Cicha hala w Toruniu ???

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 30 grudnia 2008, 23:53

Dla mnie to jest śmieszne, że kłócice sie o wyjazdy, kto gdzie był, kto pokonał więcej km. itp... Ja się cieszę, ze mogę pojechać wszędzie za swoją drużyna i mam wyjebane czy jakiś tam Tomek, Łukasz czy h*j wie kto, pojedzie na dany mecz czy nie...!! Dla mnie ważne jest to, że Ja jestem!!!

Panowie do h*ja Szanujmy Się...

MaksuP-ce
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MaksuP-ce » 31 grudnia 2008, 01:49

No szanujemy szanujemy to jest forum a jeśli macie problem to po meczu go załątwcie albo przed :P :P :lol:
NIE STRASZNY NAM BÓL I CIERPIENIE NIE STRASZNY PORAŻKI SMAK,ZA WŁÓKNIARZ PÓJDZIEMY W OGIEŃ BO PO TO PRZYSZLISMY NA ŚWIAT

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 31 grudnia 2008, 09:53

czy mi się wydaje czy ten temat tyczy się Torunia :?: :roll:
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 31 grudnia 2008, 12:54

A czy pisząc o darmowych autobusach miałem na myśli tą czy inną druzynę? Są takie przypadki i mniejsza z tym jakich zespołów dotyczą. Dziś tego zespołu a za rok innego. Na pewno daleko Gdyni ilościowo jak jakościowo do wyjazdow z sprzed lat. Ale skoro Gorzów tak mocno się odzywa..................... pamiętacie mistrzostwa Polski juniorek u siebie?? Sporo było Gdyni. Ilu was by przyjechało na takie trzeciorzędne zawody do Gdyni? Tylko bez ściemy mi tu :) 4-5? Może, a może nikt. I wybieram tą opcje. Nikt. Na pewno to fajnie (szkoda,że już bez Olimpii) że ruch kibicowski pojawił się w Gorzowie, Lesznie czy Polkowicach. Ale też................ panowie. Za naszych czasów byliśmy w Polkowicach czy Gorzowie czy Lesznie czy też Toruniu .................. i cisza jak makiem zasiał była. Wtedy mimo,że były drużyny nie było kibiców (tych w szalach). Gdzie byliście? To było 4-5 lat temu. No może czasami wasi starsi bracia (bez urazy). Tak to jest z tym ruchem kibicowskim. Raz jest piekło - pelen balkon na Chwiałce, zapchana sala na ŁKeSie, czy też młyny w Brzegu czy w Pabianiach czy o specficznych klimatach na sali AZSu Poznań nie wspomnę ( tych czasach to raczej można zapomnieć). A raz się to rozwala. Więc trochę pokory bo za rok was może nie być i co wtedy? Pozdrawiam

Adolfini
Amator

Postautor: Adolfini » 31 grudnia 2008, 14:47

ŻOŁNIERZ pisze:A czy pisząc o darmowych autobusach miałem na myśli tą czy inną druzynę? Są takie przypadki i mniejsza z tym jakich zespołów dotyczą. Dziś tego zespołu a za rok innego. Na pewno daleko Gdyni ilościowo jak jakościowo do wyjazdow z sprzed lat. Ale skoro Gorzów tak mocno się odzywa..................... pamiętacie mistrzostwa Polski juniorek u siebie?? Sporo było Gdyni. Ilu was by przyjechało na takie trzeciorzędne zawody do Gdyni? Tylko bez ściemy mi tu :) 4-5? Może, a może nikt. I wybieram tą opcje. Nikt. Na pewno to fajnie (szkoda,że już bez Olimpii) że ruch kibicowski pojawił się w Gorzowie, Lesznie czy Polkowicach. Ale też................ panowie. Za naszych czasów byliśmy w Polkowicach czy Gorzowie czy Lesznie czy też Toruniu .................. i cisza jak makiem zasiał była. Wtedy mimo,że były drużyny nie było kibiców (tych w szalach). Gdzie byliście? To było 4-5 lat temu. No może czasami wasi starsi bracia (bez urazy). Tak to jest z tym ruchem kibicowskim. Raz jest piekło - pelen balkon na Chwiałce, zapchana sala na ŁKeSie, czy też młyny w Brzegu czy w Pabianiach czy o specficznych klimatach na sali AZSu Poznań nie wspomnę ( tych czasach to raczej można zapomnieć). A raz się to rozwala. Więc trochę pokory bo za rok was może nie być i co wtedy? Pozdrawiam

haha czlowieku zejdz na ziemie zyjesz mitem jakims przeszlosci...

