No to tak: Ałgaja, Bartolino, ann i ja - zostaliśmy 'wybrani, naznaczeni' itd do ogarnięcia podforum poświęconego Mistrzostwom Europy w Polsce. Jak to rzekł nasz mentor Simon - będziemy szybsi i lepsi od organizatorów.
Proponuję, aby założyć osobny temat poświęcony każdej drużynie (skład, kontuzje, wywiady, newsy itd) oraz przenieść temat "ME 2011 w Polsce" (jako taki do ogólnej dyskusji) z Aktualności do nowego podforum.
Piszcie, jeśli ktoś ma lepsze rozwiązanie.
Podforum ME w Polsce
Re: Podforum ME w Polsce
memento'r simon... przede wszystkim pytanie do ew. moderatorów czy zgadzacie się i czy Wam się chce tym zając - to pierwsze ale kluczowe pytanie.
Kolejne to (jeśli tak) czy wszystko wszystkim działa
no i kolejne - czy macie jakieś sugestie (chodzi mi o takie do mnie nie o kształcie tego co będziecie robić) czyli czy kogoś dodać lub usunąć z grona moderatorów itd itp - nazwę zmienić przenieść gdzie indziej i takie tam.
Kolejne to (jeśli tak) czy wszystko wszystkim działa
no i kolejne - czy macie jakieś sugestie (chodzi mi o takie do mnie nie o kształcie tego co będziecie robić) czyli czy kogoś dodać lub usunąć z grona moderatorów itd itp - nazwę zmienić przenieść gdzie indziej i takie tam.
jak promocja, to pełną gębą może... co sądzicie o zmianie na 4 miesiące naszego logo...?
mam takie luźne propozycje, jesli ktos ma inne, albo sądzicie, że w ogóle nie ma sensu taka zmiana, to nie ma problemu
mam takie luźne propozycje, jesli ktos ma inne, albo sądzicie, że w ogóle nie ma sensu taka zmiana, to nie ma problemu
Ostatnio zmieniony 18 marca 2011, 20:09 przez Kuba, łącznie zmieniany 1 raz.
Opcja #1 lub #3 - pytanie, czy chcemy robić reklamę FIBIE. Ale pomysł jak najbardziej na plus.
ja jestem za - okazjonalny lifting logo to doskonały pomysł
Viallos ?
Viallos ?
Dziękuję bardzo za zaufanie. Jeśli podforum ma działać tylko do zakończenia ME to oczywiście zgadzam się.
Moja uwaga odnośnie logo. Najfajniej dla mnie wygląda nr 3 z propozycji Kuby. Tylko zastanawiam się czy mamy prawo używać oficjalnego znaczka... Nie wiem jak to wygląda od podstaw prawnych, więc może lepiej się upewnić. Szkoda jakby się okazało, że chcąc zrobić coś korzystnego i dobrego spotkały nas kłopoty za bezprawne użycie oficjalnego logo, a znając naszych działaczy z PZKosz wszystkiego można się spodziewać...
Moja uwaga odnośnie logo. Najfajniej dla mnie wygląda nr 3 z propozycji Kuby. Tylko zastanawiam się czy mamy prawo używać oficjalnego znaczka... Nie wiem jak to wygląda od podstaw prawnych, więc może lepiej się upewnić. Szkoda jakby się okazało, że chcąc zrobić coś korzystnego i dobrego spotkały nas kłopoty za bezprawne użycie oficjalnego logo, a znając naszych działaczy z PZKosz wszystkiego można się spodziewać...
"Jeśli człowiek nie odkrył czegoś, za co gotów jest umrzeć, nie jest godzien, by żyć."
https://bartolino78.wordpress.com
https://bartolino78.wordpress.com
jeśli chodzi o logo to chyba masz racje - zwłaszcza, że generalnie nie jest to zbyt istotne i chyba nie warto sobie zawracać głowy
teraz temat podforum - mam taką sugestie luźną jeśli wolno mi coś podpowiedzieć, fajnie by wyglądało jakbyście zrobili oddzielne wątki (przyklejone) z prezentacją wszystkich poszczególnych zespołów i może jeden oddzielny nadrzędny (np. ogłoszenie) z 'rozkładem jazdy" - plan meczów, drabinka czy jakoś tak. Może by fajne były też oddzielne wątki z prezentacją aren mistrzostw - wystarczy jeden wspólny.
no nie wiem, wydaje mi się że jako średnio lub mało zorientowany kibic sam chętnie bym takie podforum dokładnie prześledził. Ba - już się szykuję na czytanie bo przyznam, że będzie to dla mnie wątek dość odkrywczy.
teraz temat podforum - mam taką sugestie luźną jeśli wolno mi coś podpowiedzieć, fajnie by wyglądało jakbyście zrobili oddzielne wątki (przyklejone) z prezentacją wszystkich poszczególnych zespołów i może jeden oddzielny nadrzędny (np. ogłoszenie) z 'rozkładem jazdy" - plan meczów, drabinka czy jakoś tak. Może by fajne były też oddzielne wątki z prezentacją aren mistrzostw - wystarczy jeden wspólny.
no nie wiem, wydaje mi się że jako średnio lub mało zorientowany kibic sam chętnie bym takie podforum dokładnie prześledził. Ba - już się szykuję na czytanie bo przyznam, że będzie to dla mnie wątek dość odkrywczy.
ME tuż tuż...
Na początek założyłam kilka nowych tematów, zachęcam wszystkich moderatorów do czynnego udziału w zyciu tego podforum, gdyż sama raczej nie ogarnę;)
dodane są szerokie składy, można by zrobić jeszcze terminarz itp. jakby ktoś z państwa miał ochotę i czas:)
Na początek założyłam kilka nowych tematów, zachęcam wszystkich moderatorów do czynnego udziału w zyciu tego podforum, gdyż sama raczej nie ogarnę;)
dodane są szerokie składy, można by zrobić jeszcze terminarz itp. jakby ktoś z państwa miał ochotę i czas:)
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
myślę, że powoli, jakoś w miarę płynnie, trzeba by zamknąć i całe podforum przenieść do działu "europa i świat". ME już za nami, a znając życie podforum by jeszcze pare meisięcy wisiało, zanim byśmy soie przypomnieli, że miało być "tymczasowe"
idąc za wskazówką Kuby "w miarę płynnie" rozpocząłem proces likwidacji podforum ME
Ps. Aż mnie otrząsa jak muszę wogóle przypomnieć sobie o "zagadnieniu" eurobasket kobiet...
Ps. Aż mnie otrząsa jak muszę wogóle przypomnieć sobie o "zagadnieniu" eurobasket kobiet...
Racja, smutne to zagadnienie... Szkolna reguła 3Z - (jakoś) zorganizować, (jakoś) zagrać, (szybko) zapomnieć...