Pozdrawiam
Statystyki wyjazdowe 2006/2007
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
nie mamy zgód mamy zgodę tylko z Unią Swarzędz! ale akurat z Unii nikt nie był. Kibice PSŻ to takze kibice AZS podobnie jak kibice AZS są kibicami PSŻ, to dwa poznańskie kluby i po prostu na mecze naszych druzyn jeździmy w barwach obu klubów. Nie wiem czy jasno wytłumaczyłem
więc powtarzam kibiców AZS w Polkowicach 55. Myślę, że byłonawet więcej ale taką liczbę mogę oficjalnie potwierdzić, a nie chce rzucać jakieś orientacyjnej sumy.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl
sezony koszykarski i żużlowy uzupełniają doskonale - nie nakładają się praktycznie wcale...
A swoją drogą to powiem, że obserwując scenę kibicowską w kobiecej koszykówce muszę przyznać, że poznański AZS zdecydowanie lideruje w/g mnie w aspekcie rozwoju - miło patrzeć...
Znane są kibicowskie standardy - Wisła, ŁKS, Brzeg itp. - to jeden, Lotos(opodobni) - to drugi, trzeci to kompletni piknik, czwarty to początkowy bum (cyrk do miasteczka przyjechał) a później marazm, stagnacja, nuda. Kibice AZS dość umiejętnie natomiast w mojej ocenie czerpią z każdego "stylu" to co w nim dobrego - zobaczymy co jeszcze pokażą w tym sezonie (Łódź, Kraków itp?) zapraszamy i ja osobiście gratuluję. Zaczynaliście od sztucznego tworu, którego nikt nie lubił (wiadomy wałek) a tera... - brawko.
A swoją drogą to powiem, że obserwując scenę kibicowską w kobiecej koszykówce muszę przyznać, że poznański AZS zdecydowanie lideruje w/g mnie w aspekcie rozwoju - miło patrzeć...
Znane są kibicowskie standardy - Wisła, ŁKS, Brzeg itp. - to jeden, Lotos(opodobni) - to drugi, trzeci to kompletni piknik, czwarty to początkowy bum (cyrk do miasteczka przyjechał) a później marazm, stagnacja, nuda. Kibice AZS dość umiejętnie natomiast w mojej ocenie czerpią z każdego "stylu" to co w nim dobrego - zobaczymy co jeszcze pokażą w tym sezonie (Łódź, Kraków itp?) zapraszamy i ja osobiście gratuluję. Zaczynaliście od sztucznego tworu, którego nikt nie lubił (wiadomy wałek) a tera... - brawko.
Wyjazd przedniej klasy. Może troche słaba organizacja w dopingu ale ogólnie wszystko wyglądało fajnie i okazale. Mieliśmy tyle pomysłów oprawy że z niektórych nawet musieliśmy zrezygnować
Wyjazd zaliczam do udanych, szkoda tylko że nie wracaliśmy ze zwycięstwem
P.S.
Weszliśmy na hale tylnym wejściem, jak zawsze było użeranie sie z polkowicką ochroną, to już chyba standart
Na kawe poszliśmy w obecności szefa ochrony
Wyjazd zaliczam do udanych, szkoda tylko że nie wracaliśmy ze zwycięstwem
P.S.
Weszliśmy na hale tylnym wejściem, jak zawsze było użeranie sie z polkowicką ochroną, to już chyba standart
Na kawe poszliśmy w obecności szefa ochrony
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
Dobra Panie i Panowie, robi się burdel!
W tym temacie tylko i wyłącznie suche informacje odnośnie liczby wyjazdowej kibicow danego klubu.
Wszelkie wrażenia z wyjazdów w temacie odnośnie danej kolejki.
Wszelkie dyskuje o kibicach danego klubu z Polski w temacie: Kibice koszykówki kobiet w Polsce
Od tej pory każdy wpis nie na temat kasuje!
W tym temacie tylko i wyłącznie suche informacje odnośnie liczby wyjazdowej kibicow danego klubu.
Wszelkie dyskuje o kibicach danego klubu z Polski w temacie: Kibice koszykówki kobiet w Polsce
Lisu pisze:Dobra Panie i Panowie, robi się burdel!
Wiem wiem już napisałem relacje z wyjazdu w odpowiednim miejscu
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie: