19 kolejka: AZS Gorzów-Wisła Kraków
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
-
StILon&AZS Gorzow
- Nowy na forum
ejjj ludzie luz.
nie napisalam ze byl to kibic Stilonu. pewnie rzeczywiscie byl to jakis pijany gnojek.
i nie chcialam zeby to wydarzenie stalo sie jakas ogolnopolska wojna przeciwko zespolowi z Gorzowa
nie napisalam ze byl to kibic Stilonu. pewnie rzeczywiscie byl to jakis pijany gnojek.
i nie chcialam zeby to wydarzenie stalo sie jakas ogolnopolska wojna przeciwko zespolowi z Gorzowa
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
widzisz, okazuje sie ze masz wsparcie w całym kraju
Ale dla damskich bokserow nie ma zmiłuj, fakt ze to nie musiał byc kibic ktorych chodiz na mecze i dopinguje, i wszyskich sie nie upilnuje, wszedzie sa jacys idioci, nic ise na to nei poradzi... Ale kibice Gorzowa chybanie maja usprawidliwienia, jesli to stał osie pod ich hala...
-
Don Igłata
- Młodzik
Proste rozwiązanie - nie wierzę, by nie można było faceta namierzyć. Namierzyć - zrobić co uważacie - zapodać publicznie na forum. W rzeczywistości mieliście pecha, że taki znalazł się akurat u was. Ale tak na logikę, to wszędzie się może zdarzyć ... i bardzo głupia sprawa!
Odchudzałem się dwa tygodnie - straciłem 14 dni!
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Czytajac zaistniala sytuacje... zamurowalo mnie...HANBA I WSTYD to czego dopuscil sie jeden z kibicow. Brak slow... i jak to ktos juz powiedzial wstydze sie ze z Gorzowa jestem:/. Co do ann to to tylko moge przeprosic za tego IDIOTE ale wiem ze to za malo w stosunku do tego co sie stalo.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Niestety jak juz wilokrotnie padło, debil ujawnił sie u nas. Zawsze staralismy sie utrzymywać z wszystkimi dobre stosunki, podejść, pogadać. Gdy Klub Kibica zajął sie dopingiem to jakis matoł musiał wszystko zepsuć. Przez takiego jednego debila zaczeła sie nagonka na Gorzów. Niestety niektórzy żadają od nas wyjsnien, tłumaczeń itd. My bylismy na hali, na konferencji prasowej, a o całej sprawie ja osobiście dowiedziałem sie na gadu podczas rozmowy z osoba z Krakowa.
Cała wizja wszystkiego w Gorzowie padła przez jeden wybryk kretyna który za pewne przyszedł na pierwszy mecz. Niestety ten kretyn był za pewne z Gorzowa i teraz nam przyjdzie ponieść konsekwencje. Ze swojej strony moge tylko powiedzieć, że jest mi przyktro i głupio.
Cała wizja wszystkiego w Gorzowie padła przez jeden wybryk kretyna który za pewne przyszedł na pierwszy mecz. Niestety ten kretyn był za pewne z Gorzowa i teraz nam przyjdzie ponieść konsekwencje. Ze swojej strony moge tylko powiedzieć, że jest mi przyktro i głupio.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Ja dalej jestem w szoku. Ania deForge powiedziałam potem do Marty Starowicz coś w stylu :"Marta, jak to mogło się stać?" i na to pytanie chyba nie ma sensowej odpowiedzi.
Co do wypowiedzi o jednym "pijanym gnojmu" to pewnie istotnie jeden uderzył, ale nie wierzę że tylko ta jednak osoba była w to zamieszana, conajmniej kilka osób przez cały mecz obrażało nasze koszykarki...mnie zapadło najlepiej w pamięci określenie "Ty suko!", potem gdy Gorzów doprowadził do dogrywki przeżycili się na obrażanie nas i teksty w stylu "jeśli się nie zamkniecie to dostaniecie"...no cóż, nie posłuchaliśmy, a okazało się, że to słowni debile (delikatnie rzecz ujmując)
A potem ktoś przed halą poczekał i wiedział, że celuje w osobę z Krakowa, wybrał dziewczynę, bo takiej dowalić prościej, a pewnie sztuka się liczy. Pozazdrościć towarzystwa pojawiającego się na hali.
