Tęcza - AZS Jelenia Góra

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 07 października 2008, 09:30

Mysle ze Marco dosadnie wyczerpał temat:
Koledzy z Leszna zrozumieli ten blad jak rowniez niech to bedzie przestroga dla innych zeby nie dopuszczali do takich sytuacji.
I tym miłym akcentem zakonczmy temat :wink:
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 07 października 2008, 12:21

kwassek pisze:
Endrju pisze:Jezeli faktycznie byla taka koszulka... to trzeba sobie zadac pytanie... czy to byla koszulka kogos z klubu kibica z leszna i jaki jest ich stosunek do tego.
Osobiscie np. nie mam zamiaru odpowiadac za czyny jakiegos Stilonowca ktory w przerwie zimowej odwiedza hale i wjezdza w jakiejs koszulce Anty Wisła, Anty ŁKS czy innej... Kupił bilet i prawda jest taka ze nikt nie jest w stanie go wyrzucic z tej hali.

W takim razie jestescie cipami skoro nie mozecie zareagowac

Mysle ze zarowno Wisła jak i ŁKS biora na siebie cala odpowiedzialnosc za to co wydarzy sie na hali ... A p... ze ktos z kosmosu przyszedl w takiej a nie innej koszulce i nie jest w klubie kibica szczerze mam w dupie

To Wy jakby wszedl jakis ziomek na Wasz mecz w koszulce antyAZS Gorzow np. to go przyprowadzicie do porzadku, rozumiem??

I nie p... ze z kosmosu, powiedzialem ze moj kolega, a ze nie jestem prawdziwym kibicem pilki to nie zareagowalem proste :wink:
T Ę C Z A
L E S Z N O

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 07 października 2008, 12:34

a czy do CIEBIE nie dotarlo to co marco pisal ?

Koszulki Anty Wisły vel z przekreslona gwiazda sa symbolem kibiców Cracovii... I w dupie to mamy czy takie beda sie pojawialy na halach w Polkowicach, Lesznie, Gorzowie czy gdziekolwiek indziej ...

A tlumaczenie ze nie jest sie prawdziwym kibicem pilki, jakos do mnie nie dociera. Ktos madrze napisal ze w polkowicach za wybryk slynnego Bodzia - cierpiala cala grupa. Podobnie tez bylo z Gorzowem, kiedy to jedna osoba od nas oberwala od Stilonowca...

I wcale nikt nikogo nie chce straszyc itp... Ale wkurwia nas pisanie ze to nie byla osoba z mlyna, nie byla zwiazana z naszym klubem kibica, byl to kibic pilkarski ktory nie wiedziec czemu przyszedl na hale (pogadac sobie z Wlodim)... Jest jeszcze duzo przykladow innych druzyn ale nie chce mi sie tu przytaczac. Po prostu takie p... jest zbyteczne .... Trzeba czasem przyznac sie do bledu i tyle.

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 07 października 2008, 13:30

Ja nie napisalem ze on jest kibicem pilkarskim :lol: , po prostu przyszedl w bluzie, a ze bylo goraco to ja sciagnal, tak jak juz pisalem nie liczac sie z konsekwnecjami. I byl to kiibc Tęczy :!:

Aha i nie odp na pytanie co do koszulki np Anty AZS Gorzow.
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 07 października 2008, 13:47

wlodi9 pisze:
To Wy jakby wszedl jakis ziomek na Wasz mecz w koszulce antyAZS Gorzow np. to go przyprowadzicie do porzadku, rozumiem??

nie nie przyprowadzę go do porządku i nie każe mu jej ściągnąć ale liczę się z konsekwencjami wobec Wisły jak taki wyczyn zostanie potraktowany w Gorzowie gdy info tam dotrze.

