17 kolejna: AZS Gorzów - Odra Brzeg
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
17 kolejna: AZS Gorzów - Odra Brzeg
Co za wspanialy mecz pelen emocji:) Gdyby nie rzut w ostatnich sekundach bylo by zwyciestwo... ale niestety... AZS polegl... ( nie chcem juz komentowac wielu blednych decyzji sedziego... HORROR) Ale atmosfera na hali sie poprawila... Gwizdy i doping w koncowce byl perfekcyjny 
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
ale walnąłeś opis... no dobra może ja coś napisze. doping przeciętny chociaż w jednym momencie cała hala krzyczy.poza tym ludzie podłączali się jedynie do buczenia i gwizdania. oczywiście styl dopingowania nadal ten sam.niestety za mało ludzi do zrobienia czegoś ponadto. nie zauważyłem kibiców przyjezdnych.
...:::Literka A, literka Z, literka S jak AZS!!!
Bo najlepszy w świecie jest nasz GORZOWSKI AZS:::...
Bo najlepszy w świecie jest nasz GORZOWSKI AZS:::...
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Re: AZS PWSZ GORZOW - CUKIERKI ODRA BRZEG
No no skoro perfekcyjny to może jakies filmiki bysmy obejrzeli, jeśli nie z tego to z nastepnego meczu...Endrju pisze:Gwizdy i doping w koncowce byl perfekcyjny