Dyskusja ogólnokibicowska
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
Dyskusja ogólnokibicowska
aa ilu tych kibiców naprawde interesuje się koszykówką kobiet ii nie chodzi na mecze Wisły piłkarskiej?

- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
rzymi pisze:aa ilu tych kibiców naprawde interesuje się koszykówką kobiet ii nie chodzi na mecze Wisły piłkarskiej?
ja sie ne interesuje koszykówka mnie interesuje WISŁA, i takie podejscie prezentuje zdecydowana wiekszość, my chodzimy dla Wisły a nie dla koszykówki, czy piłki nożnej
Większosc z nas chodzi tu i tu
Moge CI powiedzieć, że mnie koszykówka całkowicie nie interesuje jako dyscyplina sportu, ale to zupełnie jestem niekumaty w tych sprawach, co nie przeszkadza mi chodzić na koszykarską Wisłę od 8-10 lat. To samo tyczy się siatkówki to jest dopiero dla mnie sport, który mnie nie interesuje, ale na wiślacką siatkę tez pomykam od kilku ładnych lat.

WislaLive.pl
-
Liquidor
- Młodzik
- Kontaktowanie:
rzymi pisze:aa ilu tych kibiców naprawde interesuje się koszykówką kobiet ii nie chodzi na mecze Wisły piłkarskiej?
tysiąc pieńcet sto dziewięcet.
co to w ogóle za pytanie ilu z nas nie chodzi na mecz piłki ? wszyscy chodzą.
Ty się lepiej martw ilu was zostanie jak się pieniążki w klubie kiedyś skończą.
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
Liquidor pisze:
tylko sie podpisac pod tą odpowiedzią
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
Liquidor pisze:rzymi pisze:aa ilu tych kibiców naprawde interesuje się koszykówką kobiet ii nie chodzi na mecze Wisły piłkarskiej?
oo to sie juz nie martw bo kibic chodzi na mecze nawet jak druzyna nie ma pieniazkow.
poza tym dlaczego sie spinacie? zadalem tylko pytanie. rozumiem Wasze podejscie - chodzicie na mecze bo jestescie kibicami Wisly, niewazne czy koszykarskiej czy pilkarskiej. A takie komentarze typu "dlaczego nie dziwi mnie pochodzenie tego uzytkownika" sa raczej nie na miejscu bo kazdy mogl zadac to pytanie.

Marco pisze:
Moge CI powiedzieć, że mnie koszykówka całkowicie nie interesuje jako dyscyplina sportu, ale to zupełnie jestem niekumaty w tych sprawach, co nie przeszkadza mi chodzić na koszykarską Wisłę od 8-10 lat. To samo tyczy się siatkówki to jest dopiero dla mnie sport, który mnie nie interesuje, ale na wiślacką siatkę tez pomykam od kilku ładnych lat.
ja nie chodze na Arkę w ogóle, ale nie uwazam, ze jestem przez to lepszym kibicem od Was.
Aa ii jeszcze jedno. Sienot ciekawe czy Ty jestes na kazdym meczu Włókniarza, że tak się mądrujesz. Na forum kazdy jest mocny w gebie, szczegolnie tacy jak Ty, co pisza na forum "Kto nie skacze ten z Lotosu".
Fakt, ze sam na to odpisalem, moze niepotrzebnie, ale dla mnie to jest obraza mojego klubu. A ja ani nikt inny wczesniej nie napisal nic takiego na Twoj zespol

Liquidor pisze:Ty się lepiej martw ilu was zostanie jak się pieniążki w klubie kiedyś skończą.
wiesz ogladalam niedawno powtorki z meczy przed kilku sezonow w Krakowie i...
Pamietne dla nas finaly MP - no dawno dawno temu to bylo i mowiono mi pelna hala, pelen mlyn...
Potem przyszly goorsze dla Was lata...bo nawet pamietam historie ze tonasi pozyczali Wam kase zebyscie byli w ekstraklasie, ale to szczegol i nie o to tu chodzi.Ogladalam ostatnio mecz np PP ten pamietny i ten za czasow gdzie walczyliscie o to zeby wrocic na szczyty - mlyn liczyl jakis 10-15 osob. Aktywnych nie powiem ale jednak.
