15 kolejka FGE:Cukierki Odra Brzeg- KK AZS Jelenia Góra

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

15 kolejka FGE:Cukierki Odra Brzeg- KK AZS Jelenia Góra

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 13 stycznia 2008, 01:00

Niech sie wypowiedza kibice z Brzegu
Z naszej strony bylo w Brzegu 6 osob i raz cos tam krzyknelismy.
Wiecej jedynie moga powiedziec kibice z Brzegu bo mi sie tego nie chce komentowac
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]

Awatar użytkownika
Tomek_AZS_KK
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Tomek_AZS_KK » 13 stycznia 2008, 15:11

:x Właśnie niech wypowiedzą się kibice z Brzegu co się tam działo. Na prawde to już jest przesada ! Choć właściwie to nie jest zasługa kibiców Odry tylko grupy osobników z WKS ŚLĄSK WROCŁAW. :!:
BYŁ BĘDZIE JEST ! AZS !

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 13 stycznia 2008, 15:24

Moglby ktos jasno napisac, o co chodzi :?:

Jasny
Żak

Postautor: Jasny » 13 stycznia 2008, 15:35

A moze sie tylko odwdzieczyli :):)

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 13 stycznia 2008, 15:44

Nie uogolniaj! Pisz konkrety. Cos mi sie nie wydaje zeby kibice Śląska jakoś specjalnie się sadzili na Was...
Obrazek

Awatar użytkownika
Tomek_AZS_KK
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Tomek_AZS_KK » 14 stycznia 2008, 09:11

:? Proszę bardzo sam początek mówi za siebie : Siedzimy zadowoleni ( 6 osób) zabawa fajna śmiechy , około 15 min do rozpoczęcia meczu. Hala powoli się zapełnia. I własnie wtedy na salę wchodzi grupa (około 15 -20) osób krzyczących głośno "ŚLĄSK ŚLĄSK WKS" "WKS WKS WKS" . Ok Przecież to normalne że czasem na mecz koszykówki wpadną kibice z piłki nożnej. Wszystko cacy. Mija pare min mecz się jeszcze nie zaczął do jednego z naszych podchodzi Facet postury nas sześciu razem wziętych i zaczyna się wygrażać ku uciesze kibiców ktorzy głosno się z tego cieszą ( chodzi mi o ludzi z WKS) (gdzie była ochrona?) . Osobą do której podszedł nie byłem ja tylko mój kolega więc nie mogę bardzo dokładnie opisać słow tego faceta więc podałem tylko intencje czyt. groźby , zapowiadanie obicia itd. Brawo. Jak mniemam kibice Odry odetną się od działań ludzi z WKS. W przerwie meczu ochrona ktorej nagle znalazło się więcej (?) Wkoncu na halę wchodzi policja . Dwóch policjantów prewencji i jeden tajniak o mało przyjaznej aparycji. Idą do kibiców Śląska (nie wiem co tam sie działo) po chwili wychodzą. Oczywiscie w przerwie Odgrażali się nam że poczekają pod autobusem itd.. Koniec meczu czekamy aż wszyscy wyjdą ochrona w towarzystwie policji odprowadza nas do autokaru. To już jest przesada żeby kibice koszykówki grupa 6 osobowa średnia wieku 17 lat byli zastraszani nie wiedząc nawet za co chyba tak o ? Nie wiem dlaczego kibice WKS chcieli nas Atakować.... Dzięki reakcji Policji ( pierwszy raz im za coś dziękuje) dotarliśmy cali i zdorwi do domu. Tyle :? :? :?
BYŁ BĘDZIE JEST ! AZS !

Awatar użytkownika
Tomek_AZS_KK
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Tomek_AZS_KK » 14 stycznia 2008, 09:14

PS. Moim zdaniem to już przesada żeby po meczu koszykówki kibice musieli byc odprowadzani z Policją do autokaru i eskortowani radiowozem poza miasto.
BYŁ BĘDZIE JEST ! AZS !

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 14 stycznia 2008, 09:32

A jak w Jeleniej Górze ktoś atakował Odrę pod halą to było OK? Wtedy też Wy jako AZS odcięliście się od tego mówiąc że to byli kibice Karkonoszy. Takie jest życie.

Awatar użytkownika
Tomek_AZS_KK
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Tomek_AZS_KK » 14 stycznia 2008, 11:33

Tak u nas tez doszło do incydentów za które klub kibica musiał się pięknie spowiadać klubowi. I chwała bogu że do tego przyznała się grupka jakiś tam kiboli KSK czy czegoś tam. ALe już wtedy było mówione że nie będzie zadnej walki ząb za ząb my im i oni nam . Dlatego nie oskarżam kibiców z brzegu że oni stoją za Tym że przypadkiem na halę wpadła jakaś ekipa śląska której niespodobała się obecnośc aż szesciu osób z Jeleniej Góry ;) Ehh to powinno się skończyć raz na zawsze ! To jest koszykówka a nie piłka ! jak chcą sie bic niech znajda sobie rownego przeciwnika w chuligankach z pilki umowia sie z nim gdzies za miastem i niech się tłuką ile chcą ! Niech nie dochodzi do tego zeby na meczach koszykowki musiała ochraniac kibiców policja ! :!: :!: Żeby kibic jadący oglądac widowisko kibicowac kulturalnie musiał bac się grup pilkarskich kiboli ! :? Smutna ta rzeczywistość....
BYŁ BĘDZIE JEST ! AZS !

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 14 stycznia 2008, 11:39

Czy nam się to podoba czy nie, jak się jest kibicem to trzeba się liczyć z tego typu "atrakcjami" bez znaczenia czy jest się kibicem piłki, kosza, siatki czy pływania synchronicznego.

Jeździsz na mecze, dopingujesz swoją drużynę, musisz się liczyć, że znajdzie się kilku typów chcących dobrać Ci się do dupy. Smutne ale prawdziwe.

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 14 stycznia 2008, 19:09

Lisu pisze:A jak w Jeleniej Górze ktoś atakował Odrę pod halą to było OK? Wtedy też Wy jako AZS odcięliście się od tego mówiąc że to byli kibice Karkonoszy. Takie jest życie.

Heh a tak by the way ... czy przypadkiem jeden z tych co niby atakowal wtedy brzeg nie pojechal na wyjazd do polkowic czy gdzie indziej ??? Bo kojarze po fotkach, ze ta osoba byla na wyjezdzie AZSu

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 14 stycznia 2008, 19:59

kwassek pisze:
Lisu pisze:A jak w Jeleniej Górze ktoś atakował Odrę pod halą to było OK? Wtedy też Wy jako AZS odcięliście się od tego mówiąc że to byli kibice Karkonoszy. Takie jest życie.

Heh a tak by the way ... czy przypadkiem jeden z tych co niby atakowal wtedy brzeg nie pojechal na wyjazd do polkowic czy gdzie indziej ??? Bo kojarze po fotkach, ze ta osoba byla na wyjezdzie AZSu

Pojechala,ale to kibic ktory chodzi na mecze KSK i Kolegium i jest troszke starszy odemnie:D

Zreszta teraz mamy nauczke,ze w takich ilosciach na Brzeg sie nie jedzie my teraz juz bedziemy wiedzili na przyszlosc:]
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?

Awatar użytkownika
Tomek_AZS_KK
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Tomek_AZS_KK » 16 stycznia 2008, 19:27

Ehhh.... Marco musiałeś pomylić sobie ludków bo osoba która kopnęła w auto nie była nawet na zadnym meczu u nas o wyjazdach już nie mówię. ;) "Smutne ale prawdziwe" <--- dobrze powiedziane ale czy nie da rady nic zrobić żeby tego nie było ? .... W każdym razie po wyjezdzie do Brzegu nie byliśmy zadowoleni.
BYŁ BĘDZIE JEST ! AZS !

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 16 stycznia 2008, 23:10

Tomek_AZS_KK pisze:Ehhh.... Marco musiałeś pomylić sobie ludków bo osoba która kopnęła w auto nie była nawet na zadnym meczu u nas o wyjazdach już nie mówię. ;) "Smutne ale prawdziwe" <--- dobrze powiedziane ale czy nie da rady nic zrobić żeby tego nie było ? .... W każdym razie po wyjezdzie do Brzegu nie byliśmy zadowoleni.

ty o co Ci chodzi? ja sie w tym temacie nie wypowiadałem :roll: :roll: to że kolega ma tkai sam podpis to nie zwalnia z obowiązku myślenia nad autorem danego posta
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 17 stycznia 2008, 10:51

hahaha 8) Slepy :D Tomek zaloz okulary :D

Wróć do „Kibice”