8. kolejka 18.11.2006

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: BasketFan » 19 listopada 2006, 21:09

Nie wiem jak było kibicowsko na derbach w Pabianicach(bo nie mogłem być), ale na meczu z Wisłą w Łodzi ŁKS zrobił mega korbę. :!: :!: :!:
Jestem jeszcze pod wrażeniem :!: :!: :!: i nawet kilogramowa "żarówka" Luksusowej nie pomaga wyjśc nam z tego wrażenia he, he :D :D :D
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 19 listopada 2006, 21:37

Poki co nie ma zadnej oficjalnej relacji z meczu wiec napisze po krotce o wszystkich zajsciach dzisiaj na meczu.
Decyzja o tym ze nie prowadzimy dopingu i wywieszamy odpowiedni transparent zostala podjeta juz w piatek. Nasz maly protest przeciwko przekladaniu meczow i godzin ktore dyktuje TVP miejmy nadzieje ze odbije sie glebokim echem. Na poczatku meczu podczas hymnu wieszamy transparent o tresci "Wolicie TVP niz KIBICOW wiec jestesmy w Łodzi!!!" Przez caly mecz sektor fanatykow pozostaje pusty. W polowie pierwszej kwarty, ochrona zaczela dobierac sie do transparentu, jednak szybka reakcja i bardzo ostra slowna SPINKA dala niektorym do myslenia... wiec transparent zostaje do konca pierwszej kwarty. W drugiej polowie w 30 osob prowadzimy doping z drugiej strony hali... nasz sektor nadal pusty. Co ciekawe najwiecej w tej calej sprzeczce mial do powiedzenia niejaki KRZOSKA z TVP3 ... Coz, chyba mu sie w glowie poje.... Pod koniec meczu ruszamy cala hale ... co ciekawe ludzie jednak potrafia sie zmobilizowac i swietnie sie bawic. Wielki plus dla drugiej strony hali. O liczbie Gorzowian nie bede pisal, gdyz o tym napisze kolega z Gorzowa jak tylko wroci do domu. To tyle ... po krotce.

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 19 listopada 2006, 21:43

Z tego co wiem to btł jeden reprezentant Gorzow...no chyba ze sie myle
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 19 listopada 2006, 21:44

elen pisze:Z tego co wiem to btł jeden reprezentant Gorzow...no chyba ze sie myle

Bylo 2 kibicow z Gorzowa + reprezentacja krawaciarzy z klubu ... w sumie jak na moje oko spokojnie z 7-8 osob

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 19 listopada 2006, 21:47

Gdyby nie głupi termin byłoby nas wiecej, ale niestety za długa podróz na niedziele
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 19 listopada 2006, 22:26

elen pisze:Gdyby nie głupi termin byłoby nas wiecej, ale niestety za długa podróz na niedziele

czyli rozumiem ze popieracie nasz protest?? :lol: :lol: :lol: :lol:

+ dla Gorzowian za przyjazd , zwłaszcza tych 2 kibiców (bo o działaczach nie ma co mówić) bo termin niefartowny na tak dalekie podróże. Kibice jak i działacze na totalnym oficjalu czyli barwy widoczne.

Z naszej strony:

1)Protest-1 połowa
2) moblizujemy kilkanascie osob na 2 połowe i dopingujemy

innych atrakcji nie stwierdzono

ziutek pabianice pisze:Ależ młyn w Krakowie!!! Normalnie rekord sezonu!!!

radzę trochę przybliżyć TV albo wstrzymać się do jakiejś relacji lub ewentulanie zapytać co jest grane.

Aha martw się o siebie.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
ziutek_pabianice
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: ziutek_pabianice » 19 listopada 2006, 23:12

Marco pisze:
elen pisze:Gdyby nie głupi termin byłoby nas wiecej, ale niestety za długa podróz na niedziele

+ dla Gorzowian za przyjazd , zwłaszcza tych 2 kibiców (bo o działaczach nie ma co mówić) bo termin niefartowny na tak dalekie podróże. Kibice jak i działacze na totalnym oficjalu czyli barwy widoczne.

Z naszej strony:

1)Protest-1 połowa
2) moblizujemy kilkanascie osob na 2 połowe i dopingujemy

innych atrakcji nie stwierdzono

ziutek pabianice pisze:Ależ młyn w Krakowie!!! Normalnie rekord sezonu!!!

radzę trochę przybliżyć TV albo wstrzymać się do jakiejś relacji lub ewentulanie zapytać co jest grane.

Aha martw się o siebie.

Słyszałem już wcześniej o proteście Wisły, ale myślałem, że potrwa on przez całe spotkanie...

A tak ogólnie to z tego transparentu w TV można było przeczytać tylko "TVP", bo był nisko powieszony
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2006, 07:33 przez ziutek_pabianice, łącznie zmieniany 1 raz.

