Sprawy organizacyjne
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Sprawy organizacyjne
A co droga władza z działem KIBICE? Lisu będzie aktywny bo coś mi się zdaje, że będzie sporo pracy w tym sezonie Może kogoś dodamy?
WislaLive.pl
Re: Sprawy organizacyjne
dobry pomysł - Lisu aktualnie ma pierwszy wolny "łikend" od... zmian własnościowych w "ŁKS Nowa Generacja", także z przyczyn obiektywnych nie można liczyć na czas w jego przypadku... przynajmniej do awansu do ekstraklasy.
No to w takim razie pytanie konkretne do konkretnych osób - kogo ogarniętego proponujecie?
Ps.Rzymi się zgodził na aktualności
No to w takim razie pytanie konkretne do konkretnych osób - kogo ogarniętego proponujecie?
Ps.Rzymi się zgodził na aktualności
Witamy nowego moderatora rzymi w nowym, widocznym dla niego dziale - tu piszemy wszystko i o wszystkim co nam "leży na wątrobie" w związku z forum
powodzenia w trudnym zadaniu
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Do dziełu Kibice może kogoś z Pruszkowa? Działają dobrze jak na ich możliwości, wiedzą o co w tej zabawie chodzi.
Spięcia na linii ja-ktoś tam z Pruszkowa nie powinny rzutować na pracę moderatorską.
Nie widzę z innych klubów jak na razie osoby by zaproponować. Gorzów działa na trybunach ale myślę, że przedstawiciela do władzy ciężko u nich wybrać. Endrju gra u nich pierwsze skrzypce ale czasami go emocje ponoszą
Spięcia na linii ja-ktoś tam z Pruszkowa nie powinny rzutować na pracę moderatorską.
Nie widzę z innych klubów jak na razie osoby by zaproponować. Gorzów działa na trybunach ale myślę, że przedstawiciela do władzy ciężko u nich wybrać. Endrju gra u nich pierwsze skrzypce ale czasami go emocje ponoszą
WislaLive.pl
Marco - ja nie jestem za bardzo na bieżąco w tej chwili w tej kwestii, zdaję się na Ciebie i oczywiście zdanie innych moderatorów - jeśli ktokolwiek je ma i chciałby przedstawić ma się rozumieć - także proszę o konkretne propozycje i dyskusję (ewentualną) nad nimi
simon pisze:Witamy nowego moderatora rzymi w nowym, widocznym dla niego dziale - tu piszemy wszystko i o wszystkim co nam "leży na wątrobie" w związku z forum
Dziękuję za zaufanie. Mam nadzieję, że moja osoba w gronie Moderatorów nikogo zbytnio nie razi bo wiem, że sam 'nie byłem święty'. Jednakże postaram się pełnić tę rolę najlepiej jak tylko będę mógł. Tak jak pisałem w PW do simona - proszę o jakieś instrukcje/wskazówki (jeśli ktoś takowe chciałby mi przekazać).
Co do działu KIBICE - zgadzam się z Marco co do Pruszkowa. Może Łukasz_UFB bądź rafi (którego miałem okazję osobiście poznać i tak jak Marco wspomniał - wie, o co chodzi w tej zabawie). Pytanie tylko, który jest bardziej aktywny w kwestii zaglądania na forum. Taka moja propozycja.
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
To rzymi podbij do nich na priv czy chcą.
Jakby się coś pytali to ja nie mam nic przeciwko
Jakby się coś pytali to ja nie mam nic przeciwko
WislaLive.pl
Czy moderator aktualności mógłby przykleić z powrotem temat "TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2010/11"?
Sezon jeszcze się nie zaczął, więc chyba mógłby być jeszcze przyklejony...
Sezon jeszcze się nie zaczął, więc chyba mógłby być jeszcze przyklejony...
Debiutantka Roku!!!
"Rozpędź się a ściana sama Cię znajdzie" - Tomasz M.
Ave Becky!!!
"Rozpędź się a ściana sama Cię znajdzie" - Tomasz M.
Ave Becky!!!
Czy w tym sezonie uruchamiamy kolejną edycję Miss Basket? osobiście podtrzymuję swoją zeszłosezonową deklarację i rezygnacji z współprowadzenia zabawy, ale przecież nic nie stoi na przeszkodzie, by ktoś przejął to za mnie
jestem za i jesli nikt sam nie zglosi sie na miejsce Kuby to w ostatecznosci nawet ja moge przejac jego obowiazki.
nie widzę mankamentu - a zatem decyzja i zgłoszenia ew. prowadzących do końca roku - a może Kuba jeszce się przyłączy, choćby w roli 2-go trenera? dzięki rzymi za męską decyzję i poświęcenie - razumiem, że punktem wyjściowym do zabawy są zasady z ubiegłego roku + ew. zmiany które sam już zaproponujesz.
skład "prezydium" tego podforum zmienię na koniec roku po ostatecznym ukonstytuowaniu się szacownego grona... czekam na chętnych
skład "prezydium" tego podforum zmienię na koniec roku po ostatecznym ukonstytuowaniu się szacownego grona... czekam na chętnych
no dobra - to proszę o ostateczne decyzje,
czy Kuba NA PEWNO nie zgodzi się poprowadzić kolejnej edycji?
czy jeśli nie jako "główny" to czy będzie wspomagał "ojca prowadzącego"
czy jeśli (patrz pytanie 1 na "nie") to rzymi podejmuje się w całości ogarnąć i poprowadzić zabawę?
czy są chętni do pomocy w tym trudnym przedsięwzięiu?
bardzo proszę o szybkie sprecyzowanie odpowiedzi i zabranie się do roboty, jeszcze tym roku rozpoczynając choćby akcję promocyjną wyborów wraz z określeniem konkretnych dat.
czy Kuba NA PEWNO nie zgodzi się poprowadzić kolejnej edycji?
czy jeśli nie jako "główny" to czy będzie wspomagał "ojca prowadzącego"
czy jeśli (patrz pytanie 1 na "nie") to rzymi podejmuje się w całości ogarnąć i poprowadzić zabawę?
czy są chętni do pomocy w tym trudnym przedsięwzięiu?
bardzo proszę o szybkie sprecyzowanie odpowiedzi i zabranie się do roboty, jeszcze tym roku rozpoczynając choćby akcję promocyjną wyborów wraz z określeniem konkretnych dat.
Kuba na pewno nie podejmie się organizacji Miss Basket. Formuła konkursu jest zgoła odmienna od tej, do jakiej (nie licząc zeszłej edycji) wszyscy się przyzwyczailiśmy i jaka, moim zdaniem, była znakomita. To co działo się w ostatnim konkursie przerosło moje pojęcie i nie chcę już w tym uczestniczyć.
odnośnie wspomagania - służę dobrym słowem, czy ewentualną radą z racji doświadczenia. chciałbym jednak nie być wiodącym głosem w dyskusjach czy sporach.
odnośnie wspomagania - służę dobrym słowem, czy ewentualną radą z racji doświadczenia. chciałbym jednak nie być wiodącym głosem w dyskusjach czy sporach.
podejme sie wszystkiego ale prosze tylko wyjasnienie roznicy miedzy formulami poprzedniej edycji i wczesniejszych (chodzi o sposob oddawania glosow?). Poki co jestem na wakaxjach i internet mam tylko w telefonie wiec nie moge przejrzec dokladnie odpowiednich tematow. Wracam 6 stycznia i wtedy bede gotowy do dzialania na pelnych obrotach, do tego czasu moge ewentualnie zamiescic daty.
W razie czego, służę pomocą rzymiemu
..you got to lose, to know how to win..