Wiec prosze Cie nie pytaj gdzie my bedziemy jak skoncza sie pieniazki lepiej pomysl gdzie WY bedziecie gdy skoncz sie pieniazki bo to moze czekac kazdego. Pomysl co wtedy bedziesz musial gadac ludziom zeby zmusic ich do przyjscia na mecz gdy bedziecie walczyc o pietruszke....
Smiejecie sie z nas ze jestesmy kibicami sukcesu. Lepiej spojrzcie na siebie. I zanim zaczniecie nas obrazac popatrzcie co sie dzieje u Was.
Lisu to takze do Ciebie. Gdzie sa Twoi kumple kibice? LKS gra zle i kibicow jak na lekarstwo wiec....
Nie chce wznawiac nowych wojen ale... chyba Wasze oceny sa niesprawiedliwe i troche nie na miejscu.
Ostatnio zmieniony 14 lutego 2008, 08:18 przez A.shock, łącznie zmieniany 1 raz.
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
rzymi pisze:Sienot ciekawe czy Ty jestes na kazdym meczu Włókniarza
w 99%
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
A.Shock możesz określić lata bo ja w kosza nie kumaty jestem
Powiem tylko tyle, że różne pokolenia kibiców Wisły różnie podchodziły do tematu koszykówki.
BYwało tak ze kompletnie szalikowcy, którzy mogli aktywnie coś działać nie pojawiali się, nie pojawiają się, i nie będą sie pojawiać na koszu - zainteresują się jak tam sie wiedzie drużynie ale na meczach ich osoby nie uswiadczysz.
Dziwne zebym 10 czy 15 lat temu był szalikowcem
Zmieniły się czasy roczniki 80-te chodziły jako gówniarze na wiślackiego kosza, teraz maja te 20-kilka lat i od jakiegoś czasu ruch kibcowski na koszu się rozwija. I może się okazać, że gdy przyjdzie nowe pokolenie ponownie, to nawet sukcesy ich nie skuszą do przyjścia na halę, bo to nie dyscyplina sportu ich przyciąga tylko WISŁA. Wisła może walczyc o zwycięstwo Euroligi, a tzw "Młyna" nie będzie. KWestia podejścia jak już mówiłem różnych pokoleń.
My na Wiśle czy starsi czy młodsi bylismy zawsze i będziemy, mniej lub bardziej aktywni ale będziemy nawet jeśli Wisła Can-Pack Kraków zostanie tylko Wisła Kraków i będzie II liga. A gdy my będziemy miec II ligę a Hutnik czy Cracovia zrobi sobie ektraklasę w PLKK/PLK to nas tam nie uswiadczysz. Ja jestem pewny swoich kolegów i 99,99 kibiców Wisły, ze nie pójdą do kogos innego.
A ty jestes pewna ze gdyby obok Lotosu Gdynia wyrósł zupelnie nowy klub koszykarek i koszykarzy na miare PLKK/PLK i Euroligi a Lotos znalazł się poza sponsoringiem Lotosu nie przenieślibyście się do innego gdyńskiego klubu?? Ja mam pewne wątpliwosci
))
Dla mnie jest oczywiste ze sukces przyciąga,a porażki powodują ze frekwencje spadają. Na Wiśle się tak wychowuje młode pokolenie zeby w tych złych czasach chodzili i mimo, że niektorzy odpuszczą temat niech z tych 100 zostanie 10 charakternych chłopaków. te 10 w przyszłości wychowa 50 te 50 100.
Chodzi raczej o przywiązanie do klubu. Przykładowo Basketball Investems SA i drużyna Lotosu Gdynia zostaje rozwiązana. za rok powstaje np nie wiem Prokom Gdynia w koszykówce kobiet i też czytamy ze jest spadkobiercą tradycji koszykarskich w Gdyni, zaczynasz chodzić na mecze tego klubu??
Bo mi jak rozwiązę sekcę kosza w Wiśle Kraków to na trybunach nowo tworu np Can-Pack Kraków nie uswiadczysz
)
też nie zaczynam żadnej wojny
Mam takie jeszcze jendo pytanie przechodziliście kiedys w historii swojego klubu takie coś jak spadek z ligi, albo inne tzw ciężkie dni w historii klubu? Wisła i jej kibice wielokrotnie i po każdym takim fakcie wychodzilismy mocniejsi!
