Euroliga kibicowsko

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

fmaster
Żak

Postautor: fmaster » 01 lutego 2009, 21:25

wszystkie posty zostaly zebrane w jeden i wydaje mi sie, ze napisal to kibol wisly. jesli ten ćwok nie jest z krakowa to przepraszam kibicow wisly, ze zidentyfikowalem ćwoka jako waszego. Ćwok zawsze jednak pozostanie ćwokiem obojętnie jakiemu klubowi kibicuje. Rzymi nie rób z gówna problemu, kolo zachował się jak ćwok - to jest istota sprawy, a nie to, czy jest kibicem wisły czy innego klubu. Prawdziwy kibic nie powie ci spierdalaj na Malysza jak chcesz machac flagą i tańczyć do kaczuszek. Na tym właśnie polega różnica między ćwokiem a kibicem. Sorry, że tłumaczę Ci to tak dosłownie, ale młody jesteś, fantazja Cię ponosi, ale powinieneś odróżniać ćwoka od kibica. Na razie wyczuwam z twojej strony fałszywie pojętą kibicowską solidarność.
Rzymi a wiesz moze ile razy w ciagu sezonu dziewczyny spotykaja sie z uczniami w gdynskich szkolach? Bo spotkanie w U7 to wynikalo z obowiazku wobec sponsora, a dom dziecka odwiedza kazdy przed swietami. Czemu nie mozna robic spotkania raz w tygodniu, ba nawet raz w miesiacu. I nie chodzi o to, aby dziewczyny chodzily same, kibice tez powinni chodzic, zachecic jakos do dopingu, przedstawic kibicowanie jako fajna forme rozrywki, alternatywe.

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 01 lutego 2009, 21:35

kibol Wisły, lol :lol:
jeśli już to piknik Wisły 8) i posty zostały przeze mnie tylko przeniesione, bo kolego zacząłeś cała dyskusję nie tam gdzie trzeba.
aha, no i pisząc nazwy klubów używa się dużych liter, to tak na przyszłość panie pedagogu.
a żeby nie było całkiem off topicowo, to mnie denerwuje syrena, której używają kibice Lotosu :wink: :lol:
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

fmaster
Żak

Postautor: fmaster » 01 lutego 2009, 21:50

przepraszam Cie ann, faktycznie Cie pomylilem. Jeszcze raz przeanalizowalem przeniesione przez Ciebie posty i ćwokiem okazał się niejaki Lukas, na dodatek z Gdańska. Wychodzi na to, że ćwok jest kibolem Lotosu. Sorry jeszcze raz i zwracam honor. Nie zmienia to faktu, że ćwok zawsze pozostanie ćwokiem.

walczacy z wiatrakami
Żak

Postautor: walczacy z wiatrakami » 01 lutego 2009, 21:51

fmaster pisze: Prawdziwy kibic nie powie ci spierdalaj na Malysza jak chcesz machac flagą i tańczyć do kaczuszek. Na tym właśnie polega różnica między ćwokiem a kibicem.

i tu z utęsknieniem czekam na reakcje Marco :D
Marco nie zawiedź mnie plisssssssssssssssss :wink:

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 01 lutego 2009, 21:55

Fmaster, po raz kolejny brzydko napiszę, że daliśmy dupy na tym meczu i chwała klubowi za to, że zorganizował te flagi itd. Ale nasz doping nie może się opierać na kaczuszkach.. rozumiem, że to się większości podoba i luz, ktoś idzie się pobawić przy tym to jego sprawa. Tylko że my bawimy się w taki trochę inny sposób czyli wydzierając gęby bo to chyba bardziej pomoże dziewczynom.
Nie wiem jak często bywają w szkołach, nie moja sprawa bo nie ja jestem od nadzorowania tego. Ale bywają i to się liczy. A co do kibiców. Słuchaj, jak masz czas to skacz po wszystkich szkołach i zachęcaj młodzież do przyjścia na mecz. Ja rozwieszam plakaty w trzech szkołach w mojej okolicy i piszę na forach tych szkół o meczach ale jakoś zainteresowanie jest zerowe. I co z tego powodu mam się obrazić i odejść? Przestać próbować coś zmienić? Narzekać tak jak Ty? 99 razy mi nie wyjdzie i nikt nie skorzysta z informacji o meczu.. a za setnym razem przyjdzie 5 osób i to będzie sukces. Jak wszyscy mieliby takie podejście jak Ty to nie byłoby żadnego dopingu. A jednak komuś zależy.
Solidarność to była w latach 80. :) a jak zgadzam się z kimś to bronię jego poglądów i tyle. Zwłaszcza, że ten ktoś również próbuje coś robić. I nazwij mnie też ćwokiem jak chcesz.

