Sponsor w nazwie klubu
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
-
tomaszek
-
tomaszek
-
MuFa nzlg
tomaszek pisze:patrese pisze:sienot pisze:KSSSE a co to jest?
Kostrzyńsko-Słubicka Specjalna Strefa Ekonomiczna
Troche nieładnie brzmi ta nazwa no ale.... Prezes KSSSE jest fanem kosza a w szczegolności naszego AZS no i daję dużą kase. O wiele większą niż Sowood.
Czyli co firma Sowood już was nie sponsoruje?? Czy dała za malo kasy aby wejść w nazwe??
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
kasa is kasa co tam nazwa i tak dla kibiców jest AZS 
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
MuFa nzlg pisze:
Dzieki temu mozesz ogladac ekstraklase w swoim miescie. I nie mowie ze to jest dobre.
No i chyba tym się różnie od kilku osób (nie twierdze że od Ciebie) bo ja gdybym nazwa ŁKS miała zniknąć z nazwy drużyny to wolałbym chodzić na pierwszoligowy (albo i niżej) ŁKS Łódź niż Simens Łódź w ekstraklasie. Ale to jest całkowicie inny temat.
-
MuFa nzlg
Lisu pisze:MuFa nzlg pisze:
Dzieki temu mozesz ogladac ekstraklase w swoim miescie. I nie mowie ze to jest dobre.
No i chyba tym się różnie od kilku osób (nie twierdze że od Ciebie) bo ja gdybym nazwa ŁKS miała zniknąć z nazwy drużyny to wolałbym chodzić na pierwszoligowy (albo i niżej) ŁKS Łódź niż Simens Łódź w ekstraklasie. Ale to jest całkowicie inny temat.
Na szczescie w Brzegu klub wedlug jego statutu nazywa sie Odra a ze nazwa sponsora sie pokrywa z nazwa klubu, to nikt na to nie ma wplywu. Ale jakos nie wyobrazam sobie zebym krzyczal Cukierki, lub jakiegos producenta pralek, olejow silnikowych, badz dostarczyciela energii elektrycznej. Ja oczywiscie jestem za tym zeby sponsor zostawil nazwe klubu nienaruszona, no ale to tylko moje gdybania a nie ludzi za to odpowiedzialnych.
-
tomaszek
MARAS pisze:Czyli co firma Sowood już was nie sponsoruje?? Czy dała za malo kasy aby wejść w nazwe??
Tego jeszcze nie wiem ale niedlugo sie dowiem. Chyba rczej nadal jest sponsorem ale KSSSE dało więcej kasy. Zreszta zanosilo sie na to od jakiegos juz czasu.
Wiadomo ze dla nas zespół nadal bedzie AZS. To KSSSE to dla statystyków niech bedzie. Bo dla prawdziwych kibiców był jest i zawsze bedzie AZS.
-
gulchynsky
- Młodzik
Lisu pisze:Bez obrazy ale ładniej brzmi Sowood niż KSSSE - dla mnie jedno i drugie to beznadzieja. Zobaczcie na zestawienie zespołów z PLKK Cukierki, Siemens, UTEX, ENERGA itd. co to ma być?
A Ty, stary, masz jakiś problem z tym?! To weź se koleś ponazywaj to po swojemu i trzymaj dla własnej przyjemności i co jak co, ale od Cukierków się wal, ok?
gulchynsky pisze:Lisu pisze:Bez obrazy ale ładniej brzmi Sowood niż KSSSE - dla mnie jedno i drugie to beznadzieja. Zobaczcie na zestawienie zespołów z PLKK Cukierki, Siemens, UTEX, ENERGA itd. co to ma być?
A Ty, stary, masz jakiś problem z tym?! To weź se koleś ponazywaj to po swojemu i trzymaj dla własnej przyjemności i co jak co, ale od Cukierków się wal, ok?
Nie stresuj się tak. Może Ty jesteś kibicem Cukierów, za parę lat będziesz dopingował pralki, potem wędliny a .... wie co następne.
Jeżeli Tobie taki stan rzeczy odpowiada, OK?
Ja chciałbym aby w lidze grały klubu sportowe a sponsorzy byli na koszulkach czy na reklamach w hali a nie w nazwie.
Czy Tobie się to podoba czy nie są w Polsce kibice którzy też by tego chcieli - NORMALNOŚCI !
Niestety przez taki jak Ty którzy za pieniądze i obietnice sukcesów sportowych sprzedadzą wszystko co jest dla nich najcenniejsze jest w tym kraju przyzwolenie dla robienia takich rzeczy. Zamiast Olimpii, Wisły, Ślęzy, Stali itd. mamy co roku inne wynalazki.
PS. Czy moderatorzy mogliby posty odnośnie zmiany nazwy wyciąć do jakiegoś nowego tematu.
edit: Nie uywamy wulgaryzmów - Viallos
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
gulchynsky pisze:Lisu pisze:Bez obrazy ale ładniej brzmi Sowood niż KSSSE - dla mnie jedno i drugie to beznadzieja. Zobaczcie na zestawienie zespołów z PLKK Cukierki, Siemens, UTEX, ENERGA itd. co to ma być?