PS:A.shock ja "pamiętam" jak Reyman ratował Pasy
) jak Wisła oddawała swoje tereny i budynki by Polska mogła być wolna (na rzecz Legionów Polskich) wiem wiem to juz odległa historia ale myślę, ze wasza pożyczka na ratowanie naszej ekstraklasy w porównanu z naszymi działaniami to niebo, a ziemia
To tak, żeby trochę przyćmic ten fakt ratowania nas przez was 
Powiem tylko tyle, że różne pokolenia kibiców Wisły różnie podchodziły do tematu koszykówki.
BYwało tak ze kompletnie szalikowcy, którzy mogli aktywnie coś działać nie pojawiali się, nie pojawiają się, i nie będą sie pojawiać na koszu - zainteresują się jak tam sie wiedzie drużynie ale na meczach ich osoby nie uswiadczysz.
Dziwne zebym 10 czy 15 lat temu był szalikowcem
Zmieniły się czasy roczniki 80-te chodziły jako gówniarze na wiślackiego kosza, teraz maja te 20-kilka lat i od jakiegoś czasu ruch kibcowski na koszu się rozwija. I może się okazać, że gdy przyjdzie nowe pokolenie ponownie, to nawet sukcesy ich nie skuszą do przyjścia na halę, bo to nie dyscyplina sportu ich przyciąga tylko WISŁA. Wisła może walczyc o zwycięstwo Euroligi, a tzw "Młyna" nie będzie. KWestia podejścia jak już mówiłem różnych pokoleń.
My na Wiśle czy starsi czy młodsi bylismy zawsze i będziemy, mniej lub bardziej aktywni ale będziemy nawet jeśli Wisła Can-Pack Kraków zostanie tylko Wisła Kraków i będzie II liga. A gdy my będziemy miec II ligę a Hutnik czy Cracovia zrobi sobie ektraklasę w PLKK/PLK to nas tam nie uswiadczysz. Ja jestem pewny swoich kolegów i 99,99 kibiców Wisły, ze nie pójdą do kogos innego.
A ty jestes pewna ze gdyby obok Lotosu Gdynia wyrósł zupelnie nowy klub koszykarek i koszykarzy na miare PLKK/PLK i Euroligi a Lotos znalazł się poza sponsoringiem Lotosu nie przenieślibyście się do innego gdyńskiego klubu?? Ja mam pewne wątpliwosci
Dla mnie jest oczywiste ze sukces przyciąga,a porażki powodują ze frekwencje spadają. Na Wiśle się tak wychowuje młode pokolenie zeby w tych złych czasach chodzili i mimo, że niektorzy odpuszczą temat niech z tych 100 zostanie 10 charakternych chłopaków. te 10 w przyszłości wychowa 50 te 50 100.
Chodzi raczej o przywiązanie do klubu. Przykładowo Basketball Investems SA i drużyna Lotosu Gdynia zostaje rozwiązana. za rok powstaje np nie wiem Prokom Gdynia w koszykówce kobiet i też czytamy ze jest spadkobiercą tradycji koszykarskich w Gdyni, zaczynasz chodzić na mecze tego klubu??
Bo mi jak rozwiązę sekcę kosza w Wiśle Kraków to na trybunach nowo tworu np Can-Pack Kraków nie uswiadczysz
też nie zaczynam żadnej wojny
Mam takie jeszcze jendo pytanie przechodziliście kiedys w historii swojego klubu takie coś jak spadek z ligi, albo inne tzw ciężkie dni w historii klubu? Wisła i jej kibice wielokrotnie i po każdym takim fakcie wychodzilismy mocniejsi!
PS:A.shock ja "pamiętam" jak Reyman ratował Pasy

WislaLive.pl
Marco pisze:
PS:A.shock ja "pamiętam" jak Reyman ratował Pasy) jak Wisła oddawała swoje tereny i budynki by Polska mogła być wolna (na rzecz Legionów Polskich) wiem wiem to juz odległa historia ale myślę, ze wasza pożyczka na ratowanie naszej ekstraklasy w porównanu z naszymi działaniami to niebo, a ziemia
To tak, żeby trochę przyćmic ten fakt ratowania nas przez was
Marco jako Polka dziekuje Wisle za oddanie sie sprawie polskiej
Marco pisze:A ty jestes pewna ze gdyby obok Lotosu Gdynia wyrósł zupelnie nowy klub koszykarek i koszykarzy na miare PLKK/PLK i Euroligi a Lotos znalazł się poza sponsoringiem Lotosu nie przenieślibyście się do innego gdyńskiego klubu?? Ja mam pewne wątpliwosci ))
a ja nie mam takich watpliwosci jestem PEWNA ze dopoki klub BI bedzie istnial bede mu wierna w pierwsze czy tez w 10 lidze
Marco pisze:Chodzi raczej o przywiązanie do klubu. Przykładowo Basketball Investems SA i drużyna Lotosu Gdynia zostaje rozwiązana. za rok powstaje np nie wiem Prokom Gdynia w koszykówce kobiet i też czytamy ze jest spadkobiercą tradycji koszykarskich w Gdyni, zaczynasz chodzić na mecze tego klubu??
