22 kolejka: Orzeł Polkowice - Odra Brzeg

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Wojtek
Żak

Postautor: Wojtek » 05 marca 2007, 07:32

Misiex pisze:Jeszcze jakbyś doczytał "pozdro dla kumatych" to byłoby super :roll: .

Nie umiesz czytać? Nie pisz! Nie wkurwiaj!

A my swoje... Legia & Lech :wink: . I dalej pozdro dla kumatych :wink:

Gdzie są administratorzy :lol: :lol: :lol: bo jak to czytaja dzieci z neostradą z polkowic to mogą być szkody psychiczne :lol: :lol: :lol:

Michal-Lemberg
Amator

Postautor: Michal-Lemberg » 05 marca 2007, 07:38

Misiex pisze:Przekroczyłem granice bo ja z kolei nie mam sił do tych brzeżan... Napisałem "Lech & Legia - pozdro dla kumatych" a ty mnie do psychiatryka wysyłasz? Może sam się tam udaj skoro widzisz tu... właściwie chuj wie co masz do tego tekstu... :roll:

No nie gadaj, że widziałeś teksty "pozdro dla kumatych"... Jestem pełen podziwu dla tego. To jeszcze spytaj swojego starszego brata (tego, który ma 12 lat) co one znaczą :roll: .

I będę ci zwracał tak uwagę, jak uznam to za stosowne, jak będziesz się np. wpierdalał w nie swoje sprawy. No, ale nawet w mieście Brzeg niektórzy mają policyjne zwyczaje...

Nie wysyłam Cię do psychiatryka, ani nikogo. Też kłania się czytanie ze zrozumieniem. Jakbyś nie zauważył tekst mój miał zabarwienie humorystyczne. Jak uraziłem, to przepraszam. Jezus, Wam wszystko trzeba wyjaśniać. A tak apropos... Z moim 12 letnim bratem nie rozmawiam, bo on nie ma ze mną o czym. Ja chodzę dopiero do starszaków, zaś on jest asem w podstawówce i jak nie ma rodziców w domu, to mi z tajniaka lepy sprzedaje. Poza tym rodzice zastanawiają się, aby wyłączyć mi Neostradę. Dobra, Misiex, ja lecę, bo Pani Przedszkolanka woła, czas na leżakowanie. :lol:

Kończmy ten temat już, bo to nie ma nic wspólnego z meczem CCC-Odra lub sytuacją kibicowską w Polkowicach. A szczerze mówiąc: nie chce mi się już wypisywać nic na temat socjotopografii w przedszkolu. :D

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 05 marca 2007, 07:48

PDK, KMWTW, SLD, LSD, NOP, PKP ....

Wyluzujcie Panowie, dyskutujcie a nie obrażajcie.

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 05 marca 2007, 10:13

Wojtek pisze:
Misiex pisze:Jeszcze jakbyś doczytał "pozdro dla kumatych" to byłoby super :roll: .

Gdzie są administratorzy :lol: :lol: :lol: bo jak to czytaja dzieci z neostradą z polkowic to mogą być szkody psychiczne :lol: :lol: :lol:

To dla Ciebie będzie też lepiej jak byś tego nie czytał bo będziesz miał szkody psychiczne, chyba że już masz :wink:
A Polkowic raczej z dużej litery :?

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 05 marca 2007, 15:00

Lech & Legia? To jak tak, to ja obwieszczam światu, że Śląsk zawarł zgodę z Cracovią i Widzewem. Laughing Drogi Panie, Smoleń przy Panu wysiada...

Misiex napisał PDK więc wiadomo, że nie za kumasz, bo nikt nie zrozumie poza samymi zainteresowanymi, którzy rozumieją o co chodzi w określeniu
"Lech & Legia" i co się, że tak powiem pod tymi wyrazami kryje.

Pozdrawiam

PS niech moderatorzy zamkną temat, chyba, że ktoś ma jeszcze foty.
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 05 marca 2007, 16:27

Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

enkey41
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: enkey41 » 05 marca 2007, 18:05

fajowo wyszła ta Fala:D:D oby tak dalej...
EURO 2008 SIĘ ZBLIŻAAA !!!
DUUUUŻYMI KROKAMI !!!

POLSKA!!!!!!
DO BOJU!!!!!!

Awatar użytkownika
19andrew81
Żak

Postautor: 19andrew81 » 05 marca 2007, 18:16

Michal-WKS pisze:

Mam trudności z hebrajskim. :D Nie mam już sił do tych polkowiczan. Rynek w tym ich miasteczku jest, zabytkowy wiatrak jest, basen jest, hala jest, ciekawe tylko czy szpital psychiatryczny się tam również znajduje (oczywiście z całym szacunkiem)? :D Chłopaki z Polkowic, dajcie już spokój tym lubinkom i Pyrom, bo jeszcze zasilicie jego szeregi. :P

A tak swoją drogą... Misiex, teksty typu "pozdro dla kumatych" widziałem już setki razy na onecie lub 90minut.pl i uwierz mi, jak coś takiego widzę, to załamuję ręce. Po prostu nie reaguję już na to. I nie unoś tak się, bo starałem się zwrócić uwagę w sposób zaowolowany a nie chamski, zaś Ty pewne granice przekroczyłeś. Jakie miasto, takie zwyczaje... :D Mimo wszystko pzdr!

Hey Śląsk!

eeeeeeeeee sorki ale nie istotne ze jestes z Brzegu ja tez jestem i jak widze co piszesz i slyszalem w autobusie co mowisz to mi rece opadly wiec prosze sam zastanow sie co wygadujesz bo to ty tu rozwinales ten bezsensowny watek o zgodach i niezgodach miedzy pilkarskimi klubami zamiast pisac o tym co dzialo sie na sobotnim meczu i nie odpisuj mi nawet na to bo nie chce mi sie z toba gadac :!: :!: :!:
Wojny się nie uniknie można ją tylko przełożyć aż wróg będzie silniejszy

Michal-Lemberg
Amator

Postautor: Michal-Lemberg » 05 marca 2007, 20:03

19andrew81 pisze:
Michal-WKS pisze:

Mam trudności z hebrajskim. :D Nie mam już sił do tych polkowiczan. Rynek w tym ich miasteczku jest, zabytkowy wiatrak jest, basen jest, hala jest, ciekawe tylko czy szpital psychiatryczny się tam również znajduje (oczywiście z całym szacunkiem)? :D Chłopaki z Polkowic, dajcie już spokój tym lubinkom i Pyrom, bo jeszcze zasilicie jego szeregi. :P

A tak swoją drogą... Misiex, teksty typu "pozdro dla kumatych" widziałem już setki razy na onecie lub 90minut.pl i uwierz mi, jak coś takiego widzę, to załamuję ręce. Po prostu nie reaguję już na to. I nie unoś tak się, bo starałem się zwrócić uwagę w sposób zaowolowany a nie chamski, zaś Ty pewne granice przekroczyłeś. Jakie miasto, takie zwyczaje... :D Mimo wszystko pzdr!

Hey Śląsk!

eeeeeeeeee sorki ale nie istotne ze jestes z Brzegu ja tez jestem i jak widze co piszesz i slyszalem w autobusie co mowisz to mi rece opadly wiec prosze sam zastanow sie co wygadujesz bo to ty tu rozwinales ten bezsensowny watek o zgodach i niezgodach miedzy pilkarskimi klubami zamiast pisac o tym co dzialo sie na sobotnim meczu i nie odpisuj mi nawet na to bo nie chce mi sie z toba gadac :!: :!: :!:

Mistrzu, masz wiadomość na priwie. Miłej lektury albo nie. Ja brudów nie wyciągam jak Ty publicznie na forum. Skończyłem...

PS. Wydawało się mi skromnie, że temat zakończyłem rano, ale widocznie Ty niezbyt uważnie przeczytałeś fragment mojego poprzedniego posta. Być może tylko czekałeś, aby mi dosunąć. Jakby co mam gg i tam zapraszam, o ile priv Ci nie wystarczy. Aha, jak dla mnie: OFF TOPIC!

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 05 marca 2007, 20:16

Widzę że spory między sobą załatwiacie nawet na forum. Głupio to wygląda jak dwóch kolegów po szalu się kłuci. :P

Misiex
Nowy na forum

Postautor: Misiex » 05 marca 2007, 20:56

ginda pisze:Misiex napisał PDK

Ginda, nie operuj takimi skrótami, bo zaraz będziesz musiał się przed niektórymi chłopakami z Brzegu tłumaczyć co to znaczy :D. Bo oni pomyślą, że powstała zgoda Pogoń-Dyskobolia-Korona :lol: .

PS. Apropo wpisu Wojtka, poproszę ostrzeżenie... Poddaję się dobrowolnie karze, złamałem regulamin, więc poniosę konsekwencje...

PS2. Czy mi się zdaje czy Brzeg (nie cały oczywiście, kilku "forumowiczów") jest strasznie zakompleksiony na punkcie Neostrady :roll: ? Ciekawe dlaczego...
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 05 marca 2007, 21:03

To samo zauważyłem koleś Ci pisze że już nie raz widział wpis "Pozdro dla kumatych" a sam nawija oklepanym tekstem o NEOSTRADZIE może oni tylko to tam mają....

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 05 marca 2007, 21:08

Zamknąć temat żeby nikogo nie kusiło?
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 05 marca 2007, 21:10

Tak. Jak ktoś będzie chciał wrzucić zdjęcia czy filmy wrzuci na pod forum.

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 05 marca 2007, 21:16

Nie będzie zamykania!!! Po prostu jak ktoś nie dorósł do dojrzałej dyskusji zostanie pozbawiony możliwości wypowiadania się. Ja nie wierzę w resocjalizację, szkodliwe jednostki należy eliminować ze społeczeństwa!

Ein Volk, Ein Reich, Ein Fuhrer!!! Heil Lisu Moderator !!! :lol:

Wróć do „Kibice”