Jeśli rajcuje twojego kolegę robienie przypału jeżdzącym na wyjazdy kibicom Tęczy to tylko i wyłącznie wasza sprawa i wasza odpowiedzielaność.
Ostatnio zmieniony 07 października 2008, 13:49 przez Marco, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 07 października 2008, 13:49

Marco pisze:
wlodi9 pisze:

nie nie przyprowadzę go do porządku i nie każe mu jej ściągnać ale liczę się z konsekwencjami wobec Wisły jak taki wyczyn zostanie potraktowany w Gorzowie gdy info tam dotrze.

No wlasnie tak tez myslalem, czyli wg Kwasska jestescie "cipami" . :roll:
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 07 października 2008, 13:50

wlodi9 pisze:
Marco pisze:
wlodi9 pisze:

nie nie przyprowadzę go do porządku i nie każe mu jej ściągnać ale liczę się z konsekwencjami wobec Wisły jak taki wyczyn zostanie potraktowany w Gorzowie gdy info tam dotrze.

No wlasnie tak tez myslalem, czyli wg Kwasska jestescie "cipami" . :roll:

jakbyśmy chcieli to byśmy mu powiedzieli zeby zdjął ale nam to nie przeszkadza i tym się różnimy i zdajemy sobie sprawę z konsekwencji kosuzlek antyŁKS jeśli by np ktoś u nas na koszykówce takowych się pojawił (przykład)

nie bo my jesteśmy kibicami piłkarskimi i nie wychowujemy siebie w duchu zachowań halowych :)

my mamy porządek bo go sobie umiemy zaprowadzić a wy jesteście "cipami" bo go nie umiecie i się boicie
Ostatnio zmieniony 07 października 2008, 14:00 przez Marco, łącznie zmieniany 3 razy.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 07 października 2008, 13:51

No i ok. Widze ze nie ma sensu z Wami gadac na ten temat, bo to sa 2 RÓZNE światy :wink:

Tylko jeszce jedno, co taki AZS Gorzów, bez obrazy, moze zrobic przeciwko Stilonowcom??
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 07 października 2008, 13:59

wlodi9 pisze:No i ok. Widze ze nie ma sensu z Wami gadac na ten temat, bo to sa 2 RÓZNE światy :wink:

tak dwa różne światy, u was moda na piłkarskie zapanowała i skończ z tą propagandą, wpisy że cała niemal Wielkopolska trzyma z Lechem a teraz chcecie się odcinać od tego?? :))

Tylko jeszce jedno, co taki AZS Gorzów, bez obrazy, moze zrobic przeciwko Stilonowcom??

a co mnie to obchodzi?? :) ich podwórko ich problemy , my mamy swoje i o nie nikt się nie martwi

a czy kiedykolwiek obie strony poprzez kontakty klubów próbowały nawiązać porozumienie w tej kwestii?

macie te Kluby Kibica które nic nie robią by poprawiać sytuacje tylko mydlenie oczu i oszukiwanie samych siebie jacy to koszykarscy fani w Polsce są cudowni i hasło TO NIE MY, TO ONI zawsze w modzie.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 07 października 2008, 14:06

A czy ja napisalem ze cala niemal WLKP trzyma z Kolejorzem?? Napisalem ze sa kibice Kolejorza.

Nie wiem czy probowaly nawiazac porozumienie, ale marne szanse na pewno.

I nigdy nie napisalem ze jestesmy cudowni, przyznalem ze jest to kibic Tęczy. Czlowiek uczy sie na bledach. Wam jest latwo o tym wszystkim mowic, bo Wy macie caly "palac z podworzem" a AZS, czy my i inni tylko "podworko"
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 07 października 2008, 14:10

wlodi9 pisze:A czy ja napisalem ze cala niemal WLKP trzyma z Kolejorzem?? Napisalem ze sa kibice Kolejorza.

nigdzie zaden klub nie ma 100%

nie chrzań, Legia z zakazem dogaduje się z Lechem (wrogowie straszni), a tu zapewne sympatycy w mniejszym czy w większym stopniu obu klubów, bo nie sądzę by ktoś specjalnie prowokował non stop kogoś przeciwko komuś bo to nie ma sensu.

