Mecze o 3 miejsce: MKS Orzeł - AZS PWSZ Gorzów

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 24 kwietnia 2007, 21:52

"Ktoś" się na pewno zjawi. Może rodziny koszykarek, parę prywatnych 'desperatów'. Jednak zorganizowanej grupy bym się nie spodziewał. Bardziej ekipa turystyczno-rodzinna (jak reprezentacja AZSu w ten weekend w Polkowicach)...

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 24 kwietnia 2007, 21:59

Kuba pisze:"Ktoś" się na pewno zjawi. Może rodziny koszykarek, parę prywatnych 'desperatów'. Jednak zorganizowanej grupy bym się nie spodziewał. Bardziej ekipa turystyczno-rodzinna (jak reprezentacja AZSu w ten weekend w Polkowicach)...

W sobote nie bylo tak zle:P gorzej z Niedziela... ale to nie znaszej winy bo 18 osob mialo dotrzec busem w Sobote i ktos zawalil sprawe...
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 24 kwietnia 2007, 22:00

co innego mecz w sobotę, a co innego - w czwartek... :?

desix
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: desix » 24 kwietnia 2007, 22:03

My do Poznania jechaliśmy w poniedziałek i środę

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 24 kwietnia 2007, 22:05

Z Gorzowa do Poznania jest mimo wszystko bliżej niż z Polkowic do Gorzowa :lol: ;) :?

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 24 kwietnia 2007, 22:11

Kuba pisze:Z Gorzowa do Poznania jest mimo wszystko bliżej niż z Polkowic do Gorzowa :lol: ;) :?

Cale 40 kilometrow :D Wystarcza checi tylko :D

Zreszta co tu mowic :D Bylismy w 5-tke nawet w Krakowie ponad 500km... wiec zadne tlumaczenia tutaj nie maja sensu :D
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

desix
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: desix » 24 kwietnia 2007, 22:12

70 km. więcej, co to dla was chłopaki :lol: :lol:

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 24 kwietnia 2007, 22:13

desix pisze:70 km. więcej, co to dla was chłopaki :lol: :lol:

170 -130 = 70 ? :D Ty Matematyk :D

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 25 kwietnia 2007, 16:07

Endrju pisze:
Kuba pisze:Z Gorzowa do Poznania jest mimo wszystko bliżej niż z Polkowic do Gorzowa :lol: ;) :?

Cale 40 kilometrow :D Wystarcza checi tylko :D

Zreszta co tu mowic :D Bylismy w 5-tke nawet w Krakowie ponad 500km... wiec zadne tlumaczenia tutaj nie maja sensu :D

Endrju - czasem chęci nie wystarczą... trójka z Polkowic też była w Krakowie (moze nie na meczu ligowym, ale na Meczu Gwiazd), ale co innego podróżować w weekend, a co innego w czwartek (i ew. piątek). W ostatnich dniach przed 'dlugim weekendem'. Wszyscy chyba wiemy jak wygląda szkoła/praca itd w ostatnich dniach przed dłuższymi przerwami...

Z resztą - co ja sie bede tłumaczył. Ktoś na pewno przyjedzie. W jakiej liczbie? raczej symbolicznej...

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 25 kwietnia 2007, 16:32

OK spoko rozumiem ;)

tomaszek

Postautor: tomaszek » 25 kwietnia 2007, 17:25

Kuba pisze:Ktoś na pewno przyjedzie. W jakiej liczbie? raczej symbolicznej...

Więc zapraszamy do Gorzowa.

Barti
Żak

Postautor: Barti » 26 kwietnia 2007, 08:38

Zapraszamy do Gorzowa w czwartek i piatek. A poniedziałek, mam nadzieję, że nas zaprosicie do Polkowic.

tomaszek

Postautor: tomaszek » 26 kwietnia 2007, 08:59

Barti pisze:Zapraszamy do Gorzowa w czwartek i piatek. A poniedziałek, mam nadzieję, że nas zaprosicie do Polkowic.

Sami się wprosimy :D :D :D :D hehe

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 26 kwietnia 2007, 11:15

Barti pisze:A poniedziałek, mam nadzieję, że nas zaprosicie do Polkowic.

Nie będzie takiej potrzeby :D :P :twisted:

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 26 kwietnia 2007, 12:32

www.azs.pwsz.pl
- To dzięki super reagującym kibicom CCC wyrwało dwa pierwsze spotkania o brąz - powiedział trener AZS PWSZ Sowood Dariusz Maciejewski. - Teraz kolej na naszych fanów. Bądźcie szóstym zawodnikiem, bo wszystko jest jeszcze możliwe
Choć w serii o trzecią pozycję w ekstraklasie jest już 2-0 dla polkowiczanek to w gorzowskim obozie nikt nie traci wiary w sukces. Najpierw w czwartek nasze akademiczki chcą przedłużyć serię do czterech spotkań. - A wtedy wiele może się zdarzyć - twierdzi trener Maciejewski. Kiedy w 37. min niedzielnego spotkania CCC doprowadziło do remisu w hali w Polkowicach nikt już nie siedział. Było słychać tylko ogłuszający doping dający gospodyniom niesamowitą moc na decydujące fragmenty spotkania. - Wszyscy widzieli, że to były naprawdę bardzo trudne pojedynki - opowiadała jedna z najlepszych zawodniczek CCC Justyna Jeziorna. - Gdy masz jednak za sobą taką publiczność to ani na chwilę nie tracisz wiary. Jesteśmy bardzo blisko brązowego medalu także dzięki kibicom.

Pod wrażeniem dopingu w Polkowicach byli także gorzowianie. - Naprawdę fani spisali się znakomicie - mówił szkoleniowiec AZS PWSZ Sowood. - Nie mamy jednak żadnych kompleksów i zapraszamy na kolejne części zaciętej serii do naszej hali. U nas nikomu nie gra się łatwo. Jestem przekonany, że kibice dodadzą nam wielkich skrzydeł, a bój o brąz potrwa o wiele dłużej niż trzy spotkania.

(...)

Ireneusz Klimczak

:D

Wróć do „Kibice”