Euroliga kibicowsko
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Rozmawiałem z kibicami MiZo i to jest chyba tylko taka sympatio-zgoda okazywana przez jedną stronę
Wnioskować można tylko tyle, ze Gdynia śpiewa o MiZo tylko i wyłącznie w podziękowaniu za FF, a nie że to jakieś typowe kibicowskie relacje typu Jelenia Góra - AZS Poznań.
Ostatnio zmieniony 04 grudnia 2008, 17:15 przez Marco, łącznie zmieniany 1 raz.

WislaLive.pl
rzymi pisze:A czy ktoś zrobił zdjęcie tego transparentu "Kraków - Pecs.. "![]()
Zdjęcia nie widziałem ale ten transparent jest pokazany na tym filmiku w 11 sekundzie :
http://pl.youtube.com/watch?v=5lOvOpvK3Eg
O właśnie Marco mnie uprzedził . Masz jak na tacy
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" H. Reyman
Marco pisze:
Rozmawiałem z kibicami MiZo i to jest chyba tylko taka sympatio-zgoda okazywana przez jedną stronę
Wnioskować można tylko tyle, ze Gdynia śpiewa o MiZo tylko i wyłącznie w podziękowaniu za FF, a nie że to jakieś typowe kibicowskie relacje typu Jelenia Góra - AZS Poznań.
No to przecież mówiłem
-
walczacy z wiatrakami
- Żak
walczacy z wiatrakami pisze:
gratulacje dla kibiców Wisły - pomysł przedni
tylko taka rada na przyszłość jak już coś robicie róbcie to bez błędów![]()
p.s.1
browara dla tego kto odkryje gdzie jest wtopa - nie dotyczy to lotosiakówi kibiców z Węgier
Ty jestes jakis inny ??? Juz parokrotnie pojawial sie wpis na tym forum ze to kibice Mizo zrobili taki transparent...
walczacy z wiatrakami pisze:
gratulacje dla kibiców Wisły - pomysł przedni
tylko taka rada na przyszłość jak już coś robicie róbcie to bez błędów![]()
p.s.1
browara dla tego kto odkryje gdzie jest wtopa - nie dotyczy to lotosiakówi kibiców z Węgier
Cały twój post - tu jest wtopa...
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" H. Reyman
Jessu ludzie... My nie mamy żadnej zgody z Mizo... Nasza jedna czy dwie przyśpiewki wynikają tylko i wyłącznie z naszej sympatii do tego klubu, a raczej jej kibiców. Tą sympatię opieramy jednak tylko na FF z 2004 roku. Węgrzy zachowali sie wobec nas mega sympatycznie m.in. odstąpili nam swoje miejsca na finał z USVO itp. Ale wynika to z tego, czego mogliście sami doświadczyć - kibole Mizo są po prostu symaptyczni i trudno ich nie lubić. I nie zamierzam (ja przynajmniej) się teraz obrażać, czy też nie śpiewać czegoś bo przyjechali do Krakowa nastawieni pozytywnie...
Poza tym jeśli ktoś był kiedyś na meczu w Sopronie to wie jaka bezndziejna i chamska potrafi być węgierska publika więc tymbardziej lubię ludków z Pecsu.
Poza tym jeśli ktoś był kiedyś na meczu w Sopronie to wie jaka bezndziejna i chamska potrafi być węgierska publika więc tymbardziej lubię ludków z Pecsu.
Masakra, wyjechalismy o 16:30 i trase 15km pokonalismy w poltorej godziny... prawie sie spoznilismy. straszne korki, po drodze m.in reczne przestawianie samochodu z ulicy na chodnik bo inaczej autokar by nie przejechal... doping przez caly mecz ale akustyka na hali - porazka.
jakies filmiki pewnie beda w internecie.
jakies filmiki pewnie beda w internecie.