po pierwsze 4-5 lat temu to ciebie w Lesznie nie bylo a leszna w fge nie bylo :) w 1 sezonie gdy przyjechal poznan do nas czyli 3 lata temu to juz KK był i nei bylo cicho !!! probujesz cos komus udowodnic ale ci nei wychodzi. Co prawda napewno daleko Lesznu do stworzenia jakies super oprawy na koszu ale sie nie martw w Lesznei ludzie umieja kibicowac :)

druga sprawa czlowieku co ty wypisujesz o tych autobusach i transporcie skad ty sie urwales? Jak bylo kiedy jak jest teraz to mi np nie musisz tlumaczyc co prawda nei jezdzilem na koszykarksie wystepy ale od malenkiego jezdzilem za swoja druzyna w inny sporcie i wiem jak jest !!! wiec po raz kolejny nie rob z siebie pierwszego kibica RP bo czasem sobie mysle czy ty masz wogole pojecie co to jest wsiasc w pociag w 1 tys osob i pojechac do Wrocka na zuzel zwlaszcza w dawnych czasach ? nie ma porownania kosz a pilka lub zuzel bo to jednak stadiony a niehale ale jak tak za przeproszeniem pier... te mityczne legendy to az mi sie chce z ciebie smiac bo nei wiem kim jestes ale widocznei uwazasz sie za bardzo doswiadczonego kibica. Finito
Konstytucja RP - Rozdział II Art. 54.

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 31 grudnia 2008, 15:04

Rowniez uwazam ze pewne ekipy sie nieco "rozkozaczyly" bo taka prawda ze jeszcze sezon temu albo i dwa zaledwie raczkowali. Zreszta mozna zauwazyc trend ze niektore stare ekipy przezywaja obecnie kryzys i staraja sie z nim walczyc w ten a nie inny sposob. Ale pisanie takich bzdur jakich sie naczytalem przez 5 stron tego tematu - to po prostu porazka.

Cisniecie Lotosowi, a taka prawda ze od dobrych kilku lat to oprocz nich to jedynie Gorzow raz pokazal sie w liczbie wiekszej niz 10 osob w Krakowie. A wiec jednak sa wyjazdy na ktore sie jezdzi a na ktore nieco mniej. Trzeba przyznac ze Gdynia sezon w sezon przyjezdzala w minimum 30 osob.

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 31 grudnia 2008, 15:06

A ja powiem tak - zaczyna mnie irytować cała ta dyskusja - jak chcecie się kłócić wymiencie się numerami gg albo piszcie na pw....

Temat jest o ruchu kibicowskim w Toruniu a nie o tym kto gdzie jeździł w ile i jak teraz jeździ....

WRACAJĄC DO TEMATU

U nas zaczęło się od pierwszego meczu na zapleczu ekstraklasy. Kilka osób przyszło z P'03 na hale i zaczęliśmy coś podkrzykiwać...
Na następnych meczach wywiesiliśmy flage P'03 i było nas więcej, potem doszedł bęben - ludzi przybywało... pojawiły się wyjazdy (pierwszy do Chełmu jak dobrze pamiętam). Potem znowu ludzi przybywało - presez klubu wyciągnął do nas reke - współpraca układa sie dalej zajebiście za co wielki szacunek dla niego i tak to się kręci....
Jeżeli jak mówicie w Toruniu zaczynają się pierwsze okrzyki to znaczy że za kilka lat narodzi się tam mocna ekipa - mając na uwadze jakim potencjałem dysponuje kibicowsko Toruń (np. Elana)...
Dlatego powodzenia dla nich - bo rzeczywiście smutno wyglądają mecze gdzie śpiewaja tylko kibice gości....

