Euroliga kibicowsko

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 31 stycznia 2009, 21:40

fmaster pisze:swoimi pomysłami dzieliłem się wielokrotnie, ale albo były zbyt nowatorskie, albo zbyt skomplikowane albo czasochłonne. Ja też przychodzę na Lotos dopingować, ale niekoniecznie wśród tych co mi dupę obrabiają. Bo równie dobrze mogę drzeć ryja spod drugiego kosza.

Rzymi nie rozwalaj mnie proszę, młodość ma swoje prawa, ale przecież nie będę Ci tłumaczył jak dziecku. Rozbierz na czynniki pierwsze wypowiedź ćwoka i skumasz

To mnie wytłumacz jak dziecku: jak tamta wypowiedz mogła wpłynąć na wizerunek kibiców Wisły.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 31 stycznia 2009, 21:53

A do dam do tematu:

Dziś na meczu Lider - Kadus - nasz zarząd pokazywał nam filmiki z meczu Lotosu na otwarcie hali z Fenerbahce
Powiem tyle - prezenatcja składu - atmosfera na hali, oprawa - miazga - i wielkie gratulacje dla Lotosu za całokształt na tamtym meczu...
Kiedy ja sie doczekam czegoś takiego w Pruszkowie?
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

Obrazek
Obrazek

walczacy z wiatrakami
Żak

Postautor: walczacy z wiatrakami » 01 lutego 2009, 00:12

fmaster pisze:swoimi pomysłami dzieliłem się wielokrotnie, ale albo były zbyt nowatorskie, albo zbyt skomplikowane albo czasochłonne.

ja znam tylko jedną osobę, która wielokrotnie dzieli się pomysłami co do dopingu, ale jakby siedzi w "młynie". Reszta ma jakby troszkę wyj.....
I rzeczywiście czasami pomysły są skomplikowane, ale nigdy nikomu nie brakowało czasu na realizację. Czasami brakowało kaski i tylko kaski.
No ale cóż "jak chce sie komuś dowalić to zawsze się znajdzie powód"

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 01 lutego 2009, 00:20

Łukasz (L) pisze:A do dam do tematu:

Dziś na meczu Lider - Kadus - nasz zarząd pokazywał nam filmiki z meczu Lotosu na otwarcie hali z Fenerbahce
Powiem tyle - prezenatcja składu - atmosfera na hali, oprawa - miazga - i wielkie gratulacje dla Lotosu za całokształt na tamtym meczu...
Kiedy ja sie doczekam czegoś takiego w Pruszkowie?

Pewnie jak wejdziecie do FGE i beda sukcesy :P
T Ę C Z A
L E S Z N O

fmaster
Żak

Postautor: fmaster » 01 lutego 2009, 09:57

ja nikomu nie dowalam, mowie tylko co mi sie nie podoba. I nawet jesli moja opinia bylaby odosobniona to swojego zdania nie zmienie. Mlyn Lotosu jest sredni, spoczal na laurach, nie rozwija sie. Tyle w tym temacie.

Co do ćwoka to też ostatni wpis: koleś mnie obraził i wyraził swoją opinię w sposób typowy dla ćwoka - chcesz atmosfere flag i kaczuszek to wypier na Małysza - zaiste logika i styl wypowiedzi godna prawdziwego kibica.

Tyle w obu tematach - grzejcie się we własnym sosie, zobaczymy jak będzie wyglądał młyn lotosu za 5 lat? To samo pytanie zadawałem 5 lat temu no i moje przypuszczenia się potwierdziły. Niestety

walczacy z wiatrakami
Żak

Postautor: walczacy z wiatrakami » 01 lutego 2009, 10:20

uwielbiam takich co dużo gadają a nic nie robią :lol:

często jest do dupy i nikt temu nie przeczy, ale coś próbujemy robić. Mimo różnic zdań, mimo tego,że czasami nie możemy na siebie patrzeć siedzimy razem i wydzieramy się. Nikt z nas nie "zabiera swoich zabawek i nie idzie na inne podwórko" tylko siedzimy razem i wrzeszczymy!
A uwierz były momenty żeby rzucić to wszystko i przenieść się w inny sektor hali. Ale mi zależy i dlatego dalej siedzę w młynie i próbuję coś zrobić.

fmaster napisał:
swoimi pomysłami dzieliłem się wielokrotnie, ale albo były zbyt nowatorskie, albo zbyt skomplikowane albo czasochłonne.

pozwolę sobie zadać pytanie - KOMU I GDZIE MÓWIŁEŚ O SWOICH POMYSŁACH? KTO I KIEDY POWIEDZIAŁ CI, ŻE SĄ ZBYT NOWATORSKIE , SKOMPLIKOWANE CZY TEŻ CZASOCHŁONNE?

od lat siedzę w tym wszystkim, od lat czekam na kogoś kto przyjdzie i powie "słuchaj mam pomysł". I ciągle widzę te same osoby i ciagle te same osoby coś rabią. Ale robią i chwała im za to :D

w tzw KK nadchodzą zmiany, niedługo będzie spotkanie więc zapraszamy! Przydź i pokaż co potrafisz w końcu masz tyle pomysłów. W końcu zależy nam na tym samym. No chyba że jednak nie....

fmaster
Żak

Postautor: fmaster » 01 lutego 2009, 10:27

widzisz zgadzamy się jeśli chodzi o istotę sprawy - jest do dupy. Ja zwinąłem swoje zabawki, przeniosłem się do innego sektora, ale nadal robię to co robiłem w młynie - drę ryja ile wlezie. Czyli dokładnie to samo co wy. Oby zmiany w KK wyszły na lepsze, dziękuję za zaproszenie, ale nie skorzystam.

walczacy z wiatrakami
Żak

Postautor: walczacy z wiatrakami » 01 lutego 2009, 11:04

fmaster pisze:widzisz zgadzamy się jeśli chodzi o istotę sprawy - jest do dupy. Ja zwinąłem swoje zabawki, przeniosłem się do innego sektora, ale nadal robię to co robiłem w młynie - drę ryja ile wlezie. Czyli dokładnie to samo co wy. Oby zmiany w KK wyszły na lepsze, dziękuję za zaproszenie, ale nie skorzystam.

dla mnie jesteś gawędziarzem i już :twisted:
nas pouczasz mówisz co mamy zrobić a sam siedząc w innym sektorze co robisz?Masz tyle pomysłów zrób coś. Czemu nie zachęcisz siedzących obok Ciebie ludzi do większego zaangażowanie? czemu nie zrobisz czegość by Twój sektor zaczął żyć? By był lepszy od naszego? Uwierz my nie mamy monopolu na prowadzenie dopingu itd

A z zaproszenia nie skorzystasz z prostej przyczyny - lubisz dużo mówić i nic wiecej :lol: dlatego ja będę dalej "coś tam coś tam" robić a Ty sobie dalej gadaj i narzekaj bo chyba w tym jesteś najlepszy :lol:

fmaster
Żak

Postautor: fmaster » 01 lutego 2009, 11:57

ja nie pouczam i nie mowie co macie robic, pisze tylko, ze dla mnie jestescie slabym klubem kibica a na dodatek uwazacie, ze spelniacie swoja role znakomicie bo organizujecie doping, krzyczycie ile sil w gardlach, itp. Chwala Wam za to, ale jak na KK to zdecydowanie za malo. Moze i jestem gawedziarzem, ale po to jest forum, zeby sobie pogawedzic. Ja juz mialem swoj czas w KK, teraz jest czas innych. Ja robie tyle ile moge, adekwatnie do moich mozliwosci. KK z zalozenia powinien robic o wiele wiecej. A co robi klub kibica i jak to robi? Widac bylo na meczu z Fenerbahce. Widzialem przed meczem wypowiedzi bodajze Sweterka w telewizji, czytalem w gazetach jak to bedzie super, ekstra oprawa, szykujemy cos specjalnego, itp. Mowie sobie w duchu, no w koncu cos bedzie sie dzialo. I co? Po prostu żal. Gdyby nie klub, ktory kupil flagi i szaliki to byłaby kaplica. A Wy zamiast sie uderzyć w piersi, to jeszcze kubeł pomyj wylewacie na klub - bo nie zadziałały bramki, bo był wodzirej, itd. Złej baletnicy.... wiecie co.
I nie mow prosze, zebym przyszedl do Was, podrzucil jakis pomysl, czy cos zrobil. Robie tyle ile moge, na mecz z Fene przyprowadzilem dwie grupy zorganizowane, razem 55 osob, z czego 30 pierwszy raz bylo na meczu. Na wiekszosc meczow przyprowadzam swoich uczniow, poswiecam prywatny czas, wiec robie co moge, nie bedac w KK. Ale jeszcze raz powtarzam, wedlug mnie KK powinien robic o wiele wiecej i o wiele lepiej niz do tej pory.
Pozostańmy przy różnicy zdań i zakończmy dyskusję, niech każdy wyciągnie wnioski i oby było lepiej.

fmaster
Żak

Postautor: fmaster » 01 lutego 2009, 13:21

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 01 lutego 2009, 15:52

Drogi fmasterze:

rzymi pisze:W jaki sposób zepsuł wizerunek kibiców Wisły?

Greebo pisze:To mnie wytłumacz jak dziecku: jak tamta wypowiedz mogła wpłynąć na wizerunek kibiców Wisły.

walczacy z wiatrakami pisze:pozwolę sobie zadać pytanie - KOMU I GDZIE MÓWIŁEŚ O SWOICH POMYSŁACH? KTO I KIEDY POWIEDZIAŁ CI, ŻE SĄ ZBYT NOWATORSKIE , SKOMPLIKOWANE CZY TEŻ CZASOCHŁONNE?

oto kilka pytań, które zostały Tobie zadane lecz nie udzieliłeś na nie odpowiedzi. Wiele osób chciało by te odpowiedzi poznać. Więc nie pozwól nam dłużej czekać.
ObrazekObrazek

walczacy z wiatrakami
Żak

Postautor: walczacy z wiatrakami » 01 lutego 2009, 16:12

fmaster pisze:I nie mow prosze, zebym przyszedl do Was, podrzucil jakis pomysl, czy cos zrobil. Robie tyle ile moge, na mecz z Fene przyprowadzilem dwie grupy zorganizowane, razem 55 osob, z czego 30 pierwszy raz bylo na meczu. Na wiekszosc meczow przyprowadzam swoich uczniow, poswiecam prywatny czas, wiec robie co moge, nie bedac w KK. Ale jeszcze raz powtarzam, wedlug mnie KK powinien robic o wiele wiecej i o wiele lepiej niz do tej pory.
Pozostańmy przy różnicy zdań i zakończmy dyskusję, niech każdy wyciągnie wnioski i oby było lepiej.

55 osób? jaki potencjał :D trzeba było to wykorzystać! No ale lepiej gadać i twierdzić że inni muszą ja nie:evil:

i jeszcze jedno:
Ja juz mialem swoj czas w KK, teraz jest czas innych

mnie bardzo ciekawi kiedy Ty ten swój czas w KK miałeś? I co będąc tam zrobiłeś?

zastanawiam się co by było gdyby każdy z nas (a wyobraź sobie większość ma juz ok 10letni staż) stwierdziło to co Ty. Pewnie nic...

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 01 lutego 2009, 16:17

Powiedziałeś tak:

Gdyby nie klub, ktory kupil flagi i szaliki to byłaby kaplica. A Wy zamiast sie uderzyć w piersi, to jeszcze kubeł pomyj wylewacie na klub - bo nie zadziałały bramki, bo był wodzirej, itd. Złej baletnicy.... wiecie co.

Ja mam też do Ciebie małe pytanie - który KK w Polsce - oprócz Wisły i ŁKS - jest w stanie zrobić na jeden mecz 4 tyś flag na sztycy - o ile sie nie myle - taka liczba.... oraz duża ilośc szalików - jako sam KK bez pomocy klubu...?
Bo wydaje mi się że KK w Polsce - na koszu kobiet - oprócz tyh dwóch wymienionych wyżej - zrzeszają mniej więcej - no liczmy 30-50 osób... i dla nas (włączam także KK Lidera) taki wydatek jest nie do osiągnięcia...

Moze źle zrozumiałem kontekst - ale chyba chodzi Ci o te flagi na prezentacje?
Takie jest moje zdanie jak i zdanie wszystkich osób z Pruszkowa które były na meczu przy okazji MPJS - wszyscy byli pod wrażeniem....

I jeszcze małe pytanie - co wg. Ciebie ma jeszcze robić KK - oprócz wspierania zespołu - u siebie na hali przed wszystkim ale i na wyjazdach?
Prosze o odpowiedź
PZDR
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

Obrazek
Obrazek

fmaster
Żak

Postautor: fmaster » 01 lutego 2009, 18:09

Łukasz źle zrozumiałeś kontekst... nie twierdzę, że KK ma kupować flagi. KK ma dopingować, pozyskiwać i wychowywać kibiców, robić oprawy i przyczyniać się do wzrostu popularności klubu.

Swoje pomysły zgłaszałem zarówno na spotkaniach KK, jak i na spotkaniach z zarządem klubu. Jako jeden z pierwszych poruszyłem temat wodzireja - zostałem zakrzyczany słowami typu, że nikt nie będzie organizował za nas dopingu. Pomysł, aby koszykarki i kibice wspólnie odwiedzali szkoły też nie został podjęty. Podobnie było z konkursem plastycznym o tematyce koszykarskiej. Ułożenie współpracy z orkiestrą Pstrąga też się nie spodobało, bo po co nam orkiestra. Zrezygnowałem jak ktoś mi powiedział, że pomysł, aby kibice zrobili pamiątkową tabliczkę z podziękowaniem dla sponsorów, jest idiotyczny.

Na temat kibicow Wisly sie nie wypowiadam. Jeden z nich okazal sie ćwokiem, co do innych mam jak najlepsze zdanie.

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 01 lutego 2009, 18:15

No to po pierwsze. Dziewczyny bywają same w szkołach lub w domu dziecka.
Ostatnio nawet sam się z nimi spotkałem na 'gali' wręczenia nagród za rozgrywki ligi bowlingowej dla młodzieży z gdyńskich szkół. Wklejasz linki z telewizji internetowej to cofnij się parę stron i zobaczysz o czym mówię.
A po drugie. Czy to w ogóle wiesz co mówisz? Kibic Wisły okazał się ćwokiem? Chyba się lekko leciutko pomyliłeś bo to nie kibic Wisły kazał Ci wypier...ać na Małysza.. więc lepiej zastanów się dwa razy zanim napiszesz podobną bzdurę..
ObrazekObrazek

Wróć do „Kibice”