Dyskusja ogólnokibicowska

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 15 lutego 2008, 18:10

Lisu pisze:
A.shock pisze:Smiejecie sie z nas ze jestesmy kibicami sukcesu. Lepiej spojrzcie na siebie. I zanim zaczniecie nas obrazac popatrzcie co sie dzieje u Was.

Kurcze a gdzie ja tu napisałem o kibicach sukcesu. Ja się tylko śmieje, że kolejna osoba z Gdyni tworzy podziały na kibiców koszykówki i piłki a w przypadku takich ekip Wisła czy ŁKS taki podział nie istnieje. Jedni wolą bardziej piłkę inni kosza ale chodzą na wszystkie mecze bez względu na sekcje.

nie rozumiem, dlaczego uwazasz, ze tworze jakies podzialy.. po prostu zadalem proste pytanie, od ktorego cala dyskusja sie zaczela.. interesowalo mnie to od jakiegos czasu.. nie mialem zamiaru wywolywac jakiejs kolejnej wojny na forum. Moze i tak jak aszok napisala jestem nowy ii sie nie znam ale kiedys musze zdobyc doswiadczenie, no nie?
pozdrawiam
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 15 lutego 2008, 20:07

Wtrącę się do dyskusji, od 1994 roku nie ma już Włókniarza, zmieniały się nazwy, sponsorzy, raz było lepiej, raz gorzej, teraz jest 1 liga a kibice ciągle są, ciekawe czy dlatego że lubią koszykówkę żeńską (znam kilku starych kiboli, którzy kompletnie nie znali się na koszu) czy z innych powodów, których pewnym osobom trudno zrozumieć
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 15 lutego 2008, 21:42

kierujesz swoj wpis do mnie? ja doskonale wszystko rozumiem. juz to mowilem - nie liczy sie nazwa klubu - liczy sie fakt, ze jest klub ze sponsorem lub bez, w I lidze lub w IV czy na podworku
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Cypisek
Nowy na forum

Postautor: Cypisek » 18 lutego 2008, 20:03

W naszym klubie grupa kibiców piłkarskich to praktycznie ta sama grupa co koszykarskich, nawet koszykówka ma lepsze wyjazdy od piłki co jest ciekawe. Moze to dlatego, że koszykarskie są bliżej w każdym razie ekipa ta sama i tu i tu czyli PRUSZKOWIACY'03.
LIDER i ZNICZ; PRUSZKOWIACY'03

NARODOWE SIŁY ZBROJNE
Żołnierze wyklęci, my o Was pamiętamy, a pamięć ta jest twarda jak skała"

Nie ma Serbii bez Kosowa. Ręce precz od Serbskiej ziemi. CCCC!

Michal-Lemberg
Amator

Postautor: Michal-Lemberg » 19 lutego 2008, 15:35

Cypisek pisze:W naszym klubie grupa kibiców piłkarskich to praktycznie ta sama grupa co koszykarskich, nawet koszykówka ma lepsze wyjazdy od piłki co jest ciekawe. Moze to dlatego, że koszykarskie są bliżej w każdym razie ekipa ta sama i tu i tu czyli PRUSZKOWIACY'03.

Ciekawe czy zawitacie do Wrocławia na Oporowską 22 marca (g. 20:15), a jeśli tak to w jakiej liczbie? :)

Awatar użytkownika
Cypisek
Nowy na forum

Postautor: Cypisek » 19 lutego 2008, 15:43

oczywiście, że zawitamy o to nie musicie się martwić :D. Jesli chodzi o liczbę to ciężko powiedzieć, każdy w przebraniu wielkanocnego królika ze śpiewem na ustach; Wesołych Świąt Alleluja 8) :wink:
LIDER i ZNICZ; PRUSZKOWIACY'03

NARODOWE SIŁY ZBROJNE

Żołnierze wyklęci, my o Was pamiętamy, a pamięć ta jest twarda jak skała"

Nie ma Serbii bez Kosowa. Ręce precz od Serbskiej ziemi. CCCC!

Michal-Lemberg
Amator

Postautor: Michal-Lemberg » 19 lutego 2008, 15:45

Cypisek pisze:oczywiście, że zawitamy o to nie musicie się martwić :D. Jesli chodzi o liczbę to ciężko powiedzieć, każdy w przebraniu wielkanocnego królika ze śpiewem na ustach; Wesołych Świąt Alleluja 8) :wink:

...i z jajkiem w ręku. :lol:

PS. Jeszcze nieco ponad miesięc... :wink:

Wróć do „Kibice”