Łukasz (L) pisze:Albo zgrywasz jakiegoś głupiego albo ja juz sam nie wiem![]()
inny moderator oceni bo jestem stroną
Zrozum że grupy P'03 oraz UFB które są na scenie kibicowskiej w Pruszkowie wspierają swoim dopingiem i Znicz i Lider - dlaczego? - NO BO TAK....
który Znicz piłkarski? a co on ma do koszykówki?
Dawno dawno temu (3 lata temu) powstał klub Lider Pruszków (chodzi mi o seniorską koszykówke) - na mecz inauguracyjny postanowiła sie wybrać delegacje P'03 (UFB jeszcze nie istniało) - rozpoczeliśy doping i tak zostało....
lubię żużel ale kibicem Wandy Kraków nie jestem i dopingować nie zamierzam
Wyraźnie pisze - popatrz na flage i wbij sobie do łba to co ma nam do przekazania a nie bedziesz miał takich problemów ze zrozumieniem.....
we łbie to ci się poprzewracało chyba, uważaj na słowa
mam gdzieś to co sobie na fladze wypiszecie, zwłaszcza gdy tam napisane jest,
,a na forum czytamNazwa uległa zmianie
a u siebie mamy dwa zupełnie inne kluby
Znicz-Basket (męski) i PTS Lider (żeński) to nowe, zupełnie niezależne od MKS ZNICZ kluby ...
oszukujecie samych siebie?
[/quote]A jak nie rozumiesz dalej to nie szukaj dziury w całym - bo akurat przyczepiłeś sie do rzeczy która mi sie wydaje większość ludzi tutaj rozumie.....
być kibicem kluby X i Y jak najbardziej zrozumiałe ale głupie
sekcja żańskiego kosza w Pruszkowie istniała pod nazwą MZKS Znicz Pruszków ... kilka ładnych lat temu została definitywnie rozwiązana i na dzień dzisiejszy MKS ZNICZ nie ma sekcji kosza
reaktywujcie prawdziwego Znicza a nie głoście propagandowych sloganów na flagach.
Klub ma się jeden!