Lotos PKO BP Gdynia - PKM Duda PWSZ Leszno (półfinały)

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 10 kwietnia 2008, 21:24

Sezon 2008/2009

Mecze Tęczy Leszno z Lotosem Gdynia w obu miastach meczami podwyższonego ryzyka :D Przed halami antyterrorka i kryminalna :))

Pora chyba skończyć tą polemikę. Kazda ze stron ma swoje racje i tego nikt nie zmieni.

Wiem, że korzystają wszyscy z dobrodziejstwa tego forum, jakim jest swoboda wypowiedzi i ogromna cierpliwość modów w przeciwieństwie do konkurencyjnego forum gdzie wyrzuca się ludzi po 2 wpisach nie po lini partii (pozdrawiam cię Tatas :lol: ) ale i tutaj też kończy się cierpliwość.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Ali_G
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Ali_G » 10 kwietnia 2008, 21:35

A.shock

W takim razie źle widziałaś..zapewniam Cię. Szkoda, że nie odniosłaś się do reszty mojego posta. Powtarzam Tęcza Leszno. Duda to sponsor generalny naszego klubu. Czekam nadal na odpowiedź. Rozumiem, że nie wygodnie jest Ci o tym pisać, bo Twoje zachowanie (czyt. wyśmiewanie było karygodne!)
Jeśli chodzi o atmosferę to nie będę się wypowiadał, bo w Gdyni nie byłem.

Sędziowie
Poziom niczym z ligi podwórkowej..masakra :shock:, pan Skrzecz robił co chciał, ale technika nie otrzymał..szkoda słów. Dobrze byłoby żeby ktoś sprowadził na ziemię przede wszystkim pana S (Wisła?). Z takim prostakiem jeszcze się nie spotkałem :!:
Nikita Bell- I love this game!
Tęcza Leszno!

Wróć do „Kibice”