Nowy sezon nowe zasady z biletami ??

Moderator: patrese

Jakie jest twoje zdanie w sprawie formy biletow na nadchodzacy sezon?

Numeracja biletow wg miejsc rzedow i sektorów
6
55%
Stare zasady czyli full samowolka
5
45%

Liczba głosów: 11

Mozarthio
Kadet

Nowy sezon nowe zasady z biletami ??

Postautor: Mozarthio » 23 sierpnia 2008, 10:24

Juz dawno słyszałem zapowiedzi ze ma sie zmienić styl sprzedawania biletów w Lesznie ... no i chyba robi sie w tym celu pewne kroki numerując miejsca i sektory .

Na dzień dzisiejszy nei wiem czy to przełożą na lige ale są tego wady i zalety, największą wadą na pewno będą ceny mysle ze będzie trzeba troszkę więcej wyłożyć w tym sezonie na bilet .... z drugiej strony to chyba dobre rozwiązanie skończą sie czasy gdzie wiara przychodzi 1,5 h przed meczem i zajmuje miejsce kurtkami i innymi rzeczami dla osob które sobie przyjdą równo 5 min. przed meczem ...czasem bycie godzinę przed meczem oznaczało jzu stanie na koronie. Wiec suma summarum zrobi sie chyba porządek.

Inna sprawą jest tez podział hali ...sektory centralne beda wyzej cenione niż skrajne czyli aby mieć dobre miejsce to bedzie trzeba sobie kupić najdroższy bilet...cos jakby zasady z Unii ;) sektor "0"

Druga plotka głosi ze można będzie nabywać bilety w necie ale jakos nie chce mi sie w to wierzyć zeby specjalnie angażować firmy zajmujace sie tym, bo to jednak tez jest koszt i czasem działacze Teczy moga 50 % zysków z biletów placic tej firmie bo nie oszukujmy sie trapez jest raczej nie duży.
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 23 sierpnia 2008, 10:34

Pozwolę sobie wypowiedzieć się na ten temat. Jak dla mnie pomysł z numeracją miejsc jest bardzo dobry, gdyż tak jak napisał Mozarthio skończy się kolesiostwo i zajmowanie miejsc dla tych spóźnialskich, gdzie ktoś kto przychodzi godzinkę przed meczem nie ma już gdzie posadzić tyłka. Oczywiście teraz pojawia się pytanie. Jaki to będzie miało wpływ na funkcjonowanie FC? Moim zdaniem najrozsądniejszym pomysłem byłaby rozmowa z działaczami nad rezerwacją całego sektoru dla potrzeb FC i wyłączenie go ze sprzedaży. W związku z tym pojawia sie kolejne pytanie. Co się dzieje gdy sektor dla FC nie zostanie wypełniony powiedzmy nawet do połowy? To są pytanie z którymi drodzy koledzy musicie sobie chyba poradzić. Pozdrawiam

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 23 sierpnia 2008, 11:06

no masz tu duzo racji ....tylko tak Fc prowadzi doping i chwala im za to ale zdarzaly sie tez mecze gdzie zajeli caly sektor a miejsca jeszcze byly wolne , takowe rzeczy moga sie dziac i szkoda by bylo tych wolnych miejsc aczkolwiek nei wiem jak bedzie wygladal doping w tym sezonie ile osob bedzie moze po 4 miejscu w lidze dolaczy sie pare osob i zapelnia caly sektor i nie byl oby problemu :) tylko teraz jeszcze gdzieich posadzą? bo z tgo co m isie wydaje oni mieli sektor w tych centralnych a mysle ze klub bedzie chcial zarobic ale tez mysle ze prezez Pielech to swoj facet i jakos to rozwiaze z nim idzie sie dogadac ale to juz kwestia FC
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Wróć do „Tęcza Leszno”