Koledzy z Leszna zrozumieli ten blad jak rowniez niech to bedzie przestroga dla innych zeby nie dopuszczali do takich sytuacji.
I tym miłym akcentem zakonczmy temat
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
kwassek pisze:Endrju pisze:Jezeli faktycznie byla taka koszulka... to trzeba sobie zadac pytanie... czy to byla koszulka kogos z klubu kibica z leszna i jaki jest ich stosunek do tego.
Osobiscie np. nie mam zamiaru odpowiadac za czyny jakiegos Stilonowca ktory w przerwie zimowej odwiedza hale i wjezdza w jakiejs koszulce Anty Wisła, Anty ŁKS czy innej... Kupił bilet i prawda jest taka ze nikt nie jest w stanie go wyrzucic z tej hali.
W takim razie jestescie cipami skoro nie mozecie zareagowac
Mysle ze zarowno Wisła jak i ŁKS biora na siebie cala odpowiedzialnosc za to co wydarzy sie na hali ... A p... ze ktos z kosmosu przyszedl w takiej a nie innej koszulce i nie jest w klubie kibica szczerze mam w dupie
wlodi9 pisze:
To Wy jakby wszedl jakis ziomek na Wasz mecz w koszulce antyAZS Gorzow np. to go przyprowadzicie do porzadku, rozumiem??

Marco pisze:wlodi9 pisze:
To Wy jakby wszedl jakis ziomek na Wasz mecz w koszulce antyAZS Gorzow np. to go przyprowadzicie do porzadku, rozumiem??
nie nie przyprowadzę go do porządku i nie każe mu jej ściągnać ale liczę się z konsekwencjami wobec Wisły jak taki wyczyn zostanie potraktowany w Gorzowie gdy info tam dotrze.
wlodi9 pisze:Marco pisze:wlodi9 pisze:
nie nie przyprowadzę go do porządku i nie każe mu jej ściągnać ale liczę się z konsekwencjami wobec Wisły jak taki wyczyn zostanie potraktowany w Gorzowie gdy info tam dotrze.
No wlasnie tak tez myslalem, czyli wg Kwasska jestescie "cipami" .

wlodi9 pisze:No i ok. Widze ze nie ma sensu z Wami gadac na ten temat, bo to sa 2 RÓZNE światy
Tylko jeszce jedno, co taki AZS Gorzów, bez obrazy, moze zrobic przeciwko Stilonowcom??

wlodi9 pisze:A czy ja napisalem ze cala niemal WLKP trzyma z Kolejorzem?? Napisalem ze sa kibice Kolejorza.
Nie wiem czy probowaly nawiazac porozumienie, ale marne szanse na pewno.
I nigdy nie napisalem ze jestesmy cudowni, przyznalem ze jest to kibic Tęczy. Czlowiek uczy sie na bledach.
Wam jest latwo o tym wszystkim mowic, bo Wy macie caly "palac z podworzem" a AZS, czy my i inni tylko "podworko"

wlodi9 pisze:A czy ja napisalem ze cala niemal WLKP trzyma z Kolejorzem?? Napisalem ze sa kibice Kolejorza.
Nie wiem czy probowaly nawiazac porozumienie, ale marne szanse na pewno.
I nigdy nie napisalem ze jestesmy cudowni, przyznalem ze jest to kibic Tęczy. Czlowiek uczy sie na bledach. Wam jest latwo o tym wszystkim mowic, bo Wy macie caly "palac z podworzem" a AZS, czy my i inni tylko "podworko"
Endrju pisze:Mysle ze Marco i Kwasek dosadnie wyczerpał temat:
Koledzy z Leszna zrozumieli ten blad jak rowniez niech to bedzie przestroga dla innych zeby nie dopuszczali do takich sytuacji.
I tym miłym akcentem zakonczmy temat
wlodi9 pisze:Dobra , mozemy skonczyc to?? Popelnilismy blad ,pewnie poniesiemy tego konsekwencje, ale co zrobic, teraz jest juz za pozno ...

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości