15 kolejka FGE:Cukierki Odra Brzeg- KK AZS Jelenia Góra

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Tomek_AZS_KK
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Tomek_AZS_KK » 20 stycznia 2008, 20:55

:o ALe właśnie cała rzecz rozbija się o to by jechać za swoją drużyną pół polski i kibicować jak najgłośniej na hali przeciwnika prowadząc wojnę na doping czyli kto głośniej kto częsciej kto fajniej a nie jechać po to by siedziec cicho bo w każdej chwili jakiś bandyta zaatakuje bo akurat twoje miasto lezy nie tam gdzie trzeba itd. ! Jak chcą sie bić to niech umówią się na polu za miastem jesli i jedna i druga strona chce i tłuką się do woli !! Kto powiedział ze jesli jade na mecz wyjazdowy w barwach swojego klubu to chce sie bić bo nie podobaja mi sie barwy miejscowych i nawzajem. AZS byliśmy w Rybniku gdzie powitano nas naprawde serdecznie i prowadzilismy pojedynek na doping a więc wniosek taki że jak się chce to można. Wyjazd do
Krakowa również wspominam pozytywnie więc nie wiem dlaczego temat zszedł na Wisłę . 8)
BYŁ BĘDZIE JEST ! AZS !

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 20 stycznia 2008, 21:13

Czy Ty tego nie zrozumiesz, ze sa kibice i chuligani?? Nie zmienisz tego Ty, ani ja ani nikt inny!!!!!!!!!!!!!!!! Wiec nie wiem po co jeszcze drązysz temat?? :?
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
Tomek_AZS_KK
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Tomek_AZS_KK » 21 stycznia 2008, 09:41

Wiem że nie zmienię ale nie o zmianę mi chodzi chodzi o to by ktoś kontrolował w danym miescie kto i po co wchodzi na halę . ;) W jg od incydentu nikt juz na hale z pilki noznej nie zaglada
BYŁ BĘDZIE JEST ! AZS !

T.S.WISŁA
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: T.S.WISŁA » 21 stycznia 2008, 11:27

Tomek_AZS_KK pisze: o to by ktoś kontrolował w danym miescie kto i po co wchodzi na halę . ;)

Pan Władza najlepiej... żeby twoja dupa była bezpieczna....

Ku... ładny hardkor,

wiedziałem że basket-fani to "inna" grupa społeczna... ale po tym co tu czytam...to, eee.. nie no nic więcej nie będe pisał.

Chłopak wracaj z Matrixa do rzeczywistości.
WISŁA KRAKÓW!

Wróć do „Kibice”