a jezlei zostanie wszystko rozwalone i nic juz nie bedzie z BI to masz racje bede chodzila a wiesz dlaczego bo kocham koszykowke!!!
czy bedzie to to to samo cco teraz nie wiem ale wiem ze na pewno na kosza beda chodzic
ja poza Lotosem jestem wierna przede wsyzstkim innej druzynie DRUZYNIE NARODOWEJ! i uwierz mi dla mnie nie wazne gdzie i jak gra ja jestem zawsze z ta druzyna
-
T.S.WISŁA
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
rzymi pisze:
ja nie chodze na Arkę w ogóle, ale nie uwazam, ze jestem przez to lepszym kibicem od Was.
I słusznie że tak nie uważasz... bo to byłby już koniec świata... Jesteś kibicem GORSZYM od nas, bo kibicujesz nowotworowi, jakiemuś wymysłówi który nijak nie jest zakorzeniony na klubowej mapie Polski.
Powiedz mi, tak z ciekawości zapytuje: jak ktoś ciebie pyta komu kibicujesz? Odpowiadasz teraz Lotos.. tak? A 3 lata temu odpowiadałeś.. Klima, a później czy tam wcześnie Polpharma.. ?
Czy też dyplomatycznie odpowiadasz że jestes fanem "żeńskiego basketu w Gdyni" ?
P.S. Czemu nie chodzisz na Are ?
WISŁA KRAKÓW!
kibicuje gdynskiej druzynie ii niewazne czy to bedzie Lotos Gdynia czy Lotos PKO BP Gdynia czy jeszcze jakis inny wytwor jak Ty to nazwales.
Wiekszosc osob, ktore pytaja mnie komu kibicuje, ma na mysli klub pilkarski bo z koszem a zwlaszcza koszykowka kobiet nigdy nie mieli nic wspolnego. Wtedy odpowiadam ze kibicuje ManU albo jakiemus innemu Realowi.
Ewentualnie ciesze sie gdy wygrywa Korona Kielce bo kiedys mieszkalem w Kielcach.
nie chodze na Arke bo po prostu nie mam na to ochoty, nie jestem kibicem tego zespolu aa w ogole w trojmiescie strasznie latwo oberwac za swoje poglady.
raz juz mialem przypadek gdzie 6 hoolsów Arki zatrzymalo mnie w kolejce ii pytali za kim jestem.. bo w ten dzien grala Lechia z GKSem Katowice a ja akurat wracalem od strony Gdanska. Powiedzialem ze nie interesuje mnie pilka nozna i sobie poszli.
Wiekszosc osob, ktore pytaja mnie komu kibicuje, ma na mysli klub pilkarski bo z koszem a zwlaszcza koszykowka kobiet nigdy nie mieli nic wspolnego. Wtedy odpowiadam ze kibicuje ManU albo jakiemus innemu Realowi.
Ewentualnie ciesze sie gdy wygrywa Korona Kielce bo kiedys mieszkalem w Kielcach.
nie chodze na Arke bo po prostu nie mam na to ochoty, nie jestem kibicem tego zespolu aa w ogole w trojmiescie strasznie latwo oberwac za swoje poglady.
raz juz mialem przypadek gdzie 6 hoolsów Arki zatrzymalo mnie w kolejce ii pytali za kim jestem.. bo w ten dzien grala Lechia z GKSem Katowice a ja akurat wracalem od strony Gdanska. Powiedzialem ze nie interesuje mnie pilka nozna i sobie poszli.

- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
rzymi pisze:raz juz mialem przypadek gdzie 6 hoolsów Arki zatrzymalo mnie w kolejce ii pytali za kim jestem.. bo w ten dzien grala Lechia z GKSem Katowice a ja akurat wracalem od strony Gdanska. Powiedzialem ze nie interesuje mnie pilka nozna i sobie poszli.
W Łodzi Krakowie Wawie jest to samo...