19 kolejka: ŁKS Łódź-Włókniarz Pabianice

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 11 lutego 2007, 11:03

Kanidżia pisze:
FANATYK89 pisze:dziadek kolo 70 w bereciku, ktory spiewa i klaszcze, naprawde to jest miłosc do klubu...

:lol: :lol: :lol:

Pozdrowienia dla "dziadka koło 70-tki w bereciku"! :)

Jak się dowie, a dowie się, bo jest użytkownikiem tego forum, to marny Twój los. ;)

Niewiele, można rzec poza tym, że to jest właśnie Łódzki Klub Sportowy!

Ale ten pan nie siedzial w młynie i nei miał barw, siedział na prostej, po prawej stronie(blizej młyna)

Awatar użytkownika
Kanidżia
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Kanidżia » 11 lutego 2007, 11:14

FANATYK89 pisze:Ale ten pan nie siedzial w młynie i nei miał barw, siedział na prostej, po prawej stronie(blizej młyna)

A to, co innego. Masz szczęście. ;)

Dla mnie, taki widok, kiedy obok starszego pana, siedzi np. jego wnuczka ze swoim kilkuletnim dzieckiem, już ubranym w barwy ŁKS, jest najwspanialszy i mam pewność, że ten klub nigdy nie zginie. :)
"Gwarny tłum, trybun szum. Mrowie głów i świateł blask..."

Awatar użytkownika
kolwies
Nowy na forum

Postautor: kolwies » 11 lutego 2007, 11:19

Kanidżia pisze:
FANATYK89 pisze:dziadek kolo 70 w bereciku, ktory spiewa i klaszcze, naprawde to jest miłosc do klubu...

:lol: :lol: :lol:

Pozdrowienia dla "dziadka koło 70-tki w bereciku"! :)

Jak się dowie, a dowie się, bo jest użytkownikiem tego forum, to marny Twój los. ;)

Niewiele, można rzec poza tym, że to jest właśnie Łódzki Klub Sportowy!

Kanidżia, chyba nie myslałeś ,ze to moze chodzic o mnie ?! :shock:

"Po pierwsze primo" , nie mam berecika / z antenką czy bez.../, a na meczach bywam ostatnio w czapeczce "nalesnikowej"....

a" po drugie primo" ja nie wygladam na 70 lat !!! A juz z pewnoscia na tyle sie nie czuję... , bez kozery powiem, że nie czuję sie na swoje lata-jeszcze ogladam się za perwersyjnymi maturzystkani, a że bez wzajemnosci to juz inna inszośc....

To może chodzić o pana Edwarda , bo chyba nosi bereck i może nawet z antenką...choć z pewnoscią nie ma 70 lat...

W młynie był tez inny gosciu z czapeczką 'nalesnikową" i chyba nawet starszy ode mnie - zdaje sie wujek , albo ojciec jednego z młodszych kibiców / na piłce zasiada na Galerze/. Tak wiec przecietna wieku młyna znacznie sie ostatnio podniosła...

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 11 lutego 2007, 11:28

Wracajac od meczu to wszystko wam wyszło wspaniale, ale mam jedno jedyne małe ale!

spiewaliscie tam cos co odpowiada sie i był tam tekst "wygramy wygramy Polfe pokonamy" Gyby nastempnym razem zamiast Polfy był Włoknairz pokonamy nei miał bym zastrzezen.

I oczywisciie szacunek za kluturalny doping, bez wyzwisk pod adresem koszykarek i takze naszym!

Awatar użytkownika
Kanidżia
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Kanidżia » 11 lutego 2007, 11:32

FANATYK89 pisze:I oczywisciie szacunek za kluturalny doping, bez wyzwisk pod adresem koszykarek!

Tego sobie nie wyobrażam.

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 11 lutego 2007, 11:36

wiesz sa miejsca w ppolsce gdize takie sytuacje sa czestym zjawiskiem ...

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 11 lutego 2007, 12:01

Krótko mówiąc zaczyna się robić tak, że tam gdzie są "w co poniektórych mniemaniu" (może do niedawna) kulturalni kibice koszykówki, w czasie meczu przeobrażają się jednak w nie dopingujących siedzących dziadów, często zionących wódą oraz stekem bluźnierstw, wyzwisk, pianą z ust - w stronę zespołu gości, sędziów no i kibiców przyjezdnych także - oraz na przeciwległym krańcu są hale pełne rozentuzjazmowanych fanów (domyślnie "piłkarskich huliganów") którzy cały mecz świetnie dopingują SWÓJ ZESPÓŁ robiąc korbę i bawiąc się na całego - bez k... itd...

to się nazywa ewolucja poglądów (a może i zjawisk?)

Awatar użytkownika
Kanidżia
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Kanidżia » 11 lutego 2007, 12:32

Z zastrzeżeniem, że Ci, którzy dopingują swój zespół i bawią się, niekiedy także mają we krwi odrobinę alkoholu. ;)

Awatar użytkownika
ziutek_pabianice
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: ziutek_pabianice » 11 lutego 2007, 13:02

Rzeczywiście ze strony ŁKSu doping bardzo głośny (młyn przebił chyba w liczbie młyn Wisły) no i przez cały mecz kulturalny, co rzadko zdarza się na innych halach do dopingu włączały się też inne "sektory".