Inna troszkę sprawa to ochorona w Gorzowie, jak rozumiem wychodzi z założenia, że kibice super kulturalni i dlatego stoi tylko przy wejściu na halę...przecież gdyby ta osoba wpadła na pomysł uderzenie kogoś z nas na hali czy też wyskoczenie do koszykarek to ochrona jest bez szans.
Co do pomysłów ze znalenieniem tego pana to myślę, że nie mielibyście z tym problemów gdybyście chcieli...przecież przed halą było wtedy mnóstwo osób, które to musiał widzieć, a też pewnie sporo osób o tym wiedziało.
Co do wypowiedzi o jednym "pijanym gnojmu" to pewnie istotnie jeden uderzył, ale nie wierzę że tylko ta jednak osoba była w to zamieszana, conajmniej kilka osób przez cały mecz obrażało nasze koszykarki...mnie zapadło najlepiej w pamięci określenie "Ty suko!", potem gdy Gorzów doprowadził do dogrywki przeżycili się na obrażanie nas i teksty w stylu "jeśli się nie zamkniecie to dostaniecie"...no cóż, nie posłuchaliśmy, a okazało się, że to słowni debile (delikatnie rzecz ujmując)
Inna troszkę sprawa to ochorona w Gorzowie, jak rozumiem wychodzi z założenia, że kibice super kulturalni i dlatego stoi tylko przy wejściu na halę...przecież gdyby ta osoba wpadła na pomysł uderzenie kogoś z nas na hali czy też wyskoczenie do koszykarek to ochrona jest bez szans.
Co do pomysłów ze znalenieniem tego pana to myślę, że nie mielibyście z tym problemów gdybyście chcieli...przecież przed halą było wtedy mnóstwo osób, które to musiał widzieć, a też pewnie sporo osób o tym wiedziało.
- Pamela
- Kadet
- Kontaktowanie:
Czytam i
Skandal
Zeby jakis debil nasza forumowa kolezanke uderzyl
Dramat
Zastanawiam sie czy ten uj bedzie mial odwage pojawic sie na nastepnym meczu,kozak pierd ..Gorzowowi gratulujemy a-spol kibicow
To ja..kibic Widzewa chodze sobie na mecze ŁKS-u i czuje sie tam bezpiecznie (chociaz wchodze do jaskini lwa
) i nie milam zadnej nieprzyjemnej sytuacji..A tu...rece opadaja jak sie slyszy o takim wydarzeniu 
Antychryst powrócił
lołszyn in loco mołszyn
redehader
B&B
C'MoN PoKeMoN
i ŻóŁwIk
Pimp My Pokemon
lołszyn in loco mołszyn
- Kanidżia
- Amator
- Kontaktowanie:
Pamela pisze:To ja..kibic Widzewa chodze sobie na mecze ŁKS-u i czuje sie tam bezpiecznie (chociaz wchodze do jaskini lwa)
Bęz zbędnych ciśnień, ale śmiem twierdzić, że w odwrotnej sytuacji już nie byłoby tak słodko...
Tak, czy siak, wielki skandal.
"Gwarny tłum, trybun szum. Mrowie głów i świateł blask..."
-
Fileep_ZKS
- Nowy na forum
- Rosso-Nero
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Zanim przejde do meritum sprawy przedstawię całą sprawe oczyma uczestnika "tego czegoś". Prawie 2 tygodnie temu dostałem wiadomośc od Cesare "czy zjawimy się na meczu Wisły z Gorzowem", więc raczej nas zapraszaliście nas mecz.
Zjawiliśmy się na hali przed godziną 17, było nas siedmioro, a nie jak podał jakiś forumowicz troje. Przed meczem atmosfera była spokojna. Jednak w czasie meczu nie było już tak spokojnie, sytuacje podgrzali arbitrzy, ktorzy popełniali karygodne błędy to w jedna, to w drugą strone, więc nie dorzecznością były okrzyki ze strony kibiców z Gorzowa: "drukarze". Gorzowianie wołalina naszego trenera: "siadaj łysy", gdy przekraczał linię boiska( niezauważając jednocześnie , że trener Maciejewski także to robił). Obrażali koszykarki z Krakowa uzywając takich określeń jak: "ty suko", ty ci...", "dobij ją". Najgorsze jadnak było to, że obrażali nas - kibiców Wisły, którzy chcieli dopingowac koszykarki z Krakowa. W naszą stronę wykrzykiwano wyzwiska takiego typu: " zamknijcie się kur...", zamknijcie się kur.., bo wam wpier..".
