Jestem jeszcze pod wrażeniem
8. kolejka 18.11.2006
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
Nie wiem jak było kibicowsko na derbach w Pabianicach(bo nie mogłem być), ale na meczu z Wisłą w Łodzi ŁKS zrobił mega korbę.
i nawet kilogramowa "żarówka" Luksusowej nie pomaga wyjśc nam z tego wrażenia he, he

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
Poki co nie ma zadnej oficjalnej relacji z meczu wiec napisze po krotce o wszystkich zajsciach dzisiaj na meczu.
Decyzja o tym ze nie prowadzimy dopingu i wywieszamy odpowiedni transparent zostala podjeta juz w piatek. Nasz maly protest przeciwko przekladaniu meczow i godzin ktore dyktuje TVP miejmy nadzieje ze odbije sie glebokim echem. Na poczatku meczu podczas hymnu wieszamy transparent o tresci "Wolicie TVP niz KIBICOW wiec jestesmy w Łodzi!!!" Przez caly mecz sektor fanatykow pozostaje pusty. W polowie pierwszej kwarty, ochrona zaczela dobierac sie do transparentu, jednak szybka reakcja i bardzo ostra slowna SPINKA dala niektorym do myslenia... wiec transparent zostaje do konca pierwszej kwarty. W drugiej polowie w 30 osob prowadzimy doping z drugiej strony hali... nasz sektor nadal pusty. Co ciekawe najwiecej w tej calej sprzeczce mial do powiedzenia niejaki KRZOSKA z TVP3 ... Coz, chyba mu sie w glowie poje.... Pod koniec meczu ruszamy cala hale ... co ciekawe ludzie jednak potrafia sie zmobilizowac i swietnie sie bawic. Wielki plus dla drugiej strony hali. O liczbie Gorzowian nie bede pisal, gdyz o tym napisze kolega z Gorzowa jak tylko wroci do domu. To tyle ... po krotce.
Decyzja o tym ze nie prowadzimy dopingu i wywieszamy odpowiedni transparent zostala podjeta juz w piatek. Nasz maly protest przeciwko przekladaniu meczow i godzin ktore dyktuje TVP miejmy nadzieje ze odbije sie glebokim echem. Na poczatku meczu podczas hymnu wieszamy transparent o tresci "Wolicie TVP niz KIBICOW wiec jestesmy w Łodzi!!!" Przez caly mecz sektor fanatykow pozostaje pusty. W polowie pierwszej kwarty, ochrona zaczela dobierac sie do transparentu, jednak szybka reakcja i bardzo ostra slowna SPINKA dala niektorym do myslenia... wiec transparent zostaje do konca pierwszej kwarty. W drugiej polowie w 30 osob prowadzimy doping z drugiej strony hali... nasz sektor nadal pusty. Co ciekawe najwiecej w tej calej sprzeczce mial do powiedzenia niejaki KRZOSKA z TVP3 ... Coz, chyba mu sie w glowie poje.... Pod koniec meczu ruszamy cala hale ... co ciekawe ludzie jednak potrafia sie zmobilizowac i swietnie sie bawic. Wielki plus dla drugiej strony hali. O liczbie Gorzowian nie bede pisal, gdyz o tym napisze kolega z Gorzowa jak tylko wroci do domu. To tyle ... po krotce.
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
elen pisze:Gdyby nie głupi termin byłoby nas wiecej, ale niestety za długa podróz na niedziele
czyli rozumiem ze popieracie nasz protest??
+ dla Gorzowian za przyjazd , zwłaszcza tych 2 kibiców (bo o działaczach nie ma co mówić) bo termin niefartowny na tak dalekie podróże. Kibice jak i działacze na totalnym oficjalu czyli barwy widoczne.
Z naszej strony:
1)Protest-1 połowa
2) moblizujemy kilkanascie osob na 2 połowe i dopingujemy
innych atrakcji nie stwierdzono
ziutek pabianice pisze:Ależ młyn w Krakowie!!! Normalnie rekord sezonu!!!
radzę trochę przybliżyć TV albo wstrzymać się do jakiejś relacji lub ewentulanie zapytać co jest grane.
Aha martw się o siebie.

WislaLive.pl
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
Marco pisze:elen pisze:Gdyby nie głupi termin byłoby nas wiecej, ale niestety za długa podróz na niedziele
czyli rozumiem ze popieracie nasz protest??![]()
![]()
![]()
![]()
+ dla Gorzowian za przyjazd , zwłaszcza tych 2 kibiców (bo o działaczach nie ma co mówić) bo termin niefartowny na tak dalekie podróże. Kibice jak i działacze na totalnym oficjalu czyli barwy widoczne.
