Sprawy organizacyjne
Re: Sprawy organizacyjne
a co powiedzielibyście o podforum " EUROBASKET 2011"? już niebawem rusza ta wielka impreza i na czas jej trwania (i wcześniej) możnaby uruchomić taki dział, który zajmowałby się wszystkim - od meczów, przez skłądy, kontuzje, wywiady itd... ? po jego zakonczeniu po prostu by się go wrzuciło do "Europa i świat" i tyle...?
Kuba - pomysł bomba
rzymi - oczywiście jestem pełen uznania dla zasług ann, a o jej zaletach możnaby napisać conajmniej opasły periodyk - nie mniej na początku wypowiedzi odpowiedziałem wyłączie na pytanie kończące Twój post...
rzymi - oczywiście jestem pełen uznania dla zasług ann, a o jej zaletach możnaby napisać conajmniej opasły periodyk - nie mniej na początku wypowiedzi odpowiedziałem wyłączie na pytanie kończące Twój post...
No to kluczowe pytanie - kto się chce za to zabrać...
Ps.Bylibyśmy lepsi i szybsi niż organizator...
Ps.Bylibyśmy lepsi i szybsi niż organizator...
ale gafa... wybacz, myślałem, że rozpływamy się nad zaletami Ann... skoro to było o mnie - DZIĘKUJĘ
a co do pomysłu Kuby - bomba bomba bomba!
Moglibyśmy założyć np osobny temat poświęcony każdej drużynie (skład, newsy, kontuzje - wszystko o czym wspomniał Kuba)
a co do pomysłu Kuby - bomba bomba bomba!
Moglibyśmy założyć np osobny temat poświęcony każdej drużynie (skład, newsy, kontuzje - wszystko o czym wspomniał Kuba)
myślę, że nasi spece od Europejskiej koszykówki, czyli Wiślacy Ałgaja, Bartolino, Ann? a może Rzymi? jakieś inne pomysły?
Ostatnio zmieniony 18 marca 2011, 14:52 przez Kuba, łącznie zmieniany 1 raz.
ja chętnie, już miałem się zgłosić sam ale Kuba o mnie wspomniał. Jak zawsze - nie odmówię. Wszystko dla dobra basketu!
no i gra ja tam sie az tyle nie orientuje, zeby ogarnąć temat
coś Simon nie poszło z tym podforum, póki co. "nie masz uprawnien do przeglądania tego forum"
DOBRA - słuchajcie, zrobiłem NA RAZIE roboczo tak, że dodałem moderatorów z aktualności i wspomnianych przez Kubę
ale trzeba spytać przecież czy chcą i czy się zgodzą tym zająć - zatem ustalmy że ROBOCZO zostaje tak jak jest i już kto chce może zacząć ogarniać temat - np. załóżcie sobie odzielny wątek tutaj żeby pogadać "co i jak" - mnie teraz nie będzie przez pare godzić - pewnie do jutra - to dajcie znać ostatecznie co i jak mam ustawić.
faaajnie
ale trzeba spytać przecież czy chcą i czy się zgodzą tym zająć - zatem ustalmy że ROBOCZO zostaje tak jak jest i już kto chce może zacząć ogarniać temat - np. załóżcie sobie odzielny wątek tutaj żeby pogadać "co i jak" - mnie teraz nie będzie przez pare godzić - pewnie do jutra - to dajcie znać ostatecznie co i jak mam ustawić.
faaajnie
nie wiem zaraz zobaczę
również nie mam uprawnień. okej, założę osobny temat poświęcony ogarnianiu podforum ME.
edit: już wszystko działa normalnie, jest dostęp do podforum
edit: już wszystko działa normalnie, jest dostęp do podforum
sprawdziłem właśnie uprawnienia Kuby i chyba już jest ok bo wchodzę i zakładam tematy - czyli pewnie już działa po poprawce 9skopiowałem uprawnienia z aktualności)
dziękuję za nominację na... "super moderatora".
z tego co na szybko widzę, to mam dostęp do moderowania wszystki działów, co do innych możliwości jeszcze nie ogarnęłam, ale jakby coś było nie tak będę pisać.
podforum o Eurobaskecie, świetny pomysł, coś tam sobie między sobą poustalamy w odpowiednim wątku i na pewno będzię w pytę;)
z tego co na szybko widzę, to mam dostęp do moderowania wszystki działów, co do innych możliwości jeszcze nie ogarnęłam, ale jakby coś było nie tak będę pisać.
podforum o Eurobaskecie, świetny pomysł, coś tam sobie między sobą poustalamy w odpowiednim wątku i na pewno będzię w pytę;)
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Bardzo proszę moderatorów o zamkniecie na kilka dni tematu o dopingu Torunia, bo zaczęły się tam takie opowieści, że zaraz usłyszymy, że kibiców obu ekip napadały smoki i chordy orków
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
plus dla Endrju i mój własny podpis pod prośbą Elena.