Ann, wybacz. Oczywiście ta syrena ma rozpraszać i denerwować nasze rywalki a nie ich kibiców.. :P :P
Ostatnio zmieniony 01 lutego 2009, 22:00 przez rzymi, łącznie zmieniany 2 razy.
ObrazekObrazek

walczacy z wiatrakami
Żak

Postautor: walczacy z wiatrakami » 01 lutego 2009, 21:55

fmaster pisze:przepraszam Cie ann, faktycznie Cie pomylilem. Jeszcze raz przeanalizowalem przeniesione przez Ciebie posty i ćwokiem okazał się niejaki Lukas, na dodatek z Gdańska. Wychodzi na to, że ćwok jest kibolem Lotosu. Sorry jeszcze raz i zwracam honor. Nie zmienia to faktu, że ćwok zawsze pozostanie ćwokiem.

trzeba czytać ze zrozumieniem kibicowski ekspercie :twisted:

mówisz, że kiedyś siedziałeś w młynie? mówisz, że działałeś tzn próbowałes coś tam robić ? zaczynam wątpić :) a razem ze mna wszyscy kibice Lotosu :lol:

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 01 lutego 2009, 22:03

fmaster pisze:przepraszam Cie ann, faktycznie Cie pomylilem. Jeszcze raz przeanalizowalem przeniesione przez Ciebie posty i ćwokiem okazał się niejaki Lukas, na dodatek z Gdańska. Wychodzi na to, że ćwok jest kibolem Lotosu. Sorry jeszcze raz i zwracam honor. Nie zmienia to faktu, że ćwok zawsze pozostanie ćwokiem.

a niejaki fmaster ma obecnie wiele do powiedzenia jednak nie zmienia słów w czyny.. lepiej patrzeć z boku i narzekać.
cóż, malkontent pozostanie malkontentem.
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 01 lutego 2009, 22:26

walczacy z wiatrakami pisze:
i tu z utęsknieniem czekam na reakcje Marco :D
Marco nie zawiedź mnie plisssssssssssssssss :wink:

ja tu tylko sprzątam (czytam) :wink: :lol:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

fmaster
Żak

Postautor: fmaster » 01 lutego 2009, 22:45

rzymi, kaczuszki byly kilkunastosekundowym elementem, ktory nie mial zadnego wplywu na doping. Caly koszykarski świat jest pod wrazeniem atmosfery na hali, ale wam przeszkadza 20 sekund kaczuszek i wodzirej, ktory robil robote, ktorej wy kibice w mlynie nie potraficie wykonac, czyli podrywal ludzi do dopingu. I to tylko w przerwach. W trakcie meczu mogliscie sie wykazac Wy. To, że ktoś ma ochotę trochę inaczej się bawić niż wy nie oznacza, że ma spierdalać na Małysza, tym bardziej, że taki ktoś jest w zdecydowanej większości. Ciekaw jestem, jak duża byłaby różnica w jakości dopingu, gdyby to młyn w czasie meczu p... na Małysza a reszta by została i bawiła się do kaczuszek? Więc chłopcze nie dyskryminuj innych kibiców tylko dlatego, że się fajnie bawią na meczu, bo takim sposobem na pewno nowych fanów się nie przyciągnie.

