Energa Toruń - relacje 09/10 cz.2

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

tomisback
Amator

Re: Energa Toruń - relacje 09/10 cz.2

Postautor: tomisback » 18 lutego 2010, 17:50

yanek pisze:Jak zwykle koledzy z Gorzowa zgrywają najmądrzejszych.

Jak dla mnie to możecie sobie robić co chcecie. Ale akurat miałem przyjemność być na każdym meczu AZS-u z Toruniem plus na paru innych meczach Torunia i na kadrze Polski która grała w spożywczaku i jakoś ten doping jest mizerny, żeby nie rzec, że go nie ma. No ale widocznie mam pecha, bo pewnie na pozostałych meczach jest super atmosfera.

I wcale nie zgrywam najmądrzejszego, jak już mówiłem mam to gdzieś co zrobicie z dopingiem. Ale z boku Wasza kłótnia wygląda jak spór dzieci, którym zabrano lizaka. Weźcie się może do roboty a nie roztrząsajcie jak to jest źle.

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 18 lutego 2010, 21:45

Mam nadzieję, że zainteresowani ochłonęli.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

yanek
Żak

Postautor: yanek » 21 lutego 2010, 00:18

Tęcza Leszno - Energa Toruń

Do Leszna wybraliśmy się w 4 osoby. Dwóch kibiców-pikników i 2 co zwykle dopingują. Do Trapezu docieramy spokojnie na jakieś 20 minut przed początkiem spotkania. Podczas pojedynku siedzimy cicho, klaszczemy tylko przy osobistych, na koniec krzyczymy "dziękujemy" i tyle. Wyjazd rekreacyjny trochę.

Chłopaki, dzięki za propozycję wyjazdu.
:)

pawlo
Nowy na forum

Postautor: pawlo » 22 lutego 2010, 15:14

Może na prawde nie wypowiem się na ten temat bo niestety nie było mnie na ostatnich meczach..
Chociaż przypominam sobie gdy dwóch gości przysiada się do nas, śpiewają razem z nami, a poźniej zaczynają narzucić nam swoje tępo.. Sorry nie będą uczyli mnie jak mam śpiewać i co śpiewać.. Mogli podejść zapytać się może zaśpiewamy to tak, a może tak. Nie wiem czy dwóch gości pamięta jakie im słowa powiedziałem a za pewne nie"%".
Powinniśmy dojść do porozumienia ale widzę że nikt z Klubu Kibica nie potrafi tego zrobić.. I z nowego Klubu Kibica też nie.. (Moge tak was nazywać?) Będę miał czas, wolne od pracy z chęcią przyjdę na mecz i zobaczę co się tam dzieje..
Bez napinki 8)
Ewelina Gala #23

Vokal
Nowy na forum

Postautor: Vokal » 26 lutego 2010, 09:24

Możecie skończyć napinke Klub Kibica ??? Energii
O takich sprawach nie dyskutuje się z pajacami na Forum tylko idzie i rozmawia na meczu....Dzieci neostrady

"Nie dość, że pokonałyśmy Wisłę, to wygrałyśmy różnicą aż 14 punktów. Powiem jeszcze jedno. Zupełnie inaczej gra się przy tak znakomitym dopingu. Kibice w hali stworzyli w hali taką atmosferę, jakiej jeszcze nigdy tu nie doświadczyłam - powiedziała Gulak-Lipka. Pod wrażeniem zachowania kibiców był też Omanic. - Przez kilka lat narzekałem, że w Toruniu brakuje fanów. Ludzie przychodzą, ale siedzą cicho. W środę chyba wszyscy widzieli, jak dużo mogą zrobić kibice. Przy takim głośnym dopingu, dziewczyny grały znakomicie - powiedział toruński szkoleniowiec " :mrgreen:

Dla mnie wszystko jasne

Pozdro dla wspaniałego KK(oni są the best) :lol:

pawlo
Nowy na forum

Postautor: pawlo » 27 lutego 2010, 02:09

Jeżeli nie potrafisz zrozumieć słowa "bez napinki" to na prawde brawo dla Ciebie. Jeżeli będę na następnym meczu to z chęcią do was podejdę i porozmawiam. I nie śmiej się z Klubu Kibica jasne? 8)
Ewelina Gala #23

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 27 lutego 2010, 12:01

Po każdym meczu poproszę o relację na priv. Nie mają tu żadne dopiski "bez napinki" "btw" czy "off topic"

Swoje sprawy załatwiajcie we własnym gronie. Tutaj chcemy relacje kibicowskie.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Wróć do „Kibice”