22 kolejka: Orzeł Polkowice - Odra Brzeg

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
19andrew81
Żak

Postautor: 19andrew81 » 04 marca 2007, 11:57

Odnośnie dopingu kibiców z Brzegu - ktoś wcześniej napisał, że jeśli słyszeliśmy tylko bebny, a nie śpiewy, to musi iść do laryngologa... moim skromnym zdaniem trzy bębny to zdecydowanie za dużo. i nawet jak stałem bliżej was niż naszych kibiców, to i tak głownie słyszalne były bębny, a nie wasze śpiewy

No ja tez nie slyszalem co wy spiewacie a to ze slyszales akurat bebny to moze dlatego ze byliscie na drugiem koncu sali bo my was tez zesmy praktycznie nie slyszeli bo u nas bylo glosno i tez moze z tego powodu(ze u wasbylo glosno) ty nie slyszales spiewow tak jak ja waszych a bebny sa glosniejsze od spiewow wiec dla tego slyszales moze tylko bebny. A sam napisales ze ludzie z srodkowych trybun mieli istne stereo wiec jednak musielismy dosc glosno tez spiewac.
Ludzie, z którymi rozmawialem (a siedzą mniej wiecej po środku sali) mówili, że mieli istne stereo :lol: 8)
Wojny się nie uniknie można ją tylko przełożyć aż wróg będzie silniejszy

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 04 marca 2007, 13:24

No z tym przekraczaniem linii to zawsze robią problemy, jak my byliśmy w zeszłym roku to też wyznaczono jakąś umowną śmieszną linie :lol: :lol: :lol:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Michal-Lemberg
Amator

Postautor: Michal-Lemberg » 04 marca 2007, 13:36

Widocznie, Drogi MARASIE, nie tylko my mamy takie problemy w Polkowicach. No, ale że Wam je stwarzali, to się dziwię (Wy z Poznania, oni mają prolubińskie sympatie... zdumiewające...).
PS. АЗС ПОЗНАN? MARAS, studiujesz filologię wschodniosłowiańską?

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 04 marca 2007, 13:43

Nic z tych rzeczy, lubie alfabet rosyjski to wszystko :!:
A studiuje odmienną branże 8)
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 04 marca 2007, 13:48

Widocznie, Drogi MARASIE, nie tylko my mamy takie problemy w Polkowicach. No, ale że Wam je stwarzali, to się dziwię (Wy z Poznania, oni mają prolubińskie sympatie... zdumiewające...).

Czyli co Polkowice są prolubińskie 8) 8)
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Michal-Lemberg
Amator

Postautor: Michal-Lemberg » 04 marca 2007, 14:00

ginda pisze:

Z tego co mi skromnie wiadomo w Polkowicach działa fan-club Zagłębia Lubin. Samo Zagłębie jest w tym miasteczku powszechnie lubiane. Oto mi się rozchodziło, taki skrót myślowy. Na dodatek, jak wiadomo (może nie wszystkim? :D), lubinki mają zgodę z Kolejorzem...

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 04 marca 2007, 14:07

Jest FC znam kilka osob z tego FC ale to jest raptem ok. 20 kilka osób.
W Polkowicach to jest mieszanka. Znam takich z lubią Wisłe, LEcha(chyba najwiecej) Lubin(FC), nawet jeden Cracovie, Legie też kilka osób bardzo lubi. Tylko własnie Zagłębie ma Polkowickie FC.

Aha to wychodzi na to, że Brzeg jest prowrocławski, ale wam takie określenie pasuje.
Pozdrawiam
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 04 marca 2007, 14:08

po pierwsze to schodzimy z tematu, po drugie tak jak wspomnial ktos wczesniej juz w autobusie bylo glosno do tego jeszcze bardzo goraco dzieki odpowiedniemu prowiantowi, i doping byl troche slabszy, odnosnie bebnow to byly one wykorzystywane do rytmow, ale ogolnie jeszcze raz podkreslam doping z obu stron na duzy + oby bylo wiecej meczy w plkk z taka oprawa i takim zaangazowanie zarowno gospodarzy jak i coraz liczniejszych ekip przyjezdnych, pozdro

