19 kolejka: AZS Poznań-Nova Trading Toruń
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
19 kolejka: AZS Poznań-Nova Trading Toruń
Ciężko coś o tym meczu powiedźieć, napewno można liczyć na kibiców Pozania.
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
Będąc na meczu w Toruniu dostaliśmy zapewnienie że do nas ich kibice też przyjadą! Będzie huczało na Chwiałce
P.S.
U nas wogóle będzie sie dzialo tego dnia w tym rewirze! O 15:00 przed nami gra MUKS ze Ślęzą a o 18:00 w sali obok grają siatkarki z Winiarami Kalisz
P.S.
U nas wogóle będzie sie dzialo tego dnia w tym rewirze! O 15:00 przed nami gra MUKS ze Ślęzą a o 18:00 w sali obok grają siatkarki z Winiarami Kalisz
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
No mecz mógl sie podobać kibicom, dużo dramaturgii, do tego dogrywka!
Ładny doping bez żadnej szczególnej oprawy ale za to śpiewy przez caly mecz, ze strony Torunia była grupka ok. 8-10 kibiców z wielkim bębnem, stosem małyszówek i klapkami. Zostali oddelegowani do przeciwległego sektora gdy chcieli usiąść nieopodal nas!
Ogólnie super zabawa i ważna wygrana! W dogrywce weszłem na 2 minuty na pewne podwyższenie, cud że nie spadłem
!
Przed meczem jeszcze wręczamy kwiatki Monice Ciecierskiej która gra mecz ligowy nr 100 w AZSie!
Ładny doping bez żadnej szczególnej oprawy ale za to śpiewy przez caly mecz, ze strony Torunia była grupka ok. 8-10 kibiców z wielkim bębnem, stosem małyszówek i klapkami. Zostali oddelegowani do przeciwległego sektora gdy chcieli usiąść nieopodal nas!
Ogólnie super zabawa i ważna wygrana! W dogrywce weszłem na 2 minuty na pewne podwyższenie, cud że nie spadłem
Przed meczem jeszcze wręczamy kwiatki Monice Ciecierskiej która gra mecz ligowy nr 100 w AZSie!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!