam to mała ironia... Nie wiem czy wiesz ale własnie trwa mecz Wisla-Legia. Zgadnij gdzie udałoby sie 99% kibiców Wisły czy ŁKS gdyby ich drużyna w tym samym czasie grala z Legią...KIBIC pisze:Trochę Was było w Gdyni

Matii pisze:ale dzis juz Wisla nie gra z Legia, wiec zobaczymy czy ktos dolaczy do malej grupki piknikow z Krakowa
ekstra klimatLiquidor pisze:inne ujecia oprawy z 2 meczu:
no i 1 mecz.
dziwne że nikt nie zrobił fotki jak już wszystkie flagi poszły w ruch, bo to u góry to nie wszystkie.
Fufurek pisze:Matii pisze:ale dzis juz Wisla nie gra z Legia, wiec zobaczymy czy ktos dolaczy do malej grupki piknikow z Krakowa
Hmm... Teraz to chyba nie ma po co jechać. Po za tym nasze siatkarki grają o ekstraklase, a myślę, że tam też będą kibice.
Matii pisze:Fufurek pisze:Matii pisze:ale dzis juz Wisla nie gra z Legia, wiec zobaczymy czy ktos dolaczy do malej grupki piknikow z Krakowa
Hmm... Teraz to chyba nie ma po co jechać. Po za tym nasze siatkarki grają o ekstraklase, a myślę, że tam też będą kibice.
nie ma po co? Wasz zespol gra o Mistrzostwo kraju, a Ty piszesz, ze chyba nie ma po co? To faktycznie moj avatar jest jak najbardziej na miejscu. Gratuluje podejscia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości