Misiex pisze:Jeszcze jakbyś doczytał "pozdro dla kumatych" to byłoby super.
Nie umiesz czytać? Nie pisz! Nie wkurwiaj!
A my swoje... Legia & Lech. I dalej pozdro dla kumatych
Gdzie są administratorzy
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
Misiex pisze:Przekroczyłem granice bo ja z kolei nie mam sił do tych brzeżan... Napisałem "Lech & Legia - pozdro dla kumatych" a ty mnie do psychiatryka wysyłasz? Może sam się tam udaj skoro widzisz tu... właściwie chuj wie co masz do tego tekstu...![]()
No nie gadaj, że widziałeś teksty "pozdro dla kumatych"... Jestem pełen podziwu dla tego. To jeszcze spytaj swojego starszego brata (tego, który ma 12 lat) co one znaczą.
I będę ci zwracał tak uwagę, jak uznam to za stosowne, jak będziesz się np. wpierdalał w nie swoje sprawy. No, ale nawet w mieście Brzeg niektórzy mają policyjne zwyczaje...
Wojtek pisze:Misiex pisze:Jeszcze jakbyś doczytał "pozdro dla kumatych" to byłoby super.
Gdzie są administratorzy![]()
![]()
bo jak to czytaja dzieci z neostradą z polkowic to mogą być szkody psychiczne
![]()
![]()
Lech & Legia? To jak tak, to ja obwieszczam światu, że Śląsk zawarł zgodę z Cracovią i Widzewem. Laughing Drogi Panie, Smoleń przy Panu wysiada...
Michal-WKS pisze:Misiex pisze:Jeszcze jakbyś doczytał "pozdro dla kumatych" to byłoby super.
Mam trudności z hebrajskim.Nie mam już sił do tych polkowiczan. Rynek w tym ich miasteczku jest, zabytkowy wiatrak jest, basen jest, hala jest, ciekawe tylko czy szpital psychiatryczny się tam również znajduje (oczywiście z całym szacunkiem)?
Chłopaki z Polkowic, dajcie już spokój tym lubinkom i Pyrom, bo jeszcze zasilicie jego szeregi.
A tak swoją drogą... Misiex, teksty typu "pozdro dla kumatych" widziałem już setki razy na onecie lub 90minut.pl i uwierz mi, jak coś takiego widzę, to załamuję ręce. Po prostu nie reaguję już na to. I nie unoś tak się, bo starałem się zwrócić uwagę w sposób zaowolowany a nie chamski, zaś Ty pewne granice przekroczyłeś. Jakie miasto, takie zwyczaje...Mimo wszystko pzdr!
Hey Śląsk!
19andrew81 pisze:Michal-WKS pisze:Misiex pisze:Jeszcze jakbyś doczytał "pozdro dla kumatych" to byłoby super.
Mam trudności z hebrajskim.Nie mam już sił do tych polkowiczan. Rynek w tym ich miasteczku jest, zabytkowy wiatrak jest, basen jest, hala jest, ciekawe tylko czy szpital psychiatryczny się tam również znajduje (oczywiście z całym szacunkiem)?
Chłopaki z Polkowic, dajcie już spokój tym lubinkom i Pyrom, bo jeszcze zasilicie jego szeregi.
A tak swoją drogą... Misiex, teksty typu "pozdro dla kumatych" widziałem już setki razy na onecie lub 90minut.pl i uwierz mi, jak coś takiego widzę, to załamuję ręce. Po prostu nie reaguję już na to. I nie unoś tak się, bo starałem się zwrócić uwagę w sposób zaowolowany a nie chamski, zaś Ty pewne granice przekroczyłeś. Jakie miasto, takie zwyczaje...Mimo wszystko pzdr!
Hey Śląsk!
eeeeeeeeee sorki ale nie istotne ze jestes z Brzegu ja tez jestem i jak widze co piszesz i slyszalem w autobusie co mowisz to mi rece opadly wiec prosze sam zastanow sie co wygadujesz bo to ty tu rozwinales ten bezsensowny watek o zgodach i niezgodach miedzy pilkarskimi klubami zamiast pisac o tym co dzialo sie na sobotnim meczu i nie odpisuj mi nawet na to bo nie chce mi sie z toba gadac![]()
![]()
ginda pisze:Misiex napisał PDK

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości