II runda play-off: ŁKS Łódź - AZS Jelenia Góra

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

II runda play-off: ŁKS Łódź - AZS Jelenia Góra

Postautor: Lisu » 05 kwietnia 2007, 09:43

Ponieważ nikt nie założył tematu o pierwszym spotkaniu w Jeleniej Górze pozwolę sobie na wstępie napisać że nie było nikogo z Łodzi na tamtym wyjeździe.

Rewanż w Łodzi nie wzbudził zainteresowania kibiców. Na hali pustki. W młynie tak jak na poprzednim meczu w naszej hali (z Polkowicami) ok. 20-25 osób. Ogólnie atmosfera piknikowa, dopingujemy przez cały mecz ale bez rewelacji. Aż boje się pomyśleć co będzie się działo na meczu z AZSem Poznań. Chyba sobie grilla rozpalimy na sektorze.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 05 kwietnia 2007, 12:37

to ja sprostuję "za koszem" (a nie pod zegarem) we młynie :wink: 28 osób. Mecz tak mnie wciągnął, że wiem także ile osób było na "sponsorskiej" oraz po mojej stronie prostej. Policzyłem wreszcie także lampy oraz hipotetyczną pojemność ogólną naszej hali. Wiem ile szyb jest "w szczycie" do wymiany, rozważyłem także mniej/więcej ilość LEDów potrzebnych do budowy zegara boiskowego...

Acha - i jeszcze jedno, otworzyli nam "żabkę" nahali? neon już się świeci - pomysł dobry, w końcu nie trzeba będzie wyłazić z obiektu po meczu żeby spędzić wieczór... :wink: :lol:

Proponuję zamknąć temat, bowiem nie ręczę za siebie, że nie będę jeszcze większych bzdur tu pisał... :lol:

Wróć do „Kibice”