Postautor: fmaster » 01 lutego 2009, 11:57
ja nie pouczam i nie mowie co macie robic, pisze tylko, ze dla mnie jestescie slabym klubem kibica a na dodatek uwazacie, ze spelniacie swoja role znakomicie bo organizujecie doping, krzyczycie ile sil w gardlach, itp. Chwala Wam za to, ale jak na KK to zdecydowanie za malo. Moze i jestem gawedziarzem, ale po to jest forum, zeby sobie pogawedzic. Ja juz mialem swoj czas w KK, teraz jest czas innych. Ja robie tyle ile moge, adekwatnie do moich mozliwosci. KK z zalozenia powinien robic o wiele wiecej. A co robi klub kibica i jak to robi? Widac bylo na meczu z Fenerbahce. Widzialem przed meczem wypowiedzi bodajze Sweterka w telewizji, czytalem w gazetach jak to bedzie super, ekstra oprawa, szykujemy cos specjalnego, itp. Mowie sobie w duchu, no w koncu cos bedzie sie dzialo. I co? Po prostu żal. Gdyby nie klub, ktory kupil flagi i szaliki to byłaby kaplica. A Wy zamiast sie uderzyć w piersi, to jeszcze kubeł pomyj wylewacie na klub - bo nie zadziałały bramki, bo był wodzirej, itd. Złej baletnicy.... wiecie co.
I nie mow prosze, zebym przyszedl do Was, podrzucil jakis pomysl, czy cos zrobil. Robie tyle ile moge, na mecz z Fene przyprowadzilem dwie grupy zorganizowane, razem 55 osob, z czego 30 pierwszy raz bylo na meczu. Na wiekszosc meczow przyprowadzam swoich uczniow, poswiecam prywatny czas, wiec robie co moge, nie bedac w KK. Ale jeszcze raz powtarzam, wedlug mnie KK powinien robic o wiele wiecej i o wiele lepiej niz do tej pory.
Pozostańmy przy różnicy zdań i zakończmy dyskusję, niech każdy wyciągnie wnioski i oby było lepiej.