Awatar użytkownika
El Guaje
Kadet

Postautor: El Guaje » 11 lutego 2007, 13:37

Wątpie, aby wczorajszy młyn ŁKSu przebił doping Wisly z meczu z Valencią (około 500 osób)
!AMUNT VALENCIA!

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: BasketFan » 11 lutego 2007, 13:52

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 11 lutego 2007, 14:15

El Guaje pisze:Wątpie, aby wczorajszy młyn ŁKSu przebił doping Wisly z meczu z Valencią (około 500 osób)

po 1 - nie mamy zamiaru się porównywać ani prynżyć w aspekcie ilościowej i napinać do Wisły. Mało tego - jak ich było 500 to ja się tylko z tego szczerze cieszę i życzę aby było 1500 - a najlepiej w meczu z nami w finale MP - takie moje zdanie.

po 2 - jak będziemy "sportowo" na miejscu Wisły i zagramy w eurolidze już po wyjściu z grupy z Walencją - to się będziemy zastanawiać...

po 3 - ile było tyle było - ale nie mogło być więcej bowiem i tak w hali był nadkomplet, kupe ludzi wogóle parkietu nie widziało - a i tyle nie powinno absolutnie jakby ktoś wykumał ile ludzi wlazło...

po 4 - wspomniamy "młyn" eŁKSy to trybuna za koszem + 1/2 prostej - jakby policzyć, to... czy ja wiem

no i po 5 - moje marzenie (hala już się dość szybko buduje - więc kto wie, może doczekam) kiedyś jakiś supermecz z superrywalem (Wisła? - najlepiej), który zjeżdża w conajmniej 8 autokarów.

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: BasketFan » 11 lutego 2007, 14:27

simon pisze:
no i po 5 - moje marzenie (hala już się dość szybko buduje - więc kto wie, może doczekam) kiedyś jakiś supermecz z superrywalem (Wisła? - najlepiej), który zjeżdża w conajmniej 8 autokarów.

O tak, to by było wydarzenie :!:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 11 lutego 2007, 16:16

El Guaje pisze:Wątpie, aby wczorajszy młyn ŁKSu przebił doping Wisly z meczu z Valencią (około 500 osób)
To zalezy co rozumiesz pod pojęciem młynu. Wczoraj na hali bylo ok 1000 osób (tye hala moze pomiescic), z tego polowa jak nic skakala w szalikach, śpiewała i generalnie aktywnie wlączała sie do dopingu. Możesz mi wierzyc bądź nie, bo z sektora Pabianic zobaczyc tego nie bylo mozna, ale za młynem, pod zegarem, przejscie które ma ok 4 metrów szerokości było tak zapchane ze nie dalo rady przejsc na drugą stronę. Tych ludzi nie widac na zdjęciach, a tez wlączali się do dopingu, choć chyba gówno widzieli, dlatego glowy nie dalbym sobie obciąc ze 500 osób nie spiewało. Inna sprawa to co powiedział simon, nie mam nic przeciwko zeby Wisła miala młyn dziesięć razy większy. Niech każdy ogląda sie na siebie, zamiast porównywać do innych. Każdy niech robi swoje oprawy, niech ściaga na mecze jak najwięcej ludzi. Mnie porownywanie do Wisly nie interesuje. Tu jest ŁKS i robimy korbe na LKSie a nie na Wiśle (choc na pewno pozytywna opinia Wislaków którzy byli w Lodzi o naszym dopingu jest dla nas wykladnią) . Swoja drogą nikt nie zaprzeczy że wynik sportowy przyciąga jednak kibiców, a poki co sportowo dzieli nas od Wisły różnica klasy. Tymbardziej więc ciesze sie że pomimo iż nie walczymy o tytuł MP, nie walczymy w europejskich pucharach potrafimy zmobilizowac na hali taki tłum.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 11 lutego 2007, 17:32

Generalnie w związku z tym ze nie wpuszczono mnie na sektor Pabianic kręciłem z końca sali i efekt jest slaby. Dodatkowo cześc filmików kręcił majonez , który nie wiem czemu "skakał obrazem" po suficie i parkiecie!!! :twisted: :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=OAhExrWA1N4

http://www.youtube.com/watch?v=A7m_XET2Kj8
to "ej gruby" to było do kamerzysty nie do mnie :)

http://www.youtube.com/watch?v=2mm5CDQ4LXg

http://www.youtube.com/watch?v=oco6WtgCpPs

http://www.youtube.com/watch?v=L7CPorvDvps

http://www.youtube.com/watch?v=DEGt7ZMiD2c

http://www.youtube.com/watch?v=rGV_1Msc0oE
Obrazek

Obrazek

Wróć do „Kibice”