II runda play-off: AZS Gorzów - Wisła Kraków

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 12 kwietnia 2007, 23:39

Witam
Czy przyjezdza do Gorzowa jakas grupka kibicow Wisly.?
Jak tak to dobrze by bylo jakby ktos mi prv wiadomosc napisal. Na ostatnim spotkaniu omowilismy wasz przyjazd zeby wszystko bylo dobrze zorganizowane (jezeli bedzie jakis kontakt) bedziecie mogli wejsc glownym wejsciem gdzie wchodza koszykarki, Klub Kibica, vipy itd...
po spotkaniu zapraszam na konferencje prasowa... pozniej dla zainteresowanych piwko na przeciwko hali :P
Tylko odrazu ostrzegam :D zarezerwujcie sobie jakis nocleg bo w niedziele bedzie 4 mecz heheh :D :D :D
Jezeli bedzie ewentualnie jakas potrzeba to odprowadzimy was na PKP (Skrotem 5 minut drogi:P)
Pozdrawiam i Zapraszam :)
Mam nadzieje ze emocje beda takie jak w rundzie zasadniczej :D (2 dogrywki)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
betti
Senior

Postautor: betti » 13 kwietnia 2007, 14:32

Kolega jest nad wyraz dowcipny :) :) :)
Nie wiem czy wiesz ale ostatni pociąg odjeżdża z Gorzowa o 20.12, o ile mnie pamięć nie myli. Więc nawet jakby mieć czarter, to po tych 2 dogrywkach raczej nie zdążymy :cry: :cry: .
Pamiętam jeszcze jak 2 miesiące temu czekaliśmy do 0.30 na autobus do Poznania. Było miło i przejemnie :) :) , zwłaszcza, że mróz trzymał tamtej nocy, że o innych wydarzeniach tamtego wieczoru nie wspomnę.

Będę szczęśliwa jak wyjadę stamtąd cała i jednak w sobotę.
Debiutantka Roku!!!

"Rozpędź się a ściana sama Cię znajdzie" - Tomasz M.

Ave Becky!!!

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 13 kwietnia 2007, 15:01

Mecz 18.30... pociag 20.12 :/ Ciezko wam bedzie na niego zdazyc...
chyba ze 4 kwarte sobie odpuscicie :?
Co do humoru to wszystko sie rozstrzygnie na parkiecie ale Gorzowianki "łatwo skory nie sprzedadza" :D
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2007, 14:57 przez Endrju, łącznie zmieniany 1 raz.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Rosso-Nero
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Rosso-Nero » 13 kwietnia 2007, 20:09

Czy ty nie znasz możliwości kibiców Wisły? :D A Wiślacy nie odpuszczają. :P :lol:
- Przegraliśmy, więc naokoło wciąż słyszę ludzi, którzy mówią: ale jesteście starzy. W zeszłym roku wygraliśmy, a ci sami ludzie mówili: ale jesteście doświadczeni - Gregg Popovich, trener San Antonio Spurs

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 14 kwietnia 2007, 20:28

Szybka relacja :D
Z Krakowa zawidalo do nas 7 kibicow m.in. ann beti fearless i paru innych.
Bardzo sympatyczna ekipa (pogadalismy chwile przed w trakcie i po meczu)
Pozdrowionka

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 15 kwietnia 2007, 18:18

Trochę "prywaty" w imieniu swoim (i pewnie nie tylko swoim :) ), chciałam podziękować kibicom z Gorzowa za fajne przyjęcie i okazaną pomoc :) czyli- Dziękuję.
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 15 kwietnia 2007, 19:32

Ałgaja pisze:Trochę "prywaty" w imieniu swoim (i pewnie nie tylko swoim :) ), chciałam podziękować kibicom z Gorzowa za fajne przyjęcie i okazaną pomoc :) czyli- Dziękuję.

Podpisuje sie pod tym. Mam nadzieje ze to koniec incydentow na linii Wisła - Gorzów
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

BARTOLINO
Administrator

Postautor: BARTOLINO » 15 kwietnia 2007, 20:12

Pozdrowienia dla kibiców AZS. Dzięki za miłe przyjęcie :) !!!
"Jeśli człowiek nie odkrył czegoś, za co gotów jest umrzeć, nie jest godzien, by żyć."

https://bartolino78.wordpress.com

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 15 kwietnia 2007, 20:14

My także pozdrawiamy.
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 15 kwietnia 2007, 20:19

Będzie jakiś opis dopingu??
Z góry dzięki.

