Goście pytają - Leszno odpowiada
Moderator: patrese
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Nie chcąc zakladac nowego tematu, prosiłbym kogoś kumatego zeby podal mi Wasze liczby wyjazdowe w tym sezonie. Na www.kkforum.pl na podforum KIBICE -Statystyki wyjazdowe prowadzimy takowe a nie mam pelnych wiadomosci o wyjazdach Tęczy.
Prosiłem o odpowiedz na waszym forum Dudy ale nikt nie raczył mi odpowiedziec, więc moze tu ktos zechcialby łaskawie.
Prosiłem o odpowiedz na waszym forum Dudy ale nikt nie raczył mi odpowiedziec, więc moze tu ktos zechcialby łaskawie.

Mikey pisze:Nie chcąc zakladac nowego tematu, prosiłbym kogoś kumatego zeby podal mi Wasze liczby wyjazdowe w tym sezonie. Na www.kkforum.pl na podforum KIBICE -Statystyki wyjazdowe prowadzimy takowe a nie mam pelnych wiadomosci o wyjazdach Tęczy.
juz wpisalem:)
- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
Wklejam posty do tego tematu specjalnie utworzonego na tego typu sprawy.
MARAS pisze:A ja tak offtopic zadam pytanie
Czy znane są już ceny biletów na mecz o Superpuchar???
wlodi9 pisze:chyba jeszcze nie, przynjamniej nic o tym nie wiem, jak sie dowiem napisze!! a chcesz wpasc??:D
czuken pisze:Prawdopodobna cena biletu na Superpuchar to 20zl.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ

-
don.deks00
- Amator
- Kontaktowanie:
-
don.deks00
- Amator
- Kontaktowanie:
hehe a juz o najlepszym barze w lesznie zapomnieliscie? SUŁTAN najlepsze jedzenie w meiscie tanie i duze zapraszam ... jest na samym rynku mozna wejsc zjesc w srodku i naprawde dobre jedzenie
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.