Po meczu nasuwaja sie takie rzeczy ... Nikita Bell rzeczywiscie ma spadek formy ale trener wida c ja tez oszczedzal w tym meczu przeciez prawie wogole nie grala! podoba mi sie ze Kern teraz bierze ciezar zdobywania punktow na siebie to jest to ! tylko musi popracowac nad skutecznoscia...
a co do polskich zawodniczek to ze jak nie idzie nikicie to kern sie bierze nie znaczy ze one maja stac i nic nie robic ! to jest sport zespolowy sama kern czy nawet z nikita nie wygraja nam mecza
pani Grzescyk.. hmm .. powiem tak nie mozemy tego przemilczec chocbym nie wiem co ! sprawe trzeba jakos naglosnic ! ja chetnie bym sobie z trenerem zajcem kulturalnie pogadal na czacie jak to mialo miejsce z dziewczynami .. moze by wtedy wyjasnil nam po co i dlaczego ona gra a nie kasia rezler ... i moze tez zaczal by sie konttrolowac bo kibice juz to widza!
ostatnio na meczu po zejsciu Grzesczyk juz byly pojedyncze glosy niezadowolenia i przewiduje ze co jak co ale niestety jesli nadal tak bedzie to ta pani bedze wygwizdywana na potege taka jest moja opinia a sami wiecei ze zaczyna sobie na to zaslugiwac bo caly sezon znosimy jedne wilekie porazki i zawody z jej strony ..dosc tego! miala szan mnostwo teraz niech zejdzie na bok !!
TS Wisła Kraków-Duda Tęcza Leszno 86:42
Moderator: patrese