I nigdy nie napisalem ze jestesmy cudowni, przyznalem ze jest to kibic Tęczy. Czlowiek uczy sie na bledach.

w takim razie nic was nie nauczyły przypadki POlkowic i Gorzowa

Wam jest latwo o tym wszystkim mowic, bo Wy macie caly "palac z podworzem" a AZS, czy my i inni tylko "podworko"

chciałbyś się zamienić miastem i klimatem? nie sądzę więc nie mów mi komu gdzie jest łatwo
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 07 października 2008, 14:15

wlodi9 pisze:A czy ja napisalem ze cala niemal WLKP trzyma z Kolejorzem?? Napisalem ze sa kibice Kolejorza.

I nigdy nie napisalem ze jestesmy cudowni, przyznalem ze jest to kibic Tęczy. Czlowiek uczy sie na bledach. Wam jest latwo o tym wszystkim mowic, bo Wy macie caly "palac z podworzem" a AZS, czy my i inni tylko "podworko"

Ehh kolezko ... no i po ostatniej wypowiedzi widze ze nie rozumiesz problemu. Jakbys nie wiedzial na ŁKSie i Wisle są również "osoby decyzyjne" ktore ze tak powiem maja lekko wyjebane na koszykowke. I czasem bywaja takie sytuacje ze mamy lekko mowiac pod górke.

Z tym ze my liczymy sie z tym ze bierzemy wszystko na siebie, wlacznie z tym ze moze sie to nie spodobac owym osobom decyzyjnym, co w konsekwencji moze skonczyc sie jednym... (chyba nie musze wyjasniiac dalej)

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 07 października 2008, 14:18

Tylko ze Kolejorz i Legia sa rowni "sile" podobnie Wisła i ŁKS,a AZS i Stilon - bez porownania.

Chyba bym sie nie chcial zamienic klimatem, ale nie o to mi chodzilo.

Dobra , mozemy skonczyc to?? Popelnilismy blad ,pewnie poniesiemy tego konsekwencje, ale co zrobic, teraz jest juz za pozno ...
T Ę C Z A
L E S Z N O

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 07 października 2008, 14:24

Naszczescie koszykówka w Gorzowie jest narazie neutralna i nie ma takiego podziału jak na Stilon/Stal ;) i odpukac niech długo tak pozostanie :wink:.
Endrju pisze:Mysle ze Marco i Kwasek dosadnie wyczerpał temat:
Koledzy z Leszna zrozumieli ten blad jak rowniez niech to bedzie przestroga dla innych zeby nie dopuszczali do takich sytuacji.
I tym miłym akcentem zakonczmy temat :wink:

Amen
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 07 października 2008, 18:54

wlodi9 pisze:Dobra , mozemy skonczyc to?? Popelnilismy blad ,pewnie poniesiemy tego konsekwencje, ale co zrobic, teraz jest juz za pozno ...

no to zakończmy to tak.

jakie chcesz konsekwencje ponieść? do Krakowa nie przyjeżdżacie nigdy i teraz tym bardziej nie przyjedziecie.

Wisła ma do was przyjechać i po liściu sprzedać? musiałaby Wisła nie mieć nic do roboty by się aż tak mobilizować, i w ogóle po jakiego grzyba takie akcje wobec spokojnych fanów kosza?

i przy całym zrozumieniu ale mimo, że tam sympatie piłkarskie są bardzo oczywiste, to fanów Tęczy traktujemy jako fanów koszykówki

nie spinajcie tak 4 liter jakbyśmy mieli was za chwilę zjeść :))

wyciągajcie wnioski i niech wam koledzy przypału nie robią bo to nikomu nie służy

Niech wszyscy jeżdżą po Polsce jak do tej pory by nikt z żadnej ekipy nie miał problemów bo to kosz, a nie piłka.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Wróć do „Kibice”