Z naszej strony:
1)Protest-1 połowa
2) moblizujemy kilkanascie osob na 2 połowe i dopingujemy
innych atrakcji nie stwierdzonoziutek pabianice pisze:Ależ młyn w Krakowie!!! Normalnie rekord sezonu!!!
radzę trochę przybliżyć TV albo wstrzymać się do jakiejś relacji lub ewentulanie zapytać co jest grane.
Aha martw się o siebie.
Słyszałem już wcześniej o proteście Wisły, ale myślałem, że potrwa on przez całe spotkanie...
A tak ogólnie to z tego transparentu w TV można było przeczytać tylko "TVP", bo był nisko powieszony
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2006, 07:33 przez ziutek_pabianice, łącznie zmieniany 1 raz.
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
ziutek_pabianice pisze:
A tak ogólnie to z tego transparentu w TV można było przeczytać tylko "TVP", bo był nisko powieszony
To idź k... do oczologa, to może zobaczysz następnym razem więcej
Transparent był doskonale widoczny w pierwszej kwarcie i muszę powiedzieć że hasło było ZAJEBISTE
I prośba do Forumowiczów.
Zacznijcie ignorować wypociny ziutka
Słowo jeszcze o Derbach.
Po pierwsze.... szczerze mówiąc zaskoczony byłem/jestem opiniami kibiców ŁKSu dotyczącymi oceny naszego dopingu. Mi, siedzącemu w młynie wydawało się że jest cieniutko a tymczasem już w przerwie meczu gdy rozmawiałem z Kołkiem usłyszałem od niego że dobrze nas słychać
Po drugie.... doping ŁKSu oceniłbym wyżej niż sami Ełkaesiacy. Mi się podobało (dobrze słyszało
Po trzecie..... w zeszłym sezonie, gdy podczas meczu derbowego kibice ŁKSu przysprajowali ścianę na hali, na Forum pojawiło się całe stado osób z Pabianic (niestety
Kibice ŁKSu pokazali klasę w sobotę
Cóż, widać niektórym osobom to nie na rękę i nie mogli nas uraczyć swoimi wywodami jacy to bandyci i wandale z Ełkaesiaków.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Szymonie, ja napisałem, ze była wspaniała atmosfera i kibice jednych nie przeskzadzali nikomu w dopignu .
No w tym roku, w neidziele na juniroach poszedłem zobaczyć jak wyglada sektor gosci po pobycie na nim eŁkasiaków, i zobaczyłem tlyko wlepki.
Tak powinno byc, derby to świeto i nie warto go psuć głupimi napinkami, czy innymi nieprzyjemnymi sytuacjami
No w tym roku, w neidziele na juniroach poszedłem zobaczyć jak wyglada sektor gosci po pobycie na nim eŁkasiaków, i zobaczyłem tlyko wlepki.
Tak powinno byc, derby to świeto i nie warto go psuć głupimi napinkami, czy innymi nieprzyjemnymi sytuacjami
Szymon pisze:Po pierwsze.... szczerze mówiąc zaskoczony byłem/jestem opiniami kibiców ŁKSu dotyczącymi oceny naszego dopingu. Mi, siedzącemu w młynie wydawało się że jest cieniutko a tymczasem już w przerwie meczu gdy rozmawiałem z Kołkiem usłyszałem od niego że dobrze nas słychać![]()
![]()
![]()
Jak na Waszą ilość tego dnia to byliście bardzo dobrze słyszalni z naszego sektora. Zróżnicowany, głośny doping bez większych przerw w dodatku bardzo dobrze wspierany bębnem.
Szymon pisze:Po drugie.... doping ŁKSu oceniłbym wyżej niż sami Ełkaesiacy. Mi się podobało (dobrze słyszało), no ale to w końcu Wy wiecie jakie są Wasze możliwości i macie skalę porównawczą.
Mnie osobiście wydawało się że nie było Nas słychać przez większość meczu. Nie raz tak jest gdy człowiek jest w środku to ma zupełnie inne odczucia niż ktoś z zewnątrz. Mimo wszystko uważam że jak na taką ilość powinniśmy być o wiele głośniejsi. Niestety na sektorze zasiadło zbyt wiele przypadkowych osób. Przy kolejnym meczu derbowym ten problem będzie rozwiązany i liczę że na sektorze C zasiądą tylko i wyłącznie kibice ŁKS którzy nie będą szczędzić gardeł.
Szymon pisze:Kibice ŁKSu pokazali klasę w sobotę![]()
![]()
Przyjechali i skupili się na DOPINGOWANIU swojej drużyny!!! Jakoś nie słyszałem by coś zepsuli na hali itd,itp.
Osobiście bardzo się z tego cieszę.
Jedyne zdjęcie w dodatku nie obejmujące naszej całej grupy
Na tej fotce widać jak wiele osób wolało siedzieć cicho niż dopingować ŁKS.