Kazdy robi tyle ile moze, sa kibice pikniki, sa kibice troche bardziej zaangazowani, sa tez mlynarze, czyli najbardziej zaangazowani. Ja zaliczam sie do tej drugiej grupy i "awansowac" nie zamierzam. Dalej bede robil to co moge i na co pozwala mi czas, wiek i checi, czyli bede darl ryja i przyprowadzal na mecze uczniow z mojej szkoly. Od wiekszej roboty jestescie Wy. Nie obrazajcie sie za krytyke, z ktora notabene w duzej czesci sie zgadzacie. Tak jestem malkontentem ale szlag mnie trafia jak widze nawalonego sweterka i mlodego gniewnego rzymiego, ktorzy duzo gadaja o super oprawie meczu z Fene a wychodzi wiocha na maksa.

walczacy z wiatrakami
Żak

Postautor: walczacy z wiatrakami » 01 lutego 2009, 22:52

a gdzie Ty tego ryja drzesz bo nigdzie nikogo takiego na hali nie widać.... ale jak drzesz to drzyj tylko bardziej skutecznie bo mało widoczny i słyszalny jesteś :lol:

A od rzymiego sie od stosunkuj :evil: od Sweterka zresztą też :evil:

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 01 lutego 2009, 22:54

fmaster pisze:Więc chłopcze nie dyskryminuj innych kibiców tylko dlatego, że się fajnie bawią na meczu

rzymi pisze:rozumiem, że to się większości podoba i luz, ktoś idzie się pobawić przy tym to jego sprawa

nikogo nie dyskryminuję. Po pierwsze Sweter wtedy nie był nawalony, po drugie ja nie jestem młodym gniewnym. Po trzecie mieliśmy plany ale nie wyszło. przynajmniej próbowaliśmy. po czwarte miało być super i było ale nie dzięki nam. zadowolony? liczyliśmy, że podrzucisz nam jeden ze swoich pomysłów.. ale nie przyszedłeś.. i z naszej strony wyszła klapa..
wodzirej był w porządku ale po prostu trzeba z nim nawiązać jakąś współpracę.
ObrazekObrazek

fmaster
Żak

Postautor: fmaster » 01 lutego 2009, 23:18

wodzirej był w porządku ale po prostu trzeba z nim nawiązać jakąś współpracę.

przynajmniej tu się zgadzamy.

A don kichot gdyby wiedział kim jestem to by nie powiedział, że jestem mało widoczny :)

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 02 lutego 2009, 00:31

ann pisze:a żeby nie było całkiem off topicowo, to mnie denerwuje syrena, której używają kibice Lotosu :wink: :lol:

Nawet w finale Juniorek Starszych... Ostro jechali z SYRENA :lol: :lol: :lol: :lol:
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Marcino
Żak

Postautor: Marcino » 02 lutego 2009, 02:42

Panowie i Panie, czy to na pewno odpowiednie miejsce na takie dyskusje? Nie powinniście o tym przypadkiem, rozmawiać we własnym gronie, na własnym forum, na komunikatorach, przez telefon, osobiście, przy piwie, soczku, herbacie ? Czy rzeczywiście "cała Polska" musi wiedzieć co się dzieje wokół Klubu Kibica Lotosu ?
Kolega, co kazał wyp... na Małysza, zapewne jest kibicem piłkarskim, podzielam jego zdanie, ale jednak stadion, a hala, to dwa różne światy, inne poziomy, inne cele nadrzędne (choć większość podobnych ;) ).
Pozdrawiam i skończcie tę bezsensowną dyskusję, która do niczego nie prowadzi, a tylko Was pogrąża w pewnym stopniu...

walczacy z wiatrakami
Żak

Postautor: walczacy z wiatrakami » 02 lutego 2009, 07:47

Endrju pisze:
ann pisze:a żeby nie było całkiem off topicowo, to mnie denerwuje syrena, której używają kibice Lotosu :wink: :lol:

Nawet w finale Juniorek Starszych... Ostro jechali z SYRENA :lol: :lol: :lol: :lol:

nie tylko na finale i uwierz świetnie się przy tym bawili :twisted:

Wróć do „Kibice”