Oddzielne tematy czy jeden zbiorczy?
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
Oddzielne tematy czy jeden zbiorczy?
Mam pytanie organizacyjne do forumowiczów korzystających z tego działu.
Jak Waszym zdaniem powinny wyglądać tematy z opisami meczy, czy tak jak do tej pory jeden temat zbiorczy odnośnie danej kolejki czy osobny temat do każdego meczu tak jak to jest robione w "Aktualnościach"?
Jak Waszym zdaniem powinny wyglądać tematy z opisami meczy, czy tak jak do tej pory jeden temat zbiorczy odnośnie danej kolejki czy osobny temat do każdego meczu tak jak to jest robione w "Aktualnościach"?
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2006, 20:19 przez Lisu, łącznie zmieniany 1 raz.
wg mnie dla każdego spotkania osobny post - nie zawsze mam czas czytać wszystko o danej kolejce a jak bedzie tylko jeden post to bedzie ostry burdel... mi pasi tak jak było do tej pory - przejrzyscie i czysto
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

A ja nie popieram - przeczytałem post brzeżanina w aktualnościach i ustosunkowuję się do niego. Pisał, że w natłoku informacji z innych boisk nie mogą znaleźć info o swoim meczu i z tego względu piszą w aktualnościach. Dlaczego im tego zabraniać?
Moje zdanie: Wszyscy piszą w jednym wątku tematycznym o całej kolejce - kjeśli jednak którać grupa kibicowska chce mieć swój oddzielny (czy to przez ważność zawodów, czy przez widzimisię - wszystko jedno) - to sobie zakłada swój, tematyczny - a w wątku głównym, meczowym w aktualnościach w pierwszym poście stawiają sobie link i jest ok.
Tu jest także dyskusja na ten temat.
http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=5510
Moje zdanie: Wszyscy piszą w jednym wątku tematycznym o całej kolejce - kjeśli jednak którać grupa kibicowska chce mieć swój oddzielny (czy to przez ważność zawodów, czy przez widzimisię - wszystko jedno) - to sobie zakłada swój, tematyczny - a w wątku głównym, meczowym w aktualnościach w pierwszym poście stawiają sobie link i jest ok.
Tu jest także dyskusja na ten temat.
http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=5510
ginda pisze:Wiem, tylko żeby dobrze określił forumowicz czy jest sens zrobienia nowego tematu, albo jak się rozwinie temat jakiegoś meczu na ogólnym temacie, to utworzy nowy
W mojej opinii w dziale KIBICE jeden zbiorczy post w ogólnym przypadku wystarczy zwykle, ale co do niektórych meczów można przewidzieć że będzie "ciekawie" i np. zawczasu założyć osobne tematy do spotkań typu Odra-CCC, ŁKS-Pabianice i innych podobnych. Dla utrzymania porządku nazwy według wzorca: "XX kolejka", "XX kolejka: Klub1-Klub2".