Po meczu szybko pozbieralismy nasze rzeczy i pobieglismy na autobus. Niestety podczas biegu rozdzieliliśmy się i wtedy nasza koleżanka została uderzona pięścią w twarz. Nie moge pojąć tego, że została zaatakowana dziewczyna, a to jest skandal i szczyt tchórzostwa! Jeśli macie choć troche rozsądku i chcecie naprawić ta sytuacje choć w niklym stopniu, to powinniście wyśledzić osobe odpowiedzialną za ten skandal. Na koniec chciałbym jeszce zwrócić uwage na zachowanie ochrony. Nie dość, że było jej nikła ilość, to pilnowali wejścia zamiast pilnować bezpieczeństwa kibiców druzyny gości i bezpieczeństwa samych zawodniczek obydwu drużyn.
To jest wielki skandal, że na waszej hali mozna się spotkać z takim debilizmem i tak skretyniałym zachowaniem. Ja nie moge dalej uwierzyć w to, że to miało miejsce. Jakim cudem mogła zaistnieć taka sytuacja?!
Zjawiliśmy się na hali przed godziną 17, było nas siedmioro, a nie jak podał jakiś forumowicz troje. Przed meczem atmosfera była spokojna. Jednak w czasie meczu nie było już tak spokojnie, sytuacje podgrzali arbitrzy, ktorzy popełniali karygodne błędy to w jedna, to w drugą strone, więc nie dorzecznością były okrzyki ze strony kibiców z Gorzowa: "drukarze". Gorzowianie wołalina naszego trenera: "siadaj łysy", gdy przekraczał linię boiska( niezauważając jednocześnie , że trener Maciejewski także to robił). Obrażali koszykarki z Krakowa uzywając takich określeń jak: "ty suko", ty ci...", "dobij ją". Najgorsze jadnak było to, że obrażali nas - kibiców Wisły, którzy chcieli dopingowac koszykarki z Krakowa. W naszą stronę wykrzykiwano wyzwiska takiego typu: " zamknijcie się kur...", zamknijcie się kur.., bo wam wpier..".
Po meczu szybko pozbieralismy nasze rzeczy i pobieglismy na autobus. Niestety podczas biegu rozdzieliliśmy się i wtedy nasza koleżanka została uderzona pięścią w twarz. Nie moge pojąć tego, że została zaatakowana dziewczyna, a to jest skandal i szczyt tchórzostwa! Jeśli macie choć troche rozsądku i chcecie naprawić ta sytuacje choć w niklym stopniu, to powinniście wyśledzić osobe odpowiedzialną za ten skandal. Na koniec chciałbym jeszce zwrócić uwage na zachowanie ochrony. Nie dość, że było jej nikła ilość, to pilnowali wejścia zamiast pilnować bezpieczeństwa kibiców druzyny gości i bezpieczeństwa samych zawodniczek obydwu drużyn.
To jest wielki skandal, że na waszej hali mozna się spotkać z takim debilizmem i tak skretyniałym zachowaniem. Ja nie moge dalej uwierzyć w to, że to miało miejsce. Jakim cudem mogła zaistnieć taka sytuacja?!
- Przegraliśmy, więc naokoło wciąż słyszę ludzi, którzy mówią: ale jesteście starzy. W zeszłym roku wygraliśmy, a ci sami ludzie mówili: ale jesteście doświadczeni - Gregg Popovich, trener San Antonio Spurs
-
Fileep_ZKS
- Nowy na forum
Rosso-Nero pisze: Gorzowianie wołalina naszego trenera: "siadaj łysy", gdy przekraczał linię boiska( niezauważając jednocześnie , że trener Maciejewski także to robił).
Może ja się nie znam na koszykówce, ale chyba za przeszkadzanie naszym zawodniczkom w rozgrywaniu akcji poprzez machanie łapami to się brawa nie należą raczej?
Aha jeszcze jedno- kibice przyjezdni z tego co wiem zwykle dostają miejsca na balkonie na przeciwko klubu kibica AZS- wy usiedliscie w środku scisnietych ludzi (dlatego napisałem że 3 osoby od was bo tylko tylu ludzi w barwach dostrzegłem) więc się nie dziwcie takim reakcjom.
Pozdrawiam