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 20 listopada 2006, 00:10

ziutek sorry, ale masz 970 postów, a 3/4 Twoich wpisów to delikatnie rzecz ujmując p... bez sensu.

o meczu się nie wypowiadam bo byłem w Łodzi.
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 20 listopada 2006, 13:31

Marco pisze:

Jasne ze popieramy
Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 20 listopada 2006, 15:17

ziutek_pabianice pisze:
A tak ogólnie to z tego transparentu w TV można było przeczytać tylko "TVP", bo był nisko powieszony

To idź k... do oczologa, to może zobaczysz następnym razem więcej :!: :twisted:
Transparent był doskonale widoczny w pierwszej kwarcie i muszę powiedzieć że hasło było ZAJEBISTE :!: :!: :!:

I prośba do Forumowiczów.
Zacznijcie ignorować wypociny ziutka :!: Nie warto zużywać klawiatury na takie gówniarza :!:

Słowo jeszcze o Derbach.
Po pierwsze.... szczerze mówiąc zaskoczony byłem/jestem opiniami kibiców ŁKSu dotyczącymi oceny naszego dopingu. Mi, siedzącemu w młynie wydawało się że jest cieniutko a tymczasem już w przerwie meczu gdy rozmawiałem z Kołkiem usłyszałem od niego że dobrze nas słychać :? :? :?
Po drugie.... doping ŁKSu oceniłbym wyżej niż sami Ełkaesiacy. Mi się podobało (dobrze słyszało :wink: ), no ale to w końcu Wy wiecie jakie są Wasze możliwości i macie skalę porównawczą.
Po trzecie..... w zeszłym sezonie, gdy podczas meczu derbowego kibice ŁKSu przysprajowali ścianę na hali, na Forum pojawiło się całe stado osób z Pabianic (niestety :? ), wyzywających kibiców ŁKSu od bydła które nie potrafi się zachować itd.itp. Czekałem aż pojawią się wpisy tych osób po sobotnich derbach i ich ocena kibiców z Łodzi. Niestety, nie doczekałem się więc ja napiszę.....
Kibice ŁKSu pokazali klasę w sobotę :!: :!: :!: Przyjechali i skupili się na DOPINGOWANIU swojej drużyny!!! Jakoś nie słyszałem by coś zepsuli na hali itd,itp.
Cóż, widać niektórym osobom to nie na rękę i nie mogli nas uraczyć swoimi wywodami jacy to bandyci i wandale z Ełkaesiaków.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 20 listopada 2006, 15:31

Szymonie, ja napisałem, ze była wspaniała atmosfera i kibice jednych nie przeskzadzali nikomu w dopignu .

No w tym roku, w neidziele na juniroach poszedłem zobaczyć jak wyglada sektor gosci po pobycie na nim eŁkasiaków, i zobaczyłem tlyko wlepki.

Tak powinno byc, derby to świeto i nie warto go psuć głupimi napinkami, czy innymi nieprzyjemnymi sytuacjami

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 20 listopada 2006, 22:20

Szymon pisze:Po pierwsze.... szczerze mówiąc zaskoczony byłem/jestem opiniami kibiców ŁKSu dotyczącymi oceny naszego dopingu. Mi, siedzącemu w młynie wydawało się że jest cieniutko a tymczasem już w przerwie meczu gdy rozmawiałem z Kołkiem usłyszałem od niego że dobrze nas słychać :? :? :?

Jak na Waszą ilość tego dnia to byliście bardzo dobrze słyszalni z naszego sektora. Zróżnicowany, głośny doping bez większych przerw w dodatku bardzo dobrze wspierany bębnem.

Szymon pisze:Po drugie.... doping ŁKSu oceniłbym wyżej niż sami Ełkaesiacy. Mi się podobało (dobrze słyszało :wink: ), no ale to w końcu Wy wiecie jakie są Wasze możliwości i macie skalę porównawczą.

Mnie osobiście wydawało się że nie było Nas słychać przez większość meczu. Nie raz tak jest gdy człowiek jest w środku to ma zupełnie inne odczucia niż ktoś z zewnątrz. Mimo wszystko uważam że jak na taką ilość powinniśmy być o wiele głośniejsi. Niestety na sektorze zasiadło zbyt wiele przypadkowych osób. Przy kolejnym meczu derbowym ten problem będzie rozwiązany i liczę że na sektorze C zasiądą tylko i wyłącznie kibice ŁKS którzy nie będą szczędzić gardeł.

Szymon pisze:Kibice ŁKSu pokazali klasę w sobotę :!: :!: :!: Przyjechali i skupili się na DOPINGOWANIU swojej drużyny!!! Jakoś nie słyszałem by coś zepsuli na hali itd,itp.

Osobiście bardzo się z tego cieszę.

Jedyne zdjęcie w dodatku nie obejmujące naszej całej grupy :( Fotoreporter jest mało kumaty ;)

Obrazek

Na tej fotce widać jak wiele osób wolało siedzieć cicho niż dopingować ŁKS.

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 21 listopada 2006, 17:12

Obrazek

Ahh piekne foto :) Jak widac zawodniczki rowniez zainteresowane naszym protestem

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 21 listopada 2006, 18:26

Lisu, no jak patrze na to zdjęcie to chyba was 3/4 ucieli, bo tylu was było, ze "wylewaliscie" sie az z tego sektora:D

A co do Wisły, kozacki napis, pozdro!

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 21 listopada 2006, 20:12

ale widze Lisu na wyjazdy ma jeden 'najulubienszy' sweter ;-)

Wróć do „Kibice”