I już skończcie dyskusje o Lotosie - bo sie chłopaki wkurwią zrobią gdzies najazd i będziecie cicho :lol:
A tak na poważnie - uspokójcie się już bo z tematu o ruchu kibicowskim w Toruniu zrobiła się awantura i 4 strony wzajemnych docinek...
Admin - jak dalej tak bedzie to zamknij ten temat i załóżcie sobie nowy w OT pt. "Uwagi do innych ekip" i już.....
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

Obrazek
Obrazek

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 31 grudnia 2008, 15:06

I tu się musze z tobą nie zgodzić! Jeśli mówisz o AZSie który przyjechał 3 sezony temu, bo tak sie domyślam- to dopingu u was w Lesznie nie było i nie wmawiaj sobie ze był. A swoją drogą byłem u was jeszcze za I ligi jak graliście z nieistniejącą już Unią Swarzędz to dopingu nie było także była za to orkiestra dęta.
Coś sie u was ruszyło dopiero w nowym roku w tamtym sezonie 2006/2007, a my graliśmy z wami w grudniu.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 31 grudnia 2008, 15:47

Łukasz (L) pisze:
Jeżeli jak mówicie w Toruniu zaczynają się pierwsze okrzyki to znaczy że za kilka lat narodzi się tam mocna ekipa - mając na uwadze jakim potencjałem dysponuje kibicowsko Toruń (np. Elana)...
Dlatego powodzenia dla nich - bo rzeczywiście smutno wyglądają mecze gdzie śpiewaja tylko kibice gości....

Z tym ze w Toruniu to juz trwa jakis czas.. w zeszlym roku byli nawet w Łodzi z tego co pamietam. A u siebie tez cos tam bylo. Z jakies 10 osob na siedzaco, trabeczki, beben, cos tam krzyczeli (prznajmniej na meczu z Tęczą tak bylo). Nie wiem jak mozna na siedzaco w ogole dopingoowac, ale to nie tylko Toruń tak :wink:
T Ę C Z A
L E S Z N O

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 31 grudnia 2008, 16:08

wlodi9 pisze:
Łukasz (L) pisze:

Z tym ze w Toruniu to juz trwa jakis czas.. w zeszlym roku byli nawet w Łodzi z tego co pamietam. A u siebie tez cos tam bylo. Z jakies 10 osob na siedzaco, trabeczki, beben, cos tam krzyczeli (prznajmniej na meczu z Tęczą tak bylo). Nie wiem jak mozna na siedzaco w ogole dopingoowac, ale to nie tylko Toruń tak :wink:

Zgadza się Toruń już w tamtym sezonie zaczął raczkować ale nic nie idzie ku dobremu zeby zaczeło wszystko iść do przodu narazie to mają tylko takie przesmyki ale ciągle stoją w miejscu więc nadal pozostaje cisza , ale miejmy nadzieje ze to sie zmieni i od 2009 zacznie sie cos dziać w Toruniu
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 31 grudnia 2008, 16:24

No więc trzeba czekać

A teraz dalej OT - nie bardzo się orientuje dlatego pytam....

Jak wygląda sytuacja z Brzegu (tam jakies zawirowania są jakby ktos mógł mi przybliżyć) i na MUX-ie - kiedyś widziałem zdjęcie kibiców MUKS-u - kilka osób bęben. To jak już pytam także w sytuacji w Siechnicach - tam kiedyś widziałem na tym forum pozdrowienia dla starej gwardii z Siechnic i także pytanie czy się tam coś dzieje - dlatego ponawiam....
Sorry za OT - ale męczą mnie te pytania.....
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 31 grudnia 2008, 16:31

MUKS <-- gorzej niz Toruń, z tego co wiem to nie ma nawet zaląka dopingu. Chyba ze sie cos zmienilo w przeciagu miesiaca. A Brzeg ekipe ma. Kilkanascie osob, ale jest :)
T Ę C Z A
L E S Z N O

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 31 grudnia 2008, 16:36

Dokladnie... problem w Toruniu nie jest taki ze oni maja cos stworzyc... bo oni tak naprawde maja jakis tam swoj "Klub Kibica" bynajmniej na ostatnim meczu kilka osob dopingowalo... rok temu dali nam solidny "opor".
Problem jest najstepujacy... zeby cos oni zrobili zeby ruszyc cala publicznosc do dopingu. Wiadomo ze to nie jest do zrealizowania, ale przykladowe samo klaskanie na rzutach osobistych czy koncowa wrzawa naprawde duzo nie potrzeba...