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 15 kwietnia 2007, 20:25

Heh... Przewaznie doping u siebie nam srednio idzie.. a wrecz w moim przekonaniu slabo. I tylko na wyjazdy potrafimy sie zmobilizowac <czyzby>? Jednak na meczu z Wisla bylo calkiem przyzwoicie. Nie bylo nas za wielu jednak doping oceniam na 7 w skali 1-10. Moje osobiste zdanie... troche za bardzo monotonny beben byl... W 4 kwarcie prawie cala hala sie wlaczala w doping.

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 15 kwietnia 2007, 22:50

heh w/g mnie doping średnio na jeża .. bęben jak wspomniał Endrju monotonny i bardzo słaby .. widziałem mecze gdzie praca bębniarza była lepiej wykonywana :D .. przyśpiewek z racji grania na własnym terenie mniej niż na wyjazdach (co może być dziwne dla kibiców spoza Gwa ale to {nasze} małe tajemnice) :D:D:D
pierwsze 3 kwarty podobne do siebie .. doping tylko jak atakujemy .. i to nie zawsze .. za dużo bębna ..
4 kwarta do dopingu włączyła się niemalże cała hala .. głośne AZS AZS .. i pieśni chóralne na cześć sędziów :D :D

ja ze swojej strony dziękuje kibicom Wisły za przyjazd i miłą rozmowę :D pozdrawiam :D

w skali od 1-10 .. 4.5 .. doping Wisły 1 .. bo de facto go nie było ..
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS! :D:)

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 15 kwietnia 2007, 22:55

Z racji tego, ze AZS gral z Wisla nastawienie co do dopingu bylo takie jakies nijakie, ale oczywiscie nalezalo wspomoc dziewczyny...tak jak juz wyzej napisano wielkiego urozmaicenia nie bylo...praktycznie same okrzyki niekiedy przeplatane jakas przyspiewka i to na tyle....a co do zachowania reszty widzow po sytuacji z konca meczu to sam bylem olbrzymie zdziwiony ze mamy takich kibicow...teraz Polkowice na ktore sie trzeba porzadnie przygotowac choc niestety na pierwszym meczu mnie nie bedzie ale mam nadzieje, ze na drugi dojade i z bede sie tak wspaniali bawil i cieszysz ze zwyciestwa jak to bylo na ostatnim mecz z Orlem w Polkowicach

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 15 kwietnia 2007, 23:01

tadeo86 pisze:Z racji tego, ze AZS gral z Wisla nastawienie co do dopingu bylo takie jakies nijakie, ale oczywiscie nalezalo wspomoc dziewczyny...tak jak juz wyzej napisano wielkiego urozmaicenia nie bylo...praktycznie same okrzyki niekiedy przeplatane jakas przyspiewka i to na tyle....a co do zachowania reszty widzow po sytuacji z konca meczu to sam bylem olbrzymie zdziwiony ze mamy takich kibicow...teraz Polkowice na ktore sie trzeba porzadnie przygotowac choc niestety na pierwszym meczu mnie nie bedzie ale mam nadzieje, ze na drugi dojade i z bede sie tak wspaniali bawil i cieszysz ze zwyciestwa jak to bylo na ostatnim mecz z Orlem w Polkowicach

Tadeo w/g mnie doping powinien trwać cały mecz a nie kiedy tylko my atakujemy .. a to że gramy z Wisłą powinno być bodulcem wspomagającym a nie tak jak było .. do tego tv ..

z mojej strony mały protest .. dla niektórych śmiech na sali ale kto wie ten wie i skmini temat :D
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS! :D:)

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 15 kwietnia 2007, 23:04

ja również dziękuję za sympatyczne przez przyjęcie kibiców z Gorzowa i wszelaką pomoc. Dzięki chłopaki, pozdrawiamy :D
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2007, 23:21 przez ann, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Wróć do „Kibice”