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 04 marca 2007, 14:08

ginda pisze:Aha to wychodzi na to, że Brzeg jest prowrocławski, ale wam takie określenie pasuje.
Pozdrawiam

dokladnie tak jest. :lol:

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 04 marca 2007, 14:10

MuFa pisze:
ginda pisze:Aha to wychodzi na to, że Brzeg jest prowrocławski, ale wam takie określenie pasuje.
Pozdrawiam

dokladnie tak jest. :lol:

No własnie, a u nas nie wszyscy są "prolubińscy" i nam nie pasuje :wink:
Ja jestem propolkowicki :twisted: :twisted:
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,

Awatar użytkownika
Manic
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Manic » 04 marca 2007, 14:18

Michal-WKS pisze:
ginda pisze:

Z tego co mi skromnie wiadomo w Polkowicach działa fan-club Zagłębia Lubin. Samo Zagłębie jest w tym miasteczku powszechnie lubiane. Oto mi się rozchodziło, taki skrót myślowy. Na dodatek, jak wiadomo (może nie wszystkim? :D), lubinki mają zgodę z Kolejorzem...

Tak dla potwierdzenia http://img291.imageshack.us/img291/2933/dsc1176ju2.jpg

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 04 marca 2007, 14:24

Nikt tego nie krył :wink:
PS źródło: zaglebie.org 8) 8) 8)
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,

Michal-Lemberg
Amator

Postautor: Michal-Lemberg » 04 marca 2007, 14:24

ginda pisze:Jest FC znam kilka osob z tego FC ale to jest raptem ok. 20 kilka osób.
W Polkowicach to jest mieszanka. Znam takich z lubią Wisłe, LEcha(chyba najwiecej) Lubin(FC), nawet jeden Cracovie, Legie też kilka osób bardzo lubi. Tylko własnie Zagłębie ma Polkowickie FC.

Aha to wychodzi na to, że Brzeg jest prowrocławski, ale wam takie określenie pasuje.
Pozdrawiam

Jak już pisałem jest zgoda na linii Lech-Zagłębie, więc Ci kibice Kolejorza z Polkowic w praktyce są fanami lubińskiego MKS-u. W Brzegu też są osoby, które lubią Wisłę. Jest ich b. dużo, ale przede wszystkim są oni związani ze Śląskiem.

A swoją drogą... Brzeg jest brzeski, ma odmienny klimat od Opola lub Wrocławia. Jednak jeśli już wybierać, to jest zdecydowanie prowrocławski niż propolski. Większość brzeżan bowiem, Drogi Panie, jest za odłączeniem się od tego egzotycznego tworu nazywanego województwem opolskim (ja osobiście też). Poza tym znaczna liczba osób z naszego miasta uczy się, studiuje lub pracuje w Stolicy Dolnego Śląska. O symapatiach do WKS-u już nie będę wspominał...

OK, dobra, kończymy ten temat. MuFa miał rację, że zaczynamy odchodzić od meritum sprawy. Sorry więc, ale nie mogłem powstrzymać się od udzielenia ostatniego komentarza w niniejszej kwestii... :D Pzdr!

Hey Śląsk!

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 04 marca 2007, 14:28

OK juz kończmy, tylko powiem, że te osoby nie lubią Lubin, ale lubią Lecha za ich kibicowanie itp;)
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 04 marca 2007, 14:34

19andrew81 pisze:
Odnośnie dopingu kibiców z Brzegu - ktoś wcześniej napisał, że jeśli słyszeliśmy tylko bebny, a nie śpiewy, to musi iść do laryngologa... moim skromnym zdaniem trzy bębny to zdecydowanie za dużo. i nawet jak stałem bliżej was niż naszych kibiców, to i tak głownie słyszalne były bębny, a nie wasze śpiewy

No ja tez nie slyszalem co wy spiewacie a to ze slyszales akurat bebny to moze dlatego ze byliscie na drugiem koncu sali bo my was tez zesmy praktycznie nie slyszeli bo u nas bylo glosno i tez moze z tego powodu(ze u wasbylo glosno) ty nie slyszales spiewow tak jak ja waszych a bebny sa glosniejsze od spiewow wiec dla tego slyszales moze tylko bebny.

Ale ja pisalem, ze slyszalem tylko wasze bebny stojąc blizej was niż "nas" ;-)

Wróć do „Kibice”