Wiec ponawiam swoje uwagi oczywiscie majace na celu pomoc a nie jakies zlosliwosci;)
Endrju pisze:1.Dziwne jest ze nawet przy rzutach osobistych publicznosc nie wlacza sie do klaskania... tutaj nie tylko jest wina Klubu Kibica ktory nabija rytm... jednak moglby pomoc, zachecic ludzi do klaskania poczatkowo spiker... a gdy juz by sie przyzwyczaili nie bylo by z tym problemow.

2. Bardzo wkurzającje jest jak podczas kazdej przerwy... kazdej pilki wyrzucanej z boku ktos włącza na 3-4 sekundy muzyke. Bardzo to przeszkadza (zaglusza) kibicow dopingujacych swoja druzynę.

Wiadomo ze z dnia na dzien nie stworzy sie jakiejs super atmosfery na hali jednak, macie do tego bardzo duze podstawy. Prezes klubu wyciaga do was reke, wiec czemu nie skorzystac.

W poprzednim sezonie jak zawitalismy w Toruniu stworzyliscie fajny doping... dlaczego nie poszlo to do przodu ?

PS (trabki zostawcie na zuzel... bo na hali robicie bardziej antydoping..))

Pzdr

Tylko PROSZE K...A zeby zaden LOTOSIAK zaraz nie wyjechal zdania
"kim jestem zeby takie uwagi dawac... albo teksty typu... "pierwszy rok a raczej pół roku wyjazdów i juz się za pouczanie innych zabierają".

Bo sie znowu zacznie ;)
Pozdrawiam i Szczesliwego Nowego :)

kwassek pisze:
Cisniecie Lotosowi, a taka prawda ze od dobrych kilku lat to oprocz nich to jedynie Gorzow raz pokazal sie w liczbie wiekszej niz 10 osob w Krakowie. A wiec jednak sa wyjazdy na ktore sie jezdzi a na ktore nieco mniej. Trzeba przyznac ze Gdynia sezon w sezon przyjezdzala w minimum 30 osob.

PS ( W Gorzowie tez nikt sie nie pojawia... poza Tecza i nieraz Polkowicami... nawet Poznan sie cos ostatnio opuscil :( ... a szkoda... uwierzcie ze o wiele lepiej sie kibicuje i wiele wiecej energi mozna z siebie wyzwolic jak ma sie jakiegos konkurenta).

Wiec do Gorzowa Zapraszamy ;)

Niestety nie wszedzie tak jest...w niektorych halach mozna jednak odczuc... jakbysmy byli nie proszonymi goscmi :roll:
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 31 grudnia 2008, 16:50

Ja w Lesznie byłem :lol: A to wy jesteście kibice ekstraklasowi :shock: Lubię jak dzieci dostają komputer od mamy i coś tam wipisują. Idż do starszych kolegów i spytaj się od kiedy twoj klub istnieje i co było przed FGE? A pózniej pisz.

Ale najpierw dobrze sześć razy przeczytaj z kim masz do czynienia!!! :P Chłopiec myśli że chodzi o AZS a my tu o Olimpii. Oj a tyle się wydaje na edukacje. Wybierz się kiedyś do Łodzi na kosza z szalem pewnego klubu z Poznania i wróc (jedziesz w 5-6 osób) to pogadamy. :lol: wojowniku :lol:

A tak szukaliśmy w Lesznie chetnych do................ gdzie byłeś??? hihihhihi.

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 31 grudnia 2008, 16:59

Do?
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem

Wróć do „Kibice”