Energa Toruń - relacje 09/10 cz.2

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

rodgers-kibic z torunia
Kadet

Re: Energa Toruń - relacje 09/10 cz.2

Postautor: rodgers-kibic z torunia » 25 listopada 2009, 22:48

no to dzisiaj dalismy czadu jak nigdy..aż mnie gardło boli :roll: a jutro ciężkie negocjacje z szefową :evil: :mrgreen:

yanek
Żak

Postautor: yanek » 25 listopada 2009, 23:47

No bez przesady Rodgers, aż tak dobrze nie było. Po prostu po raz pierwszy darłeś się jak należy :mrgreen:. Oby tak dalej :D
:)

rodgers-kibic z torunia
Kadet

Postautor: rodgers-kibic z torunia » 26 listopada 2009, 12:37

taki młynowy był, to trzeba było krzyczeć :lol:

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 27 listopada 2009, 19:46

porównując to do zeszłorocznego meczu PO z Wisła to było cienko! Nie ma sie czym podniecac. Jedyny plus dla publiki za doping Energa Toruń!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

yanek
Żak

Postautor: yanek » 10 grudnia 2009, 20:58

Dzisiaj znowu liczba 9 :evil: Następny przeciwnik to Gorzów, więc z taką liczbą będzie lipa delikatnie mówiąc.

Jednak ekipa, choć w składzie dwóch młodych, rozgarnięta i dosyć głośna. Doping prowadzony ciągle z małymi przerwami, których nie było zbyt dużo. Na koniec rzucamy trochę konfetti i wspólnie ustalamy, że tak dalej być nie może i na następnym meczu musimy zaprezentować się dużo lepiej (liczba i kibicowsko). W takiej małej liczbie niestety nie można nawet wykonywać wszystkich przyśpiewek, ale po prostu trzeba się drzeć i tak oto robimy.

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 12 grudnia 2009, 22:30

kolejny wyjazd mój zaliczony, choc nie na mecz Energi. Było fajnie!!! Pozdro kibice AZs-u Poznań!!!!Do zobaczenia w Toruniu!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

yanek
Żak

Postautor: yanek » 19 grudnia 2009, 20:41

O nas szkoda mówić. 8 ludzi, w tym dwóch młodych. Załamka totalna! Początek porażka z naszej strony cisza tak po kilku minutach zaczynamy krzyczeć. I tak z przerwami do końca meczu.

Gorzów stawia się u nas w liczbie ok. 50 dopingujących i około 25 pikników. Z małymi przerwami przez cały mecz prowadzą doping. Przy wejściu jakieś problemy mieli, powiedziałem ochroniarzom, że mogą ich wpuścić dymu nie będzie. Troszkę się spinają do nas gadkami typu "gramy u siebie" itp. generalnie mamy ich gdzieś, robimy swoje :)

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 25 grudnia 2009, 20:48

Znalezione w sieci z meczu Energa - AZS...

http://www.youtube.com/watch?v=MPNcDBEtkIs

PS (dzieki yanek za wstawienie sie za naszymi kibicami ) Duzyy plus+ :)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 25 grudnia 2009, 22:04

Jakąś relacje z wyjazdu chętnie by się przeczytało, w Toruniu nigdy nie jest nudno :lol:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 25 grudnia 2009, 22:17

A wiec tak...

Do Torunia wybieramy sie autokarem w 36 osob juz 7 godzin przed meczem :!: :wink:
Docieramy jakies 1,5 przed meczem z jakimis 2 czy 3 postojami. Jest wiec jeszcze czas(w moim przypadku) na szybkie zwiedzenie centrum Torunia :mrgreen: i zakup malego prezentu imieninowego dla naszego trenera. Z relacji kolegów dowiedzialem sie ze przed hala mala zadymka ze starsza pania... która to mowi ze pewni panowie sa pod wplywem aloholu ;d (niestety dla tych osob byl to zbyt duzy okres jazdy:D) i nie dotrwali do konca :). Wiec ochrona postanowila nie wpuszczac osob pod znacznym wplywem %. Na nieszczescie jednego kibica z Gorzowa (bardzo spokojnego), jednak troszke wstawionego :D ... przed sama hala nie zachowal równowagi i upadl tak nie szczesnie ze nie zdazyl asekurujacych rak wystawic. i z noska troszeczke krew poleciala. :wink: Problemy z wejsciem ma 4 kibiców AZS-u. Po wejsciu reszty kibiców na hale i kilkukrotnym okrzyku "Wpuście Kibiców..." pierwsza dwójka wchodzi juz na poczatku pierwszej kwarty. Trzecia osoba wchodzi dopiero na 4-ta kwarte... a czwarta niestety nie obejrzala meczu 8) (bo leciutko rysniety byl na nosie :roll: ).
Co do naszego dopingu: Jedziemy bez bebna przez cztery równe kwarty. Doping uwazam za dobry, kilka razy skandujemy TECZA LESZNO 8) (troche nam przeszkadza jedna starsza osoba z Gorzowa... ktora swoja trabka niepotrzebnie nas zaglusza). Troche humoru w naszym dopingu przy szkocji... "Bo wszyscy kibice to jedna rodzina :mrgreen: "
Co do Torunia... niestety duza lipa, a szkoda bo rok temu bylo naprawde fajnie.
Zadnych spinek nie bylo.
Wyjazd uwazam za udany.
Pozdrawiam
Po meczu odliczamy... spiewamy "Sto Lat" naszemu trenerowi.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

yanek
Żak

Postautor: yanek » 07 stycznia 2010, 22:06

Dzisiaj 7 osób krzyczymy od połowy drugiej kwarty. Wcześniej nie ma kto zaczynać. Później jedziemy swoje na koniec rzucamy konfetti.

Przed meczem skromnym bukiecikiem kwiatków obdarowujemy Olę Chomać. Po meczu krótka rozmowa i zdjątko. To by było na tyle.

yanek
Żak

Postautor: yanek » 17 stycznia 2010, 22:16

Nas około 10 osób. Na początek niemrawo, później lepiej. Gości nie było. Jutro musi być choć trochę lepiej 8) .

Czy było głośno mogą ocenić ludzie z Polkowic co widzieli mecz w TV. Jak coś kamery są z drugiej strony sali. Jakaś pani fotograf nam ciągle foty robiła więc jak ktoś na necie znajdzie niech wrzuci.

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 17 stycznia 2010, 22:33

Czyli 8, 10 czy 11...? Mysle, że można napisać dokładną liczbe....

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 17 stycznia 2010, 22:38

Marek 100! Styka? Co Ty Urzad Skarbowy czy Statystyczny jestes? :lol:
Doping? Im lepsza gra torunianek tym lepszy doping!

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 17 stycznia 2010, 22:44

Czy w tym coś dziwnego, że chcę się dowiedzieć ile osób było w młynie, jeżeli kolega podaje liczby, a zapewne do 10 liczyć potrafi, to mógłby podać dokładną liczbę